112174
-
bocs, pár infó lemaradt:
Technotronic-TheGreatHits
Teljes hossz: 60:08
Teljes méret: 82,62 MB
Típus: MPEG-1 Audio layer 3
Átlagos bitráta: 192 Kbps
Mintavételezési frekvencia: 44.1 KHz
Műfaj: Dance
Év: 1993
Tracklist:
---------------------------
01) Pump Up the Jam [3:37]
02) Get Up ! [3:30]
03) This Beat Is Technotronic [3:41]
04) Rockin' Over the Beat [3:47]
05) Megamix [4:17]
06) Turn It Up [6:58]
07) Move That Body [3:56]
08) Work [3:40]
09) Money Makes the World Go... [4:05]
10) Move This [3:48]
11) Voices [6:42]
12) Hey Yoh, Here We Go [3:59]
13) One Plus One [4:09]
14) Get Up ! [3:52]
-
szia zsoltford tötikemester keres valami technotronic remix albumot, ha jól emlékszek, de ha nincs senkinek -pláne "technotronic" diókának, akkor be kell érnie ezzel: Technotronic - Greatest hits (192)
egyenlőre ezt találtam neki. ja, és a rarpass: spartacoos
-
mit kerestek dioka-tól?azaz technotronic-tól?hátha meg van,nem sok de néhány van -
dióka már benned sem bízhatok
, megcsalsz itten fűvel-fával?
nem lesz ennek jó vége
és ha már "udvarolsz" is valaki másnak /helyettem, akkor legalább teljesítsd is amit kér. ugyan meddig tartana -pláne neked belinkelni egy kis linket a kedvenc előadódtól?
nyugtass meg, hogy a technotronic az, nem pedig a halász jutka
...vagy inkább "linkeljek" én
??
mellesleg jó estét mindenkinek
...még neked is, te csődör
-
vinylbakker #60150 Üdv Tagok!
Zsoltford! Biztosan hamarosan megoldódik a problémád.Látom járnak ide nagy gyüjtők,fórumvezetők illetve olyan kollégák akik több mint 20éve foglalkoznak zenével,valamint akiknek profi listájuk is van.Ezek alapművek biztosan valaki felszórja neked hamarosan a kért formátumban és minőségben.Nekem sajnos nincsenek meg,de hátha valaki tud segíteni neked.

-
nagy tömegben én sem ellenőrzök,csak azt,amire szükségem lehet, de ha ráklikkelek a lejátszómra,akkor egyből látom, ha bibi van.
ehhez még csak egyet kellett klikkelni.ha pontosabb infó kell,akkor vesézem csak ki. szinte mindenhol vannak ilyenek mostanában, de legfőképp a régebbi zenéket érinti a téma (80-as, 90-es évek). az mp3 nem gagyi, pontosabban nem minden mp3, ami gagyi és nem minden gagyi,ami mp3!
-
S én is - bár, azért én nem tudok tömegben "ellenőrizni", így csak néhány flótás akad fenn a hálómon. Főképp a blogspot-on, 4shared-en.
[Mert RS ugye kakukkfióka]
De, azért nem egy ilyen, mások szemében gagyi möpöhármat is megtartok, mert ki tudja, lehet, soha a büdös életben nem kerülök ennél közelebb a az adott zenéhez...
-
annyira cuki tudsz lenni néha, azaz próbálsz az lenni, talán nemsoká már lehetnél akár a barátnőm is.
de látom,tényleg fingod sincs itt a dolgokról, méghogy TB? most miért mondod ezt? tudsz valamit?
őszintén mondom, amit írtam, azt minden személyeskedés nélkül és úgy általánosan tettem kizárólag technikai értelemben. nem akartam nagyon elvenni senki kedvét sem a HIT-től!
(mármint, hogy ki kinek mit hisz el és mit lát-gondol-vél-hall-tapasztal)
Sajnos az elmúlt időkben már nem is az a fő kérdés, hogy wav vagy mp3, hanem hogy a 320-as mp3 valójában csak 128-as. mostanában ennek a remélhetőleg csak divathullámnak a trágyáiba botlok lépten-nyomon.
