112174
-
Soul Survivor - C.C. Catch - 2007 Version by Soraya Arnelas
tiszta sziszikacs :-)
Nemsemmi a csaj
Soraya y Liza Minnelli - New York, New York [TVE1]
link -
Hm a Bolero-t is nyomja
kell nekem :P
-
Eis nagyon jó szerintem
Soraya Arnelas - La vie en rose
Soraya Arnelas - I am what I am
Szval biztos lesz itt akinek nem tetszik, de én karesném albumait illetve ezeket a számokat. -
A Soul Survivor meg a Words meg lemaradt
Soraya Arnelas "Soul survivor"
Soraya Arnelas Words
+ egy kis MT és ásubíszúlákkkkky
Soraya Arnelas "You're my heart, you're my soul"
Soraya Arnelas "Girls just wand to have fun"
-
Ismeri valaki Soraya-t?
Szerintem egész jó feldolgozásai vannak és jól is énekel
Soraya Arnelas - Because The Night
Kate Ryan ft. Soraya - Tonight We Ride
Soraya - Self Control
Soraya - Call me
Soraya "La Dolce Vita"
-
Szia Lervi!
Jó az anyag. Ezek a verziók még nekem is "újak". Ezer köszönet érte.
További szép napot.
-
Savage - Only You (12'' Version)VBR
1. Savage - Only You (12'' version) (6:52)
2. Savage - Turn Around. (3:48)
-
sziasztok!
Silent Circle - Oh Don't Lose Your Heart Tonight (12'' Version) VBR
-
Üdv.Computerguru! Sajnos egyenlőre csak ennyit találtam: http://ww.smashits.com/music/carnatic/songs/16482/classic-2000.html
Bocsi, de "linkelni" még nem enged, ezért majd bemásolod. Ha megtudok még mást is, szólok. Szép napot Neked és mindenki másnak is!
-
vinylbakker #59224 szerintem is -
pazo #59223 Szia, sztem Te ezt keresed :
Classic 2000 – Radio 2000 medley 4:15 vinyl side A ’81
-
Alig várom a délutánt kedves computerguru!
Meghajlok előtted, ha neked megvan az instrumental mix verzió kb. így:
de jaj neked, ha csak "linkeltél"!

-
örök hálám
-
Hát most tudtál újat mutatni nekem is. Sajna túl rövid, és elképesztően rossz a minősége a "demónak". Annyit tudok javasolni, hogy ha magnókazettán be tudod szerezni valahonnan ezt a felvételt, akkor digizd be és próbálkozz újra vele, hátha...
Kár lenne érted...nem is beszélve a kötélről!
-
Azt hiszem,nekem ez a szám megvan,de most ne kérdezd,hogy milyen verzio,megkellene keresnem,de csak holnap,azaz mostmár majd délután lesz belőle valami,ha kell megnézem és felteszem,szia! -
koszi, nektek is jo ejt tagok! -
hiba volna kollega,elobb-utobb meg lesz, lehet veletlenul akadsz ra valahol...ilyen sport ez a vadaszat...
-
Szép estét neked is, és sok sikert a "javításhoz"
-
Nos hacsak valaki "házilag" el nem készítette, akkor igen, de egyébként "hivatalosan" csak az instrumental változat létezik. Sorry -
Reméljük sikerül,drukkolok neked!Majd ird meg,hogy sikerült e?Oké?Jó éjszakát! -
nem!most is baszakodok vele...sorra irja ki telepito nem tudja masolni a fajl-okat...felulirni probalnam...talan a cimbi holnap,torli es ujra...
egy hete rattam bele masik dvd meghajtot volt aki arra tippelt,hogy nem frissitettem az illesztoprogramjat...a tkm se tudta.hogy olyan is van... -
Zsoltford!Mi a helyzet,megy a géped,sikerült újratelepités nélkül megoldani? -
Kösz az infót, azért így sokkal gyorsabb. Egyébként, meghallgatni tökéletes a 128-as bitráta is. Ha valaki a minőségre is utazik, az majd úgyis beszerzi máshonnan, vagy megoldja valahogy másképp. Mindenesetre köszönöm a segítséget.
-
Azért köszönöm nektek Dióka,Wind67,MrSister,TrendBoy,Lervi,hogy legalább vettétek a fáradságot és meghallgattátok,egyébként gondoltam,hogy ilyen válaszokat kapok 

