112174
-
Hali!
Ezekből valami info(?):
- mikor hegedülnek? rögtön az elején, vagy csak közben? közben, mikor?
- a szám mihez hasonlít a leginkább?
- a hegedű valami "közismertet" játszik, vagy valami mást (tk újat)?
- nő(k)/férfi(ak) éneklik?
- az újabb mit jelent? 90s, vagy 200xs? -
Hi! erre varrjatok gombot...
Keresek egy számot, de se az előadó, sem a számcímet nem ismerem, csak annyit tudni, hogy új(jabb) dance zene és ami rá jellemző, hogy hegedűlés vagy ahhoz hasonló efekt is van benne, de a tkm tudja, milyen úton induljak el így, ha valakinek beugrik valami, akár youtube link alapján, jelezze.
Előre is köszi -
Thanx az Angyalbőrért is. Nem hallottam már vagy...
...jó rég nem hallottam! Léptem, vár a meló. Mindenkinek további szép estét!
-
előre is nagyon szépen köszönjük és fogadjuk!
-
Műxik. Nemrég ezt kellett nyilatkoznom:
-
gy70 #60229 Abban valóban igazad van, hogy nem köszöntem meg a régen letöltött zenéket. Ezúton köszönöm mindenkinek. Mostantól szeretnék én is azok közé tartozni aki bepótolja elmaradásait, és inkább én osszak meg zenéket veletek, remélem lesz alkalmam rá.
Gy -
nevetni annyira nem nevettettél meg !
inkább elszomorított az a tény hogy régóta szeded az ide belinkelt dolgokat de a tudat még nem fogalmazódott meg benned hogy dobj érte egy gyenge -thankst- azoknak akik voltak szivesek ide rakni a szedni valót!
utólagosan:
amúgy légy megtisztelve az itteni társasági körben!
-
Download
-
Hali! Válasz is! -
Köszönöm, de ez "csak azért", hogy a munkahelyem megfeleljek. -
gy70 #60224 Hello Tötikemester,
próbáld újra, menni fog -
Légy üdvözölve ! (Néha már én is szívesen töröltetném a regem) -
gy70 #60222 Hello,
köszönöm a szives fogadtatást, remélem jól kinevetted magad. Az általam feltöltött zene csak kedvcsinálónak került fel, ha valakit érdekel felrakhatom tömörítetlen formában is. DTSel nem foglalkozom, a 80as években ilyesmi nem létezett, így egyenlőre se igényem se időm nincs ezzel foglalkozni.
Gy -
na megint elkurtam!
most meg AE nek válaszoltam!
pedig Tötikemesternek szólt a válasz! -
hali!
millen link kellene hirtelen? -
Hali!
Jó,és eredményes $ munkát kívánok.
-
Valaki nem tudja hol tudnám megszerezni A Moho Sapiens: Angyalbőrben című nótát? -
Szép estét mindenkinek!
Gyerekek dobjatok már egy linket, mert tegnap este kiírtam a winyóm tartalmát, a zene mappát meg töröltem. (lomtárat is!) Egy fia zene sincs a gépemen, ígyhát jöhetne valami a 80's évekből.
Próbálkoztam gy70 linkjével, de az már stornó. Úgy látszik, túl jó zene volt.
Lervi semmi gond! Mással is megesett már.
Heló AE!
Privi ment??
-
Köszi! -
akkor jó munkát neked! bár a melóhoz kicsit már későn van!
-
Részeg még én sem, de nem is leszek, mert még dolgoznom kell... (hogy holnapra készen legyek a melóval) -
üdv AE!
részeg még nem csak pár korty van bennem!

-
Hali
Cimbora!
(Én is pár pohár , mert lenni tele tök a mai nappal.)
Te csak részeg, hogy én hiszed... -
bocsi tőtikemester a válasz nem neked szól---- hanem gy70 nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Üdvözlet mindenkinek,
Első bejelentkezésem ezen a fórumon, de én is azok közé tartozom akik régóta követték a hozzászólásokat, és persze rendszeresen letöltöttem az általatok felajánlott zenéket. Koromnál fogva én is az italodisco-n nevelkedtem, igyekszem a rég elfelejtett zenéket ismét összegyűjteni. Rengeteg mp3-at szedtem össze, de rá kellett jönnöm, nem sok értelme van a mennyiségnek, ha egyszerűen képtelenség végighallgatni. Szóval, miután megcsömörlöttem a rengeteg mp3-tól, én is elkezdtem bakeliten gyűjteni a régi jó zenéket.
