112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Crosby
    Nagyon köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, többet nem találok.
    Szívesebben tennék fel sajátot, és tiszta forrásból - de már unalomig hangoztattam: fizikailag nem tudok.
  • IMYke2.0.0.0
    Digital Toy...Your Love Tonight (Extended Version) - 18 MB
  • IMYke2.0.0.0
    ROCCO CARUSO & CHILDREN'S VOICE - Tiramisu - Maxi + Instrumental (jelszó: eda)
  • IMYke2.0.0.0
    E.G. Daily - Love In The Shadows (12'' Version) 8:41 - The Best Of WoM...Italo Raritas Vol. 02-őn első szám.
  • IMYke2.0.0.0
    E.G. Daily - Love In The Shadows (Solar City Radio Edit) - 8.6 MB
  • Dióka
    félreértettél vagyis hát ha jól ismernél, tudnád, csak ironizáltam.....egyáltalán nem vagyok olyan "igazi" vagy akár "fanatikus" gyűjtő,mint ti itt sokan, engem nem érdekel, hogy eredeti vagy másolat, meg mikori kiadás,milyen nyomású stb.... nem hoz lázba sem az original fóliás téma, sem a karcmentes bakelit, meg az e-bay-es túlárazott lemezek és az ezerféle maxi-remix special bizbasz bónusz remix extended verziók sem, meg sokminden egyéb sem......már rég leszoktam a bélyeggyűjtésről is, az archivumom kizárólag HDD-én tárolódik, és kizárólag csak az van meg,amit meg is hallgatok és máskor is meg akarok, azaz tényleg fülemre és ízlésemre való, csak hogy elmondhassam, megvan ez is az is, nem tartogatok semmit sem. ha kezem ügyébe kerül egy eredeti lemez, az is csak addig van nálam,míg lemásolom.....engem csak a minőség és a tartalom érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    Carol O: Only 4 Love - nekem rögtön elindul a letöltés.
    Mivel ezen a gépen nincs hangkártya, nem tudom meghallgatni sem, így nem töltöm le az ellenőrzéshez...
  • Crosby
    Sajnos az E G Daily már nem él.
  • Crosby
    Köszönöm.
    A Fix & Fertig számot már megtaláltam, azzal senki ne fáradjon.
  • Eurobeatboy
    Ezt régóta szeretném jó minőségbe, de a maxi többi track-jét is :) ha lehet :) köszi
  • IMYke2.0.0.0
    - 36 MB
  • IMYke2.0.0.0
    Dieter Talking - It's Haand Se Dieter Tuh Bie (Radio Version) - 8,5 MB
  • IMYke2.0.0.0
    E. G. Daily - Love In The Shadows (Special Remix Version) - 12,2 MB
  • vinylbakker
    A helyedben különszedném a cd-ről grabbelt dolgokat az egyéb internetes helyekről leszedett linkektől.Egyszer láttam egy hasonló listát azon még anno egy pár ezerrel kevesebb zene volt..és őszintén megmondom elsőre látszott rajta hogy 90%-át egyéb fórumokból is belehet szerezni.Jah és majdnem elfelejtettem hogy rettentő sok javításra szorul a begépelt tartalom.Hát dióhéjban kb ..ennyi . Amúgy gratula a listádhoz
  • IMYke2.0.0.0
    Mark Ashley: Operation Love - 4,6 MB
  • computerguru
    Sziasztok!!!
    Úgy látom még semmi hir,egy állitólag megszerezhetetlen album,nem találom sehol letöltésre jó minőségben,kérem aki tud segitsen,ez tényleg kihivás!!Az album: KARTHAGO:Oriental Dream - Austria (in english) (1985)
  • Crosby
    Sziasztok!
    Kedves családom valamely tagja eltökítette a következő számokat tartalmazó cd-met:
    1. Mark Ashley: Operation Love 3:10
    2. Fix & Fertig: Heiratsmarkt /long version/ 6:03
    3. Fancy: Bolero /original mix/ 5:35
    4. E.G.Daily: Love In The Shadows 8:41
    5. Dieter Talking: It’s Haahd Se Dieter Tuh Bie 3:41
    6. Lala: Johnny Johnny /maxi version/ 7:15
    7. Call It Heaven: Dreamin’ /extended version/ 6:20
    8. Ken László: You’re A Woman 3:55
    9. Humphrey Robertson: Don’t Stop Loving Me 3:51
    10. Carol O: Only 4 Love 3:05
    11. Rocco Caruso & Children Voice: Tiramisu 9:21
    12. Digital Toy: Your Love Tonight /12” version/ 7:34
    13. Lady „D”: I’m Yours Tonight /club version mix/ 6:24
    14. Real Hype: Don’t Ask Me Why 3:37

Ebből különösen a Carol O felvételt sajnálom melyet talán Kaposi kollégától kaptam meg.
    Segítséget kérnék a zenék "visszaszerzésében"!
    Előre is köszönöm.
  • IMYke2.0.0.0
    ÉRtelek. Summa-kat használok én is. Azt hittem, valami extrakkal importáltatod ki egy külön lapra a cuccost.

WhereIsIt-et használok (emlékeim szerint) 2000 óta. Bevált.
  • vinylbakker
    Dióka! Akkor te egy igazi gyüjtő vagy rengeteg sok eredeti hanghordozóval..(ezen a versenyen biztosan helyezést érnél el)Gondolom hogy eredetiben hallgatod őket.Gratula a gyüjteményedhez.
  • Trend Boy #60014
    Mondd!!!

• vinylbakker
    Trend Boy! Első olvasásra feltettem a kérdést önmagamnak "mi a lócsöcs ez? Egy kicsivel később kezdett derengeni hogy egy listácska.Én a helyedben változtatnék a megnevezéseken,persze ez csak tipp,ha érdekel szólj és elmondom neked az én verziómat.(hogy mire gondoltam)
  • Trend Boy #60012
    Bár az hozzá teszem, 2001.dec.31.vel zároltam a régi listámat, mert ott már igazán brutális volt a kavarodás... aztán mindent előröl bevittem, és most elfogadható a dolog... A jelenlegi kialakítást, akkor kitaláltam, ma már csak az új office-ra hangoltam át...

Egyébként ilyen kaliberű listát vezetni, igazán nem egyszerű, komoly, időrabló mutatvány...

• Trend Boy #60011
    Trükk nincs!!! Egyszerű alapértelmezett "SUM" műveletek vannak, melyeket egyszerű össze adás művelet követnek...

Max elküldöm az XLSX filét, aztán kibogarászod... szerintem nem olyan ördöngös...

• IMYke2.0.0.0
    Persze, szívesebben számolnék én is eredeti bakelit/CD lemezeket halomban... :)
    Csak 120 CD-nyi Audio-m van.
  • Dióka
    nekem egy nyamvadt dvd-én sincs semmilyen zeném. ha akarnék sem tudnék elindulni a "versenyben".
  • IMYke2.0.0.0
    [ezerrel nem osztottam]
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ~533 DVD. Nem sok :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ~533.000 DVD. Nem sok :))))
  • IMYke2.0.0.0
    Na de mostan hirtelen elárulod, hogy csinálod ezt az Excel-ben...! :))))))
    [Az Excel 2007-hez (is) hülye vagyok.]

[Persze, tudom, hogy eleve részletes listában kell legyenek a lemezek - WhereIsIt-tel nem gond... hanem a függvények kellenek, vagy a trükkök]
  • Trend Boy #60004
    Csak hogy tiszta legyen: 3472*60*10,47mb-al... a kapot erendményt kellene kivésni, beli is hallnék..

• Dióka
    ez hogy jött ki?
    1 írható egyoldalas dvd~4,36Gb
    szerintem "csak" 3 terabájt körül van...
    de nyilván van benne sohasenemhallgatotthallgatható zenék is.....
    mindenesetre tiszteletreméltó gyűjtemény alterbájé!

• Trend Boy #60002
    Ha nem olyan nagy baj, akkor a percet nem szorzom meg 10,47mb-al...

• sanyaaa
    Hát az nem fog menni, mert már más tevékenységet folytatok!
  • Zephyr Retiring
    nem talált, nem zsolti vagyok de azért szép próbálkozás. ha ez segítség, arra kérnélek, legközelebb ne meleg sörrel és hideg kávéval kínálj...
  • sanyaaa
    Köszi Zsolti!!
  • sanyaaa
    Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    3680 GB zene...
    Csak 11x több, mint az enyém :))
  • AeroCool
    Sanyának névreszólóan!:-)
    Davy James - In Heaven (7''Version) '88
  • IMYke2.0.0.0
    Most utólag ránézve eléggé félrérthető a kép...
    Úgy tűnhet, mintha még lenne folytatása a lemezeknek. Nincs.
    Az utolsó két lemez, amit goodmans-tól kaptam, postai úton.

A "00 - MÉG A Nagy Vinyón" pedig szerintem elég beszédes.
    Oda gyűjtöm a cuccokat, rendezem, ízlésem szerint, majd megy DVD-re és frissítem a listát.

A kép tehát a monitor felbontási értéke miatt csalóka [így is át kellett állítani, mert alapértelmezettben 1024*768-ban van].