112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #58913
    igen op független, de a mac ezt nagyon jól ki tudja "használni"...
  • IMYke2.0.0.0
    bakterzoli: pontosan ilyen példánya van mflex-nek is.

goodmans: :)))))
  • mflex #58911
    ok, én meg azzal zárom, hogy egy magyar honfitársunkról van szó, aki olyan melódiákat komponál, amit a többi spacesynt müvész csak szeretne, éppen ezért adjuk meg neki a tiszteletet!

A többi warezt meg leszarom, nem arról volt szó, csak Ernesto kemény munkáját, legalább a szarfaszú magyar ne tiporja sárba, ha már a köcsög ruszkik megtették!
  • IMYke2.0.0.0
    mflex: de akkor ez a karesz oprendszer / platform független? [Úgy értem: nem MAC-es hardver?]

zsoltford: bizonyos szempontból, immár 20 éve warezolunk, amikor másnak átadjuk a megvásárolt zenéinket (is).
  • goodmans
    Ne mormold megköszönted és kész ennyi elég volt:))))))))))
  • bakterzoli
    Valami ilyesmi nem:
    RME HDSPE AIO
  • IMYke2.0.0.0
    Rendszert én sem mernék kérni belőle - láttam, a teljes 23-i szám benne van. El is olvasom.
    Itt, vidéken ilyesmihez nem jutok.
    Érdekesmód, amikor Pécsett laktam le se kakiltam az ilyen újságokat, most meg... :(

Nagyon hálás vagyok a gyűjteményért! [Muszáj lesz valahogy törlesztenem - mormolom magamnak is.]
  • zsoltford
    egy jogos észrevétel,azonban ha ezt a vonalat követjük felülre ki kellene tenni a bezárt táblát...én úgy látom a többség (nyilván taglalhatnánk miért,ár-kereset arány...stb...)épp az ilyen fórumokat látogatva szerzi meg a hallgatandó zeneállományát...illetve aki rendszeresen megvásárolja,(azt amit egyátalán meg lehet illetve számára elérhető árral rendelkezik)az lehet be sem nagyon néz a fórumokba max. beszélgetni,persze ha van akit érdekel efféle és társra is lel ebben...
    szerintem nagyjából ez van...sok szelettel rendelkezik az igazság tortája
    nyilván egy szelet az alkotót megillető elismerés,anyagilag is a vásárlás által...itt vissza is kanyarodtam az első mondatomhoz...
    szép napot mindenkinek!
  • mflex #58905
    Nem tudom, hogy lehet-e kapni, én Amerikából kaptam:)
    Hanghűség mindenek felett:)
    Bár nincs kihasználva, nincs rá időm...
  • goodmans
    Sziasztok!
    Igen én voltam az elkövető!
    Az újság volt a drága amiben csomagolva volt!
    Jó hamar megkaptad,tegnap du adtam fel:))))
    Hallgasd egészséggel!
    És szívesen!
    Redszert azért nem csinálok senkinek belőle
  • IMYke2.0.0.0
    goodmans: Ha Te küldtél 2xDVD-t nekem ---->>>>>>

Ezer hála - s mindez gondolom nem kevés pénzedbe is került!!!
    Valamivel meg kell hálálnom!
  • IMYke2.0.0.0
    Csak annak, aki - mint ÉN - nem tudná, milyen hanggerjesztője van mflex kollégánknak: RME HDSPe AIO
    Rövid: aztakurva!
    Ilyet mennyiért mérnek itthon?
  • mflex #58901
    ERNESTO rajongóknak!Akit érdekel az új album,a bolhapiacokon már megtalálja,ma voltam az egyik kedvenc piacomon,és elég kedvező áron láttam.

[nagy]Régen nem olvastam a topikot, ezért most válaszolok erre te szánalmas idióta!
    ERNESTO is szokta olvasni a fórumot, szerinted neki hogy esik, hogy amiért sokat dolgozott, azt, DE EGYEDÜL CSAK IS TE SZANASZÉT kürtölöd, hogy lehet warezolni, vagy éppen valami szánalmas piacon megvenni?

A múltkor már írtam, hogy ha egyszer nem fizettél érte, legalább ne verd nagydobra, de látom te 65-ben mikor megszülettél nem elég erősen vágtak a falhoz, legalábbis az agyad iq szintje olyan alacsonyan van, ami egy tehénszarral ér fel legfeljebb.