-
Francesco Salvi...Esatto
MP3, 24 MB
==============================
01 - Mix version
02 - Radio edit
03 - Acapella
04 - Radio mix
-
Nem regisztrálok új nicket, ezért a sajátom alól lököm a "lopott linkeket" :))))
Web Radio Set mix 25 (Italo Edition)
WMA, 41 MB - 29:47
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Savage...Only You
Eddy Huntington...Ussr
Spagna...Easy Lady
Scotch...Disco Band
P. Lion...Happy Children
Kano...Another Life
Magazine 60...Don Quichotte
Web Radio Set mix 24 (Italo Edition)
WMA, 43 MB
Ryan Paris...Dolce Vita
Ken Laszlo...Tonight
Silent Circle...Touch In The Night
Fun Fun...Color My Love
Danuta...Touch My Heart
Belinda Carlisle...Heaven Is A Place On Earth (Extended mix)
Den Harrow...A Taste Of Love
Den Harrow...To Meet Me
Web Radio Set mix 25
MP3, 43 MB
T-42...Don't Let My Love (Original mix)
Cause & Effect...You Think You Know Her (Club mix)
O.M.D....If You Leave (12" Spiral mix)
Generator...78 (Original 12" mix)
Camouflage...The Great Commandment (Razormaid mix)
New Order...True Faith (Razormaid Remix)
Depeche Mode...Behind The Wheel (Razormaid mix)
Bocs, de csak az elsőt tudtam eddig letölteni, és a hangnélküli gépen megnézni MP-vel, hogy mennyi az ideje...
Így, azt sem tudom, milyen a keverés minősége...
-

-
goodmans #60143
Pass nincs!
De ha szeretnéd ,megoldom:))))))))) -
Jól nyomod, csak azt nem árultad el, hogy jelszavasak-e a linkek
Ne szedjem már le feleslegesen! Tötikemester vagyok, nem hülye.
-
Jó vadászást! 
-
Itt nyugodtan kifejthetted volna, hogy (szerinted) TB-ről beszélsz, ahelyett, hogy körülírtad. 
Na látod Dióka: én tudom, hogy te mit nyomsz, csak néha te nem tudod, hogy én tudom, hogy te tudod, hogy kit nyomsz!
Na lelépek, mielőtt még elmondom, hogy kit nyomjál te és hová!
De azért (témánál maradva) nyomjál már fel egy Technotronic-os linket, hogy ne csk lássam, hanem halhassam is azt a cukorfalat ízlésedet apukám!
-
üdv, köszi a felkonvertáláts kihagynám
.mp3-ban valahol megvannak nekem is...probálom vagy az eredetit, vagy annak hiteles másolatát eltenni,azonban az álltalad is emlitett jelen pillanatban vagy nem lehet beszerezni, vagy nem túl reális áron...kivárok...ha már vártam 25-30 évet egy-egy maxira akkor vadászom tovább...
-
Csákó Zsolford.
Az a helyzet hogy én is sokmindent szeretnék wav-ba, de sajnos nem (is) lehet mindent beszerezni loslessbe. Ha majd lejjebb adod a mércét, talán segíthetek beszerezni a keresett zenéket a lehető legjobb minőségben.(Hagy ne kelljen már visszakonvertálnom mp3-ból wavba őket!)
De ha ez a vágyad...
Gondolkozz el az ajánlaton,
és szólj hogy döntöttél.
Végülis ez a fórum inkább eszmecseréről szólna, nem minőségcseréről. Ha arra vágysz, ajánlom neked Wescone kolléga HQ Sound topicját, talán ott hamarább kapsz segítséget.
-
Én legalább önmagamat adom, nem "lopott" nevekkel duhajkodok itten!
Már a Technotronic-ra gondolok, ha nem lennék világos.
Csak azért mondom, mert én értem mit nyomsz, de neked aztán halvány lila fingod sincs arról, amiről én vakerolok.