Most egy olyan zenét osztanék meg veletek, amely még az mp3 harácsolós időkből való, de rendkívül jó italodisco zene, és annak idején nem volt hozzá szerencsém. Egy orosz oldalról származik, nem rossz minőség, de persze azóta megvettem bakeliten...
a szerencse még az hogy olyan rengeteg letöltött muzsikát mléységileg tiszta szivedböl meg is köszsönted!!!
most meg jön elő a nagy bakelit szöveg meg az mp3as csömörlés!
nagyon tudok kacagni ezeken és a hozzád hasonló emberkéken!
bocsi ez csak az én személyes véleményem pár pohár után!
remélem holnap már te is a dts cuccokat osztogatod nyakra főre!

-
Leslie Striker #60209 Igen, tudom, hogy nem eredeti előadókkal készültek a lemezek. Anno ebből 3 rész megvolt kazettán, szerintem nagyon jó összeállítás. Tény, hogy nem csekély része megvan az eredeti előadókkal is, de ez így együtt nagyon jó. Sőt, megvan a Starink féle későbbi, 4 lemezes válogatás is eredetiben, de arról hiányolok jónéhány gyöngyszemet. -
Leslie Striker #60208 Bocsi, tegnap nem sikerült erre járnom. Köszi, pontosan erre gondoltam! -
obsession #60207 Jaja, erre gondoltam. Mert hasonló betűtipusokat találtam, de az mégsem az igazi. -
Tömörítsünk! De mivel?
http://usite.hu/blog/index.php?k=72 -
Erre gondolsz?
-
obsession #60204 Helló !
Nem igazán zenei kérdés, de netán nem tudja valaki, hogy a "Modern Talking" milyen betű tipusból van írva ??? -
Jó reggelt !
-
üdv,én is ezt az utat jártam mp3-tól a barázdák-ig
-
szó sincs pártolásról...az isd-n is rég regisztrálva vagyok,mint itt illetve több fórumon, azt sem tudom már mennyin, idő hiányában már ritkán forumozok...álltalában az sg-re benézek...illetve idönként az isd-re de többre nincs időm...én csak egy halandó, szintipopper vagyok :-) -
gy70 #60200 na jó, nem ablak. a nevemet tartalmazó kék sávra gondoltam -
gy70 #60199 Üdvözlet mindenkinek,
Első bejelentkezésem ezen a fórumon, de én is azok közé tartozom akik régóta követték a hozzászólásokat, és persze rendszeresen letöltöttem az általatok felajánlott zenéket. Koromnál fogva én is az italodisco-n nevelkedtem, igyekszem a rég elfelejtett zenéket ismét összegyűjteni. Rengeteg mp3-at szedtem össze, de rá kellett jönnöm, nem sok értelme van a mennyiségnek, ha egyszerűen képtelenség végighallgatni. Szóval, miután megcsömörlöttem a rengeteg mp3-tól, én is elkezdtem bakeliten gyűjteni a régi jó zenéket.
Most egy olyan zenét osztanék meg veletek, amely még az mp3 harácsolós időkből való, de rendkívül jó italodisco zene, és annak idején nem volt hozzá szerencsém. Egy orosz oldalról származik, nem rossz minőség, de persze azóta megvettem bakeliten...
http://rapidshare.com/files/215481812/02_-_Tomcat_-_Black_Jack.rar
jelszó a fenti kék ablakban -
Helló Zsoltford kolléga!
Most akkor te is átpártolsz Mflex kolléga oldalára, vagy maradsz. Döntsd el, mert ha nem mész, akkor ezek:
, de ha maradsz, akkor az ittlévők:
-
Már nem bírom tovább, úgy látszik tényleg regiznem kell az ISD-re! 
-
a grant miller most érkezett vinyl kollágától
-
szia melyik?időközben jönnek a maxik :-) melyiket tudja kend prezentálni?