TARTSD A POFÁD ÉS NE WAREZOLJ ERNESTOVAL KAPCSOLATBAN A TOVÁBBIAKBAN, MERT HAMAROSAN JOGDÍJ PER LESZ A VÉGE TE ISTENBARMA!!!
  • imre07
    Sziasztok!
    Off : Mi van az avax-szal?
    Nézze meg valaki, légyszi, hogy megint eltünt, vagy csak nekem nem jön be. Köszi.
  • computerguru
    Szevasztok mindenkinek!Egy nagyon régi,ráadásul ritka felvételt keresek,annak idelyén még olyan 81-82 körül hallottam talán kétszer még Komjáthy Gyuri bácsi műsorában,azóta sem találom,a keresett felvétel:
    RADIO 2000:Shadows mix
    Megköszönném,ha utána nézne valaki.Sziasztok!
  • Wind 67
    A tescoba a "Tesco" rádiót nyomják ! (lánc rádió inraneten)
  • zsoltford
    köszi az infot
  • Dióka
    tudom, hogy érdekes hír lenne, te semmi köze hozzá, Wolfgang Loos egyik álneve
  • zsoltford
    üdv mindenkinek
    vajon az alphaville big in japan és a sounds like a melody produkcióknál szerepló orlando, bobby orlando volna avagy semmi köze a két névnek egymáshoz?
  • bakterzoli
    Sziasztok! ezt a DVD-t keresném, minden megoldás érdekel (torrent, link stb.)
    Első Emelet: Best of... 1 - DVD
    Első Emelet DVD
  • AlterEgo5561
    Esetleg tudja valaki,hogy a tecsó-ban melyik rádió adását nyomatják?
  • AlterEgo5561
    Sziasztok!
    Kicsit (nagyon) OFF, ezért előre is elnézést kérek: Keresek egy zenét ,amit a rádióban hallottam. Stílusra 2000 utáni italo disco szerűség, mint pl. Magnus Carlsson - Live Forever c. száma. Ezt szintén férfi énekelte, de nem volt ennyire "herélt" hangú. A refrénben majd' minden mondat végén (on/to) the sky-t énekelt. Tudom, az esély nulla, de hátha...
    Köszönöm!
  • coldseed
    Üdv mindenkinek!

Egy elfeledett Spandau Ballet dalt rehabilitáltam magamnak.
    Ha időm engedte, mindig a True vagy a Gold szólt, de a How Many lies című 1987-es dalukat csak pár éve fedeztem fel. Ez a dal számomra annyira tökéletes. Csoda, hogy nem lett ebből nagyobb sláger. Van a dalban romantikus és erőteljes vokál, csakúgy mint akusztikus, basszus és szaxofonon rész.
    És nem utolsósorban a dalszöveg: "But you know that lies, are the cancer of democracy".

How Many Lies (320)
  • IMYke2.0.0.0
    Hálás vagyok... ismerem is a forrásoldalt, ahol a rengeteg "Ultrasound" remix elérhető... de az upload.to-s letöltések általában 1-2 MB után megszakadnak, leállnak...
  • infracore
    Gurcan Erdem - Dancing On The Fire
  • Breki33
    A címadó dal

• Breki33
    ráolvastam P
    van amikor egy felesleges space is bekavarhat
  • Breki33
    Az új Jason Donovan lemezt keresném ennél jobb minőségben

Van rajta pár nagyon jó szám szerintem

Let It Be Me
    It's All in the Game
    Smoke Gets in Your Eyes
    Halfway to Paradise
    Be My Baby
    Dream Lover
    Sealed with a Kiss
    Blue Velvet
    Love Letters
    Sea of Love
    Love Hurts
    Rhythm of the Rain
    If I Only Had Time
    Wonderous Place
    Lonesome Town
    Dreamboats and Petticoats
    met Hank Marvin

http://rapidshare.com/files/167671446/BMNEWS-JASON.rar
  • okiland
    Csak azt nem értem, hogy mielőtt írtam, előtte ezt a verziót is kipróbáltam.
    Ugyanúgy mint a csupa nagybetűt.
  • okiland
    IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Breki33
    szerintem kisbetűvel kell írni

fans
  • Breki33
    utánnanézek
  • Breki33
    Köszönöm szépen
  • okiland
    Szia Breki!

Kerestema múltkor a DEAD OR ALIVE - BEST OF dvd-t. ÉLő Rapidos linkeket írtál nekem (#57839), amit végre volt időm leszedni. Viszont most van 4,5Gb anyagomtömörítve, mert sajnos az ott írt pass nem jó.

Nem tudod véletlenül, hogy mi lehet a jelszó?
    Vagy valaki nem töltötte le?
  • obsession
    INFORMATION SOCIETY - LAY ALL YOUR LOVE ON ME
    Extended Version 6'32" 192kbps
    Download here !
  • infracore
    VA - Breakdance 80s Mastermix (Mixed by Richard Wood)
  • Wicked Belzebub
    Sikerült nemrégiben megszereznem a Bikini két, számomra igazán jó albumát, a "Hova lett" és a "XX. századi híradó" címűt. 192-es csak, de egész normálisan szól.

Bikini - Hova lett

Bikini - XX. szazadi hirado
  • Zephyr Retiring
    Remek ötlet, very thanx!! További szép estét neked és mindenki másnak is.
  • kaposi1
    Ezzel egy darabig elbíbelődhetsz.
  • kaposi1
    Innen töltikézhetsz.