Sajnos senki nem tudja megmondani,pedig próbálkoztam pár helyen,elvesztettem a reményt...
Egyébként a válaszok:
Dióka - hát igen,a minősége szar,de hát egy 20 éves kazetta már nem produkál csodát...
MrSister - sajnos semilyen verzió nincs meg belőle,ez az 5 mp maradt,mert rá lett véve az a köcsög Wap bam boogie
Lervi - Nemtom,hogy letöltötted-e, mert az oldalon nincs integrált webplayer,le kell tölteni,de mindegy,hagyjad,szerintem te sem tudsz segíteni
azért köszönöm mégegyszer mindegyikőtöknek. Most megyek és felkötöm magam... -
Nyilván van ilyen száma söt a CDM is itt van elöttem és a twenty five cd k is de az kérdezném ,hogy van e ?
George Michael: Jesus To A Child (Instrumental mix)????? -
Egy jó kis muzsika éjszakára,annak aki szereti a dallamos discozenét.
Neil Smith:Help Me Through The Summer 1985 260kb/s
http://data.hu/get/1246408/Neil_Smith-Help_Me_Through_The_Summer.mp3.html
Jó éjszakát mindenkinek!
-
udv a csapatban mester
-
Igen van és meg is található George Michael: Twenty Five (2006)-os 2.számú cd-jén a 9-es track-ben, de sajnos csak a 6.50-es extended változat és nem az instrumental mix verzió. -
Van ilyen ???? -
Felvilágosítás indul, kedves Wescone pajtás: A nagy semmit a billentyűzetemről osztom, és szíven talált Dióka megjegyzése, igen
mert egy volt csaja vagyok és tudnék mesélni, de jobban érdekel a 80-as évek témája, mintsem hogy háborúzgasunk.
Egyébiránt úgy látom az egy-két szarkavarót leszámítva jó a társaság, úgyhogy csak csendben figyelgetek a háttérből,
de azért egyik szemem Diókán lesz. Nekem is fura hogy ezt mondom, de úgy látszik Mflex kolléga is jobban csípi a békét, és egyenlőre nem oszt keményen senkit.
Jó lenne, ha ezt Diókáról is elmondhatnánk. Ezért egyenlőre csak annyit kérnék /ami miatt végülis mind itt volnánk,hogy tolj már fel te is valami jó kis hallgatnivalót ma estére a jónépnek és élvezd ezt a szép estét.

-
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna kedves Bigivan kolléga!
De azért szép próbálkozás volt.
Kellemes estét kívánok minden fórumozónak.
-
Szevasztok! Radio2000:Shadows mix (kb:1981-es)ügyben még senkinek semmi?Nem gondoltam volna,hogy ilyen nehéz,én is keresem,ha meglesz,feltolom!Szevasztok! -
szép estét mindenkinek! -
nekem sajnos semmi nem szólal meg ebböl a 180 kb bol!
így nem tudok segíteni sem! -
Itt a válasz, tudod ez nem idevaló, de hát mint tudjuk nincs eszed hozzá
-
Trend Boy #59198 Hát ez tényleg rövid...
Pasz

-
Trend Boy #59197 Pedig olyan egyértelmű mit is szeretnék...
1. Kicsi paraszt agyadból Vegyél vissza!!!
2. Mások basztatását hagy abba, és a trágár, mások alázására használt csúnya szavakat, ezen a fórum rendszeren, felejtsd el!!!
3. Ne okoskodj, olyanban amiben tudható, hogy holt hülye, és alsó hangon is full primitív vagy!!!
4. Amit mondasz, tartsd be!!!
5. Mások fenyegetését hagyd abba!!!
6. Zenélni, zenéről szóló hozzászólásaid legyenek, ne mások fikázása, elnyomása a hülye ohéber dumáiddal...
7. Hűséges talpnyalóidat is teremtsd rendre!!! Odahaza a saját fórumotokon azt tesztek amit akartok, itt ne!!!!
Ezek betartása esetén, nekem nincs dolgom veled, és kutyáiddal, békében tőlem elvagytok, és részemről basztatásotok is véget érnek. Ha nem, akkor meg ahogy te is, osztalak... -
"Kék NDK-s szöszmösz mackóban hempergő kancsal küklopsz"
Ezen akkorát röhögtem, hogy majdnem leestem a fotelről!

-
MrSister #59195 Kék NDK-s szöszmösz mackóban hempergő kancsal küklopsz legyek, ha ezt megfejti valaki... Extendededd demo nincs belőle? -
Trend Boy #59194 Akkor majd Attilától elkérem, aztán egyeztetünk, bár félek az övé is csak net-ről leszedet, mp3. Meghallgatni, és utána jóban megkeresni, hát az szép meló lesz, de van időd...