112174
-
Erről nem is beszélve!
Johnny Hates Jazz - Shattered dreams (wav) -
Egy örök dallam, nem italo..
Pat Benatar - Love is a battlefield (wav)
-
Mflex kolléga pontosan tudja ki vagyok, elhiheted.. 

Hogy Te meg nem annak oka van...
Nyugodt lehetsz, itt voltam amikor a "történések" voltak azért is ismerlek ilyen jól, akkor is tahó voltál és most is az vagy max. a mértéke változott pozitív irányba..
A pontos neved pedig mindenki ismeri: TB = Tirpák Bunkó
Jó éjt gyönyörűm!
-
Úgy néz ki,hogy jövőre ellátogat hozzánk GRANT MILLER.Tud erről valaki valamit?De jó is lenne!
-
Trend Boy #58509 Az IQ, azt hiszem ebben az írásodban van, mert kifejezni csak úgy tudod magad, ha másokat lealázol, de nekem te papirzsacsi vagy, tehát felfújlak, és kiduransz egy csapásra... Sértéseidet meg szépen elengedem a füleim mellett amivel zenét hallgatok, nem egy ilyen pukizást, mint te...
Viszont van egy kérdésem feléd Zsacsikám:
Hol voltál eme fórum elején??? Bele ugatsz valamibe, és lám visszanéztem, sehol sem voltál akkor, amikor itt történések voltak... Ya, hogy mégis itt voltál, és MFLEX-nek még is valós volt a gyanúja, hogy regeletlen tötikemesterek bújnak meg a hátérben, és eme táborból törtél elő nemzeti agytröszté???
Figyuka Papirzsacsi, ha meg tudnád a pontos nevemet, és benne lennél a "fülek osztásá"-ban (RG-HM), akkor ismernél, de sajna te olyan messze ülsz, hogy azt inkább nem rajzolom körbe...
Aludj jól Papirzsacsi...

-
ERNESTO rajongóknak!Akit érdekel az új album,a bolhapiacokon már megtalálja,ma voltam az egyik kedvenc piacomon,és elég kedvező áron láttam. -
Ez még viccnek is rossz!
-
Nincs mit:)
A MT-t én is szeretem, csak MA-t nem bírom... -
Már nem emlékszem, régóta megvan... -
És ehhez mit szólsz kollega?
Egy Chile-i fórumból vettem kölcsön.
Azon gondolkodom beteszem az aláírásomba.
Aztán nekem is lesz mivel villognom.

-
üdv mindenkinek, beszarás miken dolgoznak... -
Tears For Fears - Mad World (Vinyl rip 320) nem saját rip, de saját up -
Köszi MFLEX!
Nem érdekel ki mit gondol nekem marhára bejött ez---
01. elena (eurotrance mix) 03:29
02. elena (classic euro mix) 03:20
03. elena (nrg mix) 03:29
04. only love can make me strong (album edit) 03:18
05. only love can make me strong (extended mix) 04:57
Ha van még ilyened várom sok szeretettel!
Egy Modern Takony kedvelő:-)) -
Ha tudod is mit jelent, akkor biztosíthatlak, hogy nincs bennem "hate" egy fikarcnyi sem, komolyan mondom!! -
A Tears For Fears "Mad World" című dala egyik nagy kedvenc a 80-as években, de a Donnie Darko film kapcsán a Gary Jules féle melankólikusabb változatot is kedvelem.
A dal története [in English]
Gary Jules-től élőben [vbr]
Régebben is ilyen piszkálódós atmoszférájú volt ez a fórum?
Én csupán a zene szeretete meg az arról való társalgás miatt vagyok (szeretnék) itt lenni. Persze ha szerettek csipkelődni, ám legyen. -
nem rossz!
-
-
De be kell vallanom, hogy már kicsit unom a veled való társalgást, nem mintha nem szórakoztatna eléggé, csak hát ez lassan olyan mintha egy kerti csappal akarnék értelmes eszmecserét folytatni..(valszeg nagyobb sikerrel)
Na mindegy, ha még szeretsz egy kicsit, akkor néha írj egy pár sort, hogy mi van veled stb..
Válaszolni fogok megígérem, még ha az életkorod meg is egyezik az IQ szinteddel..
-
No, megjöttem!
Remélem hiányoztam szivi..
Most képzeld, látogatóban voltam egy VÁROSI barátomnál, Én mint VIDÉKI gyerek... most szólj hozzá.
De látom feltaláltad magad nélkülem is és hoztad a formád.
Oszd már meg légyszi velünk , hogy miért is vagyok itt mert már kezd érdekelni a dolog..
Mert ha nem egy tapló, áll hangmérnök miatt, akit senki nem ismer hangmérnök berkekben... akkor még mindig a Trendguy hatás alatt állhatok...
hess-hess
-
pazo #58494 Szia, kollégáim pedig verejtékes fejlesztö munkával ezt termékprototipus alkották ( továbbfejlesztés alatt van, hogy a kazetta is használható legyen, pendrájvnak remek !! )
-

