112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    üdv laco64 és barota kollégák ha ez segítség, itt a keresett szám mp3-ban is:

ken laszlo - dancing together (320 vbr)
    további szép estét mindenkinek
  • Zephyr Retiring
    használd egészséggel. örülök, hogy segíthettem
  • lervi
    bízom benne ezekre a verziókra gondoltál!

Galaxy Hunter - Black Celebration (Earth Version) (6:30)
    Galaxy Hunter - We Came from Space (Earth version) (6:19)

http://www.megaupload.com/?d=WR6IQ9KK
    http://www.megaupload.com/?d=A9NDNIE9
  • Zephyr Retiring
    úgy látom shirak kolléga, te más forrásból szerezted be az "alapanyagot"
    király a minőség. csak megköszönni tudom akad még ebből a forrásból???
  • Zephyr Retiring
    jó estét kaposi1 kolléga és minden fórumozó. csak csendben jegyzem meg, hogy én tudok segíteni neked, de tartván mflex kolléga letorkolásától, csak 320-as VBR-ben merem vállalni a letöltést az oldalról. ugyanis mflex kolléga rám is célzott, mikor "az ügyesebbek le is tudják szedni:)"-kijelentést tette. mondhatnám, hogy a "normálabb" ken laszlo wavot is én linkeltem át tötikemesternek, de úgyis csak azt kapnám érte, hogy nagy a pofám....ami mellesleg igaz is,
    ..ezért inkább (most)maradnék a 320-nál oxa? bár kétségtelenül így is megteszi, míg mflex kolléga egy szép nap be nem linkeli ide az eredeti wav-ot (ami gondolom csak idő kérdése)

george aaron - heaven is in the future (320 vbr)
    kezdetnek ennyi, ha tötizzem a többit is, csak szólj, itt valahol megtalálsz majd
  • shirak
    Zumbae
  • lervi
    ha kell még esetleg Mike Oldfield album
    Mike Oldfield - Amarok 1990
    Mike Oldfield - Tubular Bells 2 1992
    Mike Oldfield - Islands 1987
    Mike Oldfield - Hergest Ridge 1974
    Mike Oldfield - QE2 1980
    Mike Oldfield - Earth Moving 1989
    Mike Oldfield - Voyager 1996
    Mike Oldfield - The Songs of Distant Earth 1994
    Mike Oldfield - Incantations 1978
    Mike Oldfield - The Complete 2cd 1985
    Mike Oldfield - Five Miles Out 1982
