112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• vinylbakker
    'Rakjál be egy innen szedett jobb számot és hallgasd csendben.'

Te szoktál ilyet csinálni?
  • zsoltford
    udv kollegak!latom megy a musor...akkor bizonyos gondolatmenetet kovetve,breki=totikemester=zsoltford=zephyr=tb...mindannyian nyaljuk egymast es mindenki dugja mindenki nojet...nem kellene egy jo kis szappanoperat gyartani?nyilvan italo focimzenevel!
    tovabbi szep napot!
  • Dióka
    jah, én csak most néztem be az anyázós topikba, háááát, csak megerősítette bennem, hogy alulírott TM tényleg direkt provokál és tényleg újra kéne boot-olni az agyát, de egy teljesen bug-mentes programmal. egészségére. SF
  • vinylbakker
    Na látod erre gondoltam én is
  • Szuszidi
    Szép estét 80-as évek!
    Ma éppen erre jártam s gondoltam benézek, hátha van jó téma! De látom semmi nem változott ugyan úgy marják egymást a tagok mint régen!
    Hajrá urak!
    Nagyok vagytok, csak így tovább!
    Üdv: Szuszidi
  • vinylbakker
  • Dióka
    látjuk, tudjuk, hogy provokál ez a hollywoodi transzvesztita csökevény. ha ő (önerőből) nem veszi észre, hogy mi észrevettük,az megint nem minket minősít! de hogy valaki, ekkorát nyaljon....ezek a brekisztárolós dumák nagyon gyengék...de legalább van mire büszkének lenni. egyébként tényleg "fasza gyerek", de ez nem dedó, hanem gyogyó!
  • Wescone
    Én már léptem is az "óvódábol", további jó "szórakozást"!
    Peace!
  • Szkíta71
    Könyörgök, ne válaszoljatok a provokációkra legalábbis ne itt!
    Csak azért írnak ide mert itt látja-olvassa mindenki..
    Persze írnak a spam topicba is de előbb ide, hogy lássa mindenki milyen "fasza gyerek" is az illető! Tiszta dedó..
  • Wescone
    Őszintén mondom; ekkora "nyelvet" életemben nem láttam!!!
    Remélem kellőképpen tudod "értékelni" kedves Breki!
  • Wescone
    Nem.
    Egyébként korábban olyasmiröl lihegtél nekem, hogy ismersz, de ezek szerint talán mégsem?!
  • Dióka
    Egyébként Brekinek hála, én is örülök hogy van ez a fórum, mert egy-két illetőt leszámítva nagyon rendesek a srácok. Úgyhogy csak erélyesen a rend-fegyelem-pedantéria trilógiával! Nem kell félni senkitől. További jó "munkát" és sok jó linket kívánok Brekinek és "alattvalóinak" én is. Csak így tovább!!
  • Dióka
    oboakoncert nem lesz? az már úgyis jól megy neked! ha igen, akkor megvárom. vigyázz nehogy beszoruljon....

Te figyuka Tőtikemester! Nem akarsz még leállni a sok süketeléssel,amit már napok óta zagyválsz itt összevissza rólam meg az összesküvés-elméleteidről?! Otthon minden rendben egyébként? Anyucival beszéltél mostanában? Kicsit pihengessél szerintem, rakjál be egy innen szedett jobb számot és hallgasd csendben. Esetleg egy seggbegyuszi még segíthetne neked, hogy végleg elfelejts...
  • IMYke2.0.0.0
    Na jó, ezt tényleg nem hiszem :)
    Álmaim nője nem lehetnél, még ha nő is lennél, mert pécsi, nem írogat fórumokba és inkább múlatja az időt egy kis komolyzenés olvasással, mint különböző 80-90-es évekbeli zenék hajkurászásával. :)
    A kicsit konzervatívabb, 20-as éveinek végét taposó nők táborát erősíti.
  • Frenky70

Köszi,megnézem.

• bigivan
    Szevasztok Tagok!
    Köszönet Trexxhunter és Crosby tagtársaknak a segítségért !!
  • Tötikemester
    Természetesen én vagyok álmaid nője, kedves Imyke 2000!Na, elég hihető voltam? De ha ilyesmiről akarsz társalogni, akkor inkább köszönj be te is a SPAM-ba. Rajtam kívül akad még ott pár jó csaj. Például: Wescone, vagy Dióka, esetleg Mflex. És ha eddig úgy tudtad volna, hogy ők srácok, akkor jól ledöbbennél, ha találkoznál velük, ugyanis srácokat nem szívesen engednek be ide a lánykoleszba. Na további jó "zenélgetést" mindenkinek, hamarosan vacsi, úgyhogy szólok a többi csajnak, és irány a kajálda. El ne áruld, hogy elárultam a nagy titkot! Jobb ha köztünk marad.Oksa?JAJ a túróba...most látom, nem is privibe üziztem...
  • Breki33
    Erre gondoltam, ha az érdeklődőknek megfelel

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983521903

Érdekes hogy nőnapi versre keresve a google is elsők között adja ezt a fórumot ahová korábban a nőnapi verseket összegyűjtöttem.
    De most újakat keresek.