-
üdv tagok, keresném : guru josh - whose law is it anyway,
modern talking - doctor for my heart,
grant miller - doctor for my heart, teljes maxikat wav-ban ... -
obsession #60135 

Köszönöm !!!!!!!!!!!!! -
goodmans #60134 Davy James - Dream Baby
Country: Germany
Released: 1988
Producer - Hendrik & Hartmann
320 kbs/26 Mb
Tracklisting:
1 Dream Baby (Extended Dance Version) (7:50)
2 Dream (Nightmare Mix) (3:48)
Ráadás -
goodmans #60133 Davy James "Dream baby":
1) Dream baby
2) Dream (nightmare mix)
3) In heaven
Mp3 - 320kbit/s
Dream -
így is mondhatod, szerintem meg én azért nyomom jól,mert legalább fingom van róla, te meg azért nyomod,mert vagy nem érted mit nyomok jól vagy beteges kényszersz érzel, hogy mindenbe értelmetlenül belefingjál kis pukimesterünk.
egyébként szar (középszerű) az új logód.az előző idiótikusz baromikusz stílusban alkotott jobban állt a kialakult arculatodhoz.
-
obsession #60131 Sziasztok !
DAVY JAMES - Dream Nightmare Mix) 3'48"
Ezt a verziót keresném, ha esetleg meglenne valakinek. -
infracore #60130 Billy Ocean - Caribbean Queen (No More Love On The Run) (New Extended Mix)
Brooklyn Express - Sixty-Nine
-
Üdv mindenkinek az új logóm alkalmából! 
Na nehogy 'má lemaradjak...
Jól nyomod Dióka!
Bár látom, már megint fingod sincs, hogy miről beszélsz...
méghogy szupermarketben....
-
addig nem, amíg nem lehet 50 alatt otthoni CD-sajtoló gépet kapni a szupermarketben...
-
Mint hangoztattam korábban, ez egy jól használható program és jó közelítéssel valós eredményt is mutat (a triviális kivételeket most ne soroljam)....mindaddig, amíg kicsi EMÓNK újonnan szerzett szuper progijával konvertálgatja fel az mp3-akat wav-be, illetve míg nem egy (témához valamit is konyító) "hozzáértő" fabrikálja direktben wav-vá akár a 128-as mp3-akat. Ez utóbbi igaz percekkel
is meghosszabítja egy Audio-CD-nyi hanganyag lossless-é építését, de vélhetőleg kevesen szivatják direktben a "Trauma" progi és lossless minőség hívőket.
Én alapvetően a hangzásra alapozok, illetve, hogy egy zene lossless vagy lossy-sége csak annyi legyen, mint amilyen a hallgatható minősége. Vannak zenék, stílusok, amiknek kifejezetten jót tesz a tömörítetlenség, de rengeteg stílusnak nem válik hátrányára egy kis veszteség sem, főleg úgy, hogy a zenehallgatók össztáborának alig pár százaléka hallaná a különbséget, HA lenne olyan hangrendszere otthon, amin egyáltalán HALLHATNÁ!
-
bár igaz, ez létező válogatás, de a mai technológiával lehetne akár házi
gyártású is
-
Bocs elszámoltam magam. "Csak" öt és felet. -
Amikor heti hét napból 6 és felet dolgozol, eléggé összecsapnak a fejed felett az otthoni dteendők. Főleg ha tavasz van és van kertetek is. Ezer dolgom lett volna ma, de sajna egész nap esett az eső a Balaton déli partján. Kibékültemn volna annyival, hogy csak borongós idő van. -
sziasztok
íme egy élő példa arra amit mondtál, de szerintem így "teljesebb" a lista:
I love disco diamonds vol 17
01 - Den Harrow - Bad Boy
02 - Blind Date - Your Heart Keeps Burning
03 - Danuta - Touch My Heart
04 - Klaus - My Emotion
05 - Daydream - Baby, Baby
06 - Kris Tallow - Mister J
07 - Diviacchi - Waiting For Heaven
08 - Alan Barry - Ring The Bell
09 - Angie Care - Your Mind
10 - Clio - Faces
11 - Alyne - Over The Sky
12 - Jules Tropicana - Jane Remembers
13 - Ross - Coming Up
akit esetleg érdekel, itt meg is hallgathatja őket -
imre07 #60122 Sziasztok!
