112174
-
italomanjoco #106964 Ugye nem is volt olyan nehéz 
-
ItaloMucsacso70 #106963 Bennem ilyen téren ne bízz!
Borzasztó rossz a zenefelismerő képességem sajnos.
Még egy egyszerű Fancy dalról se mondanám meg hogy micsoda az instrujából.
Ezért is muszáj katalógust tartanom.
De így hogy Chemtrail felvilágosított
így már megtaláltam.
-
Chemtrail #106962 És akkor szóljon belőle a vocal. Linda Jo Rizzo - Welcome To Cairo
-
Chemtrail #106961 Linda Jo Rizzo - Welcome to Cairo 1985 -
italomanjoco #106960 Laci, pedig benned bíztam hogy te tudni fogod! -
ItaloMucsacso70 #106959 Én nem tudom mi ez de kellemes zene! 
Biztos jó lehet a vocal verziója is!
-
italomanjoco #106958 Egy kis zenefejtörő! Szerintem ezt könnyű lesz kitalálni hogy melyik maxi B oldaláról másoltam. Az előadót biztos mindenki ismeri :-)
https://www106.zippyshare.com/v/paITkJji/file.html -
Mi a manó? Hát senki sem hallgat itt jó zenéket?
Irgumburgum.
Akkor majd én mutatok egyet..
Legyen a "B" oldal, 2. track...
Klip is van hozzá természetesen:
Jó zenéket, kellemes pihenést!
-
Popkorong 1989.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.27. 21:39:40 -
Őket én is meghallgatom néhanap hanglemezről.
De ma este meg már szól is a Solaris 1982-ből Nádas Gyurival..
-
ItaloMucsacso70 #106954 Majd Csekkoljuk őket! 
-
-
italomanjoco #106952 Van köztük jó is, de inkább a régi italo, és euro disco ami bejön nekem. -
ha jól lepréselteti david ...
-
ItaloMucsacso70 #106950 Nagy hiánypótlások lesznek hamarosan akinek még nincsenek meg !
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.06.26. 13:18:00 -
Bravó !
Azon rövid intróból ezt felismerni,tű keresése a szénakazalban esete!
Gratulálok ! -
dj adrián #106948 Coy Mc.Coy - Island -
ItaloMucsacso70 #106947 Én a múltkor ezeket tettem be azért ezeknek a nagy része nem megugorhatatlan zenék szerintem. 
List! -
Nem rossz. Én ezt a verziót nem hallottam még.
Jómagam pár napja Nick Straker egykori slágerét dúdolgatom mostanság..
(csak a youtube-on nézhető)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.24. 20:11:02 -
ItaloMucsacso70 #106945 Egyébként részemről ez a részletből mutasd meg dolog kissé visszás.
Én is tudok olyan részleteket kivágni sok sok dalból amiben ezer dalban ugyan az a dob ütem van azokat képtelenség felismerni. Ha nincs benne valami egyedi , arra a számra jellegzetes, akkor felismerhetetlenek.
Már pedig itt a játék a cél szerintem.
-
Egyébként pedig már Aristotalész is megirta,hogy nem az az okos ember,aki mindent tud,hanem az aki tudja melyik könyvet kell leemelni a polcról,ha kiváncsi valamire.Szerintem ez a mondás a zenékre és gyűjtésükre is igaz,nem? -
Yes.A dalt magát felismerem,mert sokat játszottam,de mint irtam,nekem a dub verzio sosem volt meg belőle,igy én is csak most hallottam mikor kiraktad az oldaladra. -
ItaloMucsacso70 #106942 Neked az előzmények tükrében könnyű volt!
Kimásoltad a face oldalamról?
-
Ne viccelj,az utolsó volnál a sorban a tagok közt akit én szándékosan megsértenék,erről szó sincs!
-
thanks! -
Na jól van akkor ezt tisztáztuk.
pld . Danny Keith dala,ami nekem mini CD-n is megvolt,agyonver sok klasszikus,az aranykorszakból való italo zenét , (szerintem!)
-
Ettől még az emlitett mondatod rám nézve sértés,megjegyeztem. -
U.K. - Roadrunner (Voices from Farm - Dub Mix) -
Jó ötlet,várom!