Köszi akit érdekel azzal ott találkozunk.
  • Breki33
    Ja mivel közeledik a Nőnap és tavaly és tavalyelőtt jól bevált a nőnapi lap készítése verssel

Ez tavaly és tavalyelőtt a spam topicban folyt, de ugye ott most "fontos" eszmecserék történnek ezért azt gondoltam idén keresek egy nőnapi topicot és ott mutatom meg idén mire gondolok

kb 84 kép már megvan, új versek is vannak, de ha valakinek van szép nőnapi verse és idézete azt szívesen veszem.
  • Breki33
    erről tényleg nem tudok

tudtommal azt csak a zene topic modijai tehetik illetve vszínű hamarosan teszik

őszinténszólva a vitázók és kötözködők miatt miatt a fórum bezárása is szóba került
    nem félek csak már nagyon unom...
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáljuk. :)
  • Tötikemester
    Szia Breki33! Mivel te vagy a házigazda, ezért neked jár a dícséret, hogy átsegítetted a bajkeverőket a SPAM topicba. Már csak annyi teendőd maradt, hogy ha valaki nem "ideillően" viselkedik, azt finoman figyelmeztesd, hogy át lehet fáradni a SPAM-ba! Ha nem engedelmeskedik az illető önszántából, -ha jók az infóim, ki is zárhatod innen az illetőt. Ha erről nem tudtál, nyugodtan nézz utánna, mert így van! Egyébként örülök hogy van ez a fórum, mert egy-két illetőt leszámítva nagyon rendesek a srácok. Úgyhogy csak erélyesen! Nem kell félni senkitől. További jó "munkát" és sok jó linket kívánok neked és "alattvalóidnak". Csak így tovább!!
  • Tötikemester
    Nem tök mindegy? Bármit is írok úgysem fogod elhinni. Nemde? De ha akarod kipróbálhatjuk.
  • Breki33
    Üdv
  • Breki33
    Ja ilyen minőségű videókat különböző előadóktól tudok feltölteni -persze nem most- ugyanilyen minőségben illetve ilyen minőségű videókat énis keresek ha valakinek van.

Köszi
  • Breki33
    na elvileg ez lesz az

http://www.torrentz.com/66f157eab27e79ef6ca23507d178f2a3fa05a2a6

De lehet innen van
    http://www.torrentreactor.net/torrents/891452/Da-Buzz-5-cd-knaverlisa
  • Breki33
    jelen pillanatban feltölteni nem nagyon tudok

vmiért 10-ed akkora a sebességem
    most írattam az ügyfélszolgálatossal egy oldalnyi hibajelentést :P

a link torrent link, de másik gépen szedtem, azért megpróbálom megkeresni

De most a jelszót nem tudjátok kideríteni?
  • IMYke2.0.0.0
    [Akkor most tényleg: fiú vagy lány?]

[nem kötekszem]
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is azért írtam, mert anyáztál volna... :)
    X-Files (X-Akták) óta a "ne bízz senkiben" mondat mindig kellemes nosztalgiával tölt el.
    Imádom azt a sorozatot.

• Tötikemester
    Hol it a provokáció? Tudtommal azt csak te szoktad csinálni nem?! Egyébként üdvözlet minden kedves fórumozónak
  • Frenky70
    Ezeket feltudnád tölteni vagy valami linket tudnál berakni?
    Mert a másikra kód nincs.

Köszi
  • Tötikemester
    Tudtommal én sem anyáztalak, sőt nagyon rendes srácnak tartalak.Nem értem, mi a gond?? De igaz,ami igaz, jobb ha nem bízol senkiben.
  • IMYke2.0.0.0
    - alapvetően nyugodt ember vagyok. Anyázni akkor szoktam, ha a saját hibámból nem jön össze valami az életben: önszapulós vagyok.

Hát, az elmúlt majd' 1 hónap (?) eseményei után, már nem merek semmiben sem bízni a topikban...
  • Wescone
    Meglehetősen higgadt módon válaszoltál a provokációra.
    Remélhető, hogy az "úriember" reakciója sem hagy majd kivánni valót maga után?!
    No, meglátjuk!
  • IMYke2.0.0.0
    A betűid / mondataid tetszhetnének maximum, mert kép / film / arc nuku :))))))
    Ettől függetlenül, csak felkaptam a fejem a "csaja" szóra...
    Hiába a statisztika a Fórum kezdőlapján, azért nőnemű forumozóval ritkásan beszélgethet az ember épkézláb topikban [Lányok fiúk téma erősen kerülendő számomra, stílus miatt]...
    Csak ennyi volt az intermezzo - eszemben sincs senkinek a magánéletében vájkálni. Itt, a virtuális valóságban (hál' Istennek?) csak annyit tudhat meg az ember a másikról, amennyit leír...
    [Az adatlap téma: én mindig valós adatokat adok meg. Kivétel a warez téma.]
  • Breki33
    Az ötben ezek vannak 192-ben és vbr-ben

Da Buzz-Da Sound-2000\
    Da Buzz-Dangerous-CDA-2004-GaYfAcE\
    Da Buzz-Last Goodbye-2006-MiP\
    Da Buzz-More than alive-2003\
    Da Buzz-Wanna be with me-2002\
  • Frenky70

Ezeket,de várom még a Passt!!!

Da Buzz - Da Sound (2000)
    Da Buzz - Wanna Be With Me? (2002)