-
Üdv a csapatnak!
Már kapható a továbbfejlesztett VISTA!
-
Egy kis OFF az Off-ban 
Jó ez a kis animáció, honnan szedted? -
infracore #58490 Level 42 - Lessons In Love ('87 Shep Pettibone Remix)
-
nem kell köszönöm, csak csodálom, hogy ezt a szart ennyien leszedték, ami azóta már 29...
-
top 10-ben a totyik
-
Jobban müxik mint valaha, most képzeld el...
-
-
""NEKEM CSÖRÖGSZ PAPIRZACSKÓ???"""
ez látod legalább picit vicces akart lenne....
egyébként valamilyen bűvésztrükkre készülsz? kiwi vagyok már nagyon, mi lesz, ha végül üres marad a kosarad? hess-hess-hess
-
Ez így van, ahogy Szkíta is mondá, tényleg csak miattad vagyunk itt! Te színt viszel a nélküled biztosan unalmas és örömtelen halandó életünkbe, igaz nem az eszed miatt "szeretünk" (rajtad röhögni), hanem a saját hülyeségeiddel figurázunk ki, mert mi olyan csúnyák vagyunk! :) Csak hát ezt te nem veszed észre magadtól, ilyenkor érdemes külső segítséget igénybe venni.... 
Egyébként a nekünk szegezett kérdésedre önmagad szemszögéből is válaszolhatnál? Te "miért itt tanyázol"?! Nincs máshol linklelőhely vagy annyira adni szeretnél (még egy egyperces mini-intrót)?
-
Trend Boy #58483 NEKEM CSÖRÖGSZ PAPIRZACSKÓ???
Látom vidéki gyerek vagy, aki annyira mélyről rajtolt, hogy csak az ilyen segnyalós, idióta szövegeket tudja nyomni...
Én tudom miért vagy itt, ebben biztos lehetsz... na néked is: hesss a kosárból...

-
KÖSZÖNÖM A LINKET.
-
Erre egyszerű a válasz!
Csakis miattad vagyunk itt, de Te annyira homály vagy, hogy még nem jöttél rá..
-
Ne már, most akkor mégis jelentek neked valamit..? 
Mert akkor a kis nyelveddel tehetnél nekem valamit, úgy igazán, mélyen...
-
Trend Boy #58479 ...csak azt nem értem, mért itt tanyáztok??? Beszart a gyönyörűséges fórumrendszer ismételten??? Vagy a lófasz sem hallgat már ott titeket???
Netán a 1001 éjszaka elköszönése révén, még mindig itt tart az alapvető honvágy???

-
Trend Boy #58478 Igazán mélyen, zeneileg alul művelt vagy, sajna...

[MG]/forumkepek/2008_12/TFR3B.gif[/IMG][MG]/forumkepek/2008_12/TFR3B.gif[/IMG] -
Na leszedtem..
Őszintén? Nekem nem jön be, ez is csak egy Modern Talking klón.
De persze ettől még tetszhet másnak! Inkább lányoknak való..
-
Most már csakazértis leszedem, kíváncsi vagyok...
-
Egyébként ki a tököm az a Mark Ashley?
Fiú egyáltalán? Mert ezt manapság nem lehet biztosan tudni.
TB az élő példa..
-
Én ugyan nem szedtem le, de nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk eme értékes alkotást mely biztosan fontos helyet fog elfoglalni az "összetöttikézett" értékeim között... 
Jah, és ha nem mondtam volna még: Köszönöm-köszönöm!!