Egy igazi mindenesoldal,ahol minden van, mint a mesében.
A keresőjére még nem jöttem rá, hogyan működik...Jó keresgéllést, tőtögetést! -
Köszönöm, okosodtam ismét. Tőtikézem is.
-
True Audio Marker (TraumA)
Egy ellenőrző program, amivel azt lehet ellenőrizni, hogy a LossLess anyag valóban veszteségmentes forrásból lett-e beolvasva.
letöltés
http://avlossless.extra.hu/letoltes.html
És leírás
http://ludens.elte.hu/~mark/trauma/beta.txt -
Szerencsére jobb helyekről szedett lossless anyagoknál akár külön könyvtárban TauAnalyzer-es képeket mellékelnek a minőség bizonyítására
pl a Superhits Of The 80 - 1997-asnél CD-ként van egy ilyen teszt több képpel
Egy rövid leírás ilyen programokról:
"Eredetisgvizsgálat (béndzsa mp3-ból átkonvertált fake file-ok kiszűrésére)
auCDtect programot szedjétek le a http://www.true-audio.com/site.download oldalról (ezzel pl .ape ,.flac file-okat lehet megnézni)
Tau Analyzer : http://www.true-audio.com/ftp/TauAnalyzer-setup.exe (amennyiben már ki van írva audio cd-re a zene)
Audiochecker : http://download.terminal.hu/dl.php3?id=14384
Ha van .ape vagy .flac file-od, de nem vagy biztos benne, hogy az valóban cd-ről készült-e vagy csak mp3-ból lett kreálva akkor annak a megnézésére alkalmas a program. Egy jótanács, mivel még csak 1.1 a verziószám így a mappában található összes file-t megnézi (igencsak max procihasználat) ezért érdemes csak 1-1 file-t berakni a tesztelendő mappába. Késobbiekben információim szerint ez úgy fog módosulni, hogy a mappában található legkisebb vagy max 2 legkisebb file-ra fogja végrehajtani az algoritmust. Valamint a következo verzióba várható még, hogy a logolás abba a mappába történjen ahol az ape file-ok vannak. Ha esetleg megoszt az ember akkor ezzel is tudja bizonyítani, hogy nem zsákbamacska amit árul."
-
Köszi, tudom P -
Sajna nem ismerem mindegyik számot a mixből.
1.?
2. Io Tu Moi
3. Secret Eyes
4. Only One Night - ha ez a címe
5. Out Of My Mind
6. Let"s Go To Sitges
egyenlőre fejből ennyi -
Itt, Dél-Baranyában nincs kaki idő. Kicsit szürke, de semmi több.
-
Lehet, hogy félreérthető voltam - nekem sincs több ezer lemeznyi, gigabyte-nyi zeném - talán lejjebb még látható a katalógusomról készített kép is...
Én is szemezgetek válogatásokról.
Csak akkor nyílik ki a nemlétező bicska a zsebemben, amikor ilyen "sufni tuning" sorozatot látok, amit voltaképp 5-10 DVD-nyi MP3-ból [mert körülbelül ennyi az a mennyiség, ami unos-untalan terjeng a neten egy azon témában, időszakonként] készültek...
Miközben több millió jó zene létezik.
Ha vesszük, hogy a nálunk - azaz te és én - több anyaggal bíró kollégák itt mondjuk egy hétre összedugnák a buksijukat és helyből "kidobhatnának" egy egetrengető, valóban kuriózumokat tartalmazó sorozatot, akkor már érted, hogy miért mondom: mi is pillanatok alatt összerakunk ilyet.
90-es évekbeli anyagból pedig 30 perc se kell.