Muszáj volt egy olyan részt kivágnom melyből nehezebben felismerhető,mert különben megkritizálsz ahogy szoktad,hogy mi ebben a rejtvény. -
"Tudom e korszak zenéit te semmire sem tartod"
Na ez a kijelentés azt hiszem meglehetősen erős,azt tekintve,hogy azon kevesek egyiket vagyok/voltam,aki még akkor is játszott ilyen zenéket a rádióban,amikor már a szerkesztők,programigazgatók,prüszköltek egy eurodisco felvételtől is,nemhogy az italótól.Azt hiszem anno a legtöbb belső támadást pont emiatt kaptam és szenvedtem is ettől eleget,de ezt neked most hagy ne részletezzem,ezen fura kijelentésed után. -
Persze hogy kedvelem,de nem mindenáron,elvakultan.Ugyanugy kedvelem az AOR rockzenét, a R&B-t,a funkyban vagy a rapban is van néhány kedvencm,bár abban sosem mélyültem el igazán,stb,stb.,nem sorolok fel mindent.
Na akkor majd én is keresek egy dalt, a kilencvenes évek italoterméséből,kiszedek belőle,majd egy olyan 20 másodperces részletet,amelyikben éppen semmilyen dallam nincs,csak ütem és majd várom,hogy felismered-e.Esküszöm hétvégén csinálok egy ilyet. -
Zeff,
Ezt kedvelem,de szigorúan csak ebben a '91-es Oliver Momm remixben,természetesen meg is van!
-
érdekes !
mi ez? -
Ez a dalnak az intrója (e kis részletből ne minősítsd !) ,a zene egészében az italo-disco eme korszakára jellemző dallamvilág hallható.
Ránéztem a dal gyűjtők ,italo-disco fanok általi értékelésére ,23-ból 19-től 5 csillagos,a számok nem hazudnak.
Az italo-disco varázsa éppen abban rejlik hogy zeneileg nincs túl bonyolítva,mégis nagyon hatásos.
Tudom e korszak zenéit te semmire sem tartod,ezért nem lep meg eme véleményed.
Bélám! újfent rákérdezek,te egyáltalán kedveled az italo-euro disco zenéket,vagy csak anno rádiózás miatt ..... ?
-
Na jo,ez az UK,bár nekem ez a dub verzio nincs meg,de olvastam a Sanyival való konverziotokat.De ez nem Roland zenéje. -
ItaloMucsacso70 #106929 Miután tegnap egy másik helyen már kellően elcsodálkoztunk rajta ez igazán nem lesz nehéz! 

állatias lett!
-
ez egy sablon,gépi ütem,semmi dallam vagy hasonlo nincs benne,ami egy-egy dalra jellemző. -
A 12-es számú fejtörőhöz annyi segítség,két legendás italo-disco sztár énekli a dalban a vokált.
cirka 100-140 € -ért kínálnak jelenleg a discogs-on azt a 2 db példányt,azaz nem egy olcsó kategóriás vinyl.
Ám ez akinek van rá módja annyi zsetont meg is ér,nem egy unalmas vontatott dallamú italo.
sample 12
Jó fejtörést,remélem erre is jön a találat! -
"más-más oknál fogva" ... ez jó meglátás,változnak az idők,a szokások.
Ámde "around" 5 x ,azaz kinőve az óvódáskorból azt a mesét azért nem hiszem el hogy napi néhány perce nincs egy regisztrált tagnak a hobbijára akár fórumozásra fordítva.
Engem éppenséggel az "aranykorszak" nem vonzott ide,anno néha idekattintottam és warezlink hegyek magasságában napi szintű trollkodást,marakodást láttam,illetve "zenekeresést" (azt hiszem ez a kulcsszó amiért manapság már nem vonzó ez a zenefórum!)
Jelenlegi állapotában ,egy kicsit több aktív taggal ez egy jó kis zenefórum lehetne....de anno aktív tagok tulajdonképpen egymást beszélik le a fórumozásról,ez az aminek okát nem értem !
-
wmallas #106925 Szerintem senki sem fél,,,csak volt egy aranykorszak,ami szerintm elmúlt már.Sokan elfordultak a fórumokról,más-más oknál fogva,az is csoda hogy ez egyáltalán él még,,,,