112174
-
Szia!!
Nm.
pw ment!!
Üdv.:fr
-
Öregem, ne mondd, hogy nem tudtad: az adatlapra mindenki azt ír amit akar!!
Ha most mégis újat mondtam, akkor bocsi...
-
Ez így is van kedves vinylbakker kolléga!
Egyébként szép estét mindenkinek!
-
vinylbakker #59270 Éppen most olvastam végig a délután történetét.Ezt igazán én sem értem,mivel a másik érintett adatlapján meg lány szerepel.Hmmmm..
.Szerintem mindegy hiszen két nagyszerű fórumtagról van szó.Biztosan csak poénos kedvükben voltak.
-
Szia!
Nagyon ritkán jársz erre, de amikor jössz, akkor hozol valami olyat amit keresünk!
Köszi!!

-
Soraya_-__Tonight_We_Ride__No_Digas_Que_No___Ft._Kate_Ryan -
Soraya_-_Angel_ca_do -

-
Soraya -
Szerintem jobb, ha végig sem gondoljuk .....

-
laco64 #59263 ez a Soraya jó,honnan lehet letölteni?köszi -
Egy jó kis freestyle 1985-ből:
Nicole - Don't You Want My Love (vbr) -
Igen, velünk minden okés, remélem veletek is!!
-
Kösz a tippet,de már végighallgattam számos kazettát. Igazából ha meglenne a teljes szám,akkor nem nagyon érdekelne az előadó,még ha szar minőség is lenne. Azért kösz. -
Tőtikemester:
Bocsánat, de ez engem meglepett: "mert egy volt csaja vagyok és tudnék mesélni,"
Az adatlapon meg "fiú" szerepel... Hogy is van ez?
-
Hello!
Vagyok, csak ritkán érek rá, de azért be-benézegetek.
Veletek minden rendben?
Üdv.: fr -
Trend Boy #59257 Akkor feladom... 

-
Trend Boy #59256
Okay! - The Wild, Wild Western
-
Trend Boy #59255 Okay! - The Wild, Wild Western
<object width="660" height="525"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IyVApST_YHA&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IyVApST_YHA&hl=en&fs=1&color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="525"></embed></object>
-
Hi cimbora!!! De rég láttalak errefelé! 
-
Hello!!
pw ment. -
Me playing Alphaville "Sounds Like a Melody"
Me playing DM enjoy the silence (new studio version)
nemsemmi
-
na
Index of /soraya
http://www.listen77.com/mp3/soraya/ -
Igen ez egy válogatás amin az ő száma is fent van
közben a 2007-es és 2008-as albuma már megvan előbbi egyenlőre csak 192-es
Words videoklippje
http://www.valemusic.com/videos.php?id=237
Ezt a számot még keresem itt - gondolom- spanyolul énekel
Mi mundo sin ti
http://www.valemusic.com/videos.php?id=123 -
Ha Sabrina akkor kis musika!
Sabrina - Boys (Summertime Love) (12'' Version)VBR
1. Sabrina - Boys (dub version). (5:33)
2. Sabrina - Boys (summertime love). (5:39)
-
egyeki #59248 Mert.
Feltöltök, letöltök alapon megy. -
egyeki #59247 Egy kis off?
Miért él a 90-es topik?
-
A múltkor szóba kerültek Sabrina mellei.
Itt van a konkurrencia is:
Samantha Fox - Let Me Be Free (Uncensored) mpg
Sabrina - Boys (Uncensored) part.1.
Sabrina - Boys (Uncensored) part.2. -
Hát nem 200db SOKOL rádió van összerakva! 

ÁLLAT!! -

-
Szia!
Nem tudom, hogy ugyan az a SORAYA e amit találtam, de a MUSICFOND-on van fenn.
SUPERVENTAS 2007 (cd1): Track 7 - Soraya - Self Control
Soraya -
vinylbakker #59242 Privi érkezett az Ön részére...ahogyan először emlitetted a rádióban a Gyuri Bácsi által játszott változat.
-
Akinek van kis ideje nézze meg ezt a klippet, hogy milyen remek helyzet, ha valaki otthon tud világszinvonalon dolgozni, s azt csinálhatja amihez ért, és valszeg szereti is a munkáját !
Itt nyomd, ha kíváncsi vagy rája -
Igen,tudok letölteni rapidrol is,köszi! -
Nézegettem a ritkábban hallgatott zenéim cimeit a tárházamban, s felfedeztem 2 ritka kincset az egyik legnagyobb kedvenctől a topicban.
Meg is osztom veletek, hisz ilyen szép tavaszban az ember adakozókedve is megnő.Tegnap délután 22 celsius volt a Rába partján. Ez gyakorlatilag egy dal, de egy instrumentális és egy énekes verzió, ami mégsem teljesen egyforma. Az instrumentes verziónak a synti-zene rajongói bizonnyal örülni fognak !
Michael Cretu - Der Planet der verlorenen Zeit
320; 1983; 5:44
Michael Cretu - Goldene Jahre
320; 1983; 3:21 -
vinylbakker #59238 Szia! Nem igazán értettem a keresés lényegét,de mostmár megvilágosodtam
Azért egy köszönet pazo kollégának is jár.Hamarosan privid fog érkezni.Csak egy kérdés előtte..A rapidról tudsz letölteni?
-
Ambient #59237 Mondtam, hogy legjobb ha nem is veszel tudomást róla és eltűn(nek)ik magától is..
Ha mindig felveszed a kesztyűt, akkor sosem hagyja abba (mert ez élteti)!#wilting] -
Szevasztok Tagok!
A Soraya tényleg jó, kiválóan énekel. Leszámítva a Words című dalt, ami sztem teljes melléfogás, ahogyan előadja, az számomra felér egy atomtámadással a zeneiség ellen! -
Na erre az albumra kiváncsi vagyok
Soraya Arnelas - Dolce Vita - 2007
Soraya Arnelas is a Spanish singer. Soraya released another album with more 80's hits. The lead single was "La Dolce Vita".
The album includes 80's hits, in the likes of Kylie Minogue's "I Should Be So Lucky", Cindy Lauper's "Girls Just Want to Have Fun", Eurythmics's "Sweet Dreams" and the lead single, "Dolce Vita", a cover from the Italian singer Ryan Paris. The album shot straigh inside the Spanish Top 5 Albums Chart, peaking at #5, and getting Gold certificacion in the following weeks.
Tracklist:
1.- La dolce vita
2.- Tonight
3.- Soul survivor
4.- Sweet dreams (Are made of this)
5.- You're my heart, you're my soul
6.- Bolero (Hold me in your arms)
7.- Girls just want to have fun
8.- I should be so lucky
9.- (I'll never be) Maria Magdalena
10.- Baby, we're gonna love tonight
11.- Words
-
Ez mind szép és jó(lehet hogy ezt keresem,csak mostmár az a kérdés hogy töltsem le,mert onnant nem lehet szerintem,de legalább mostmár tudom mit keresek pontosan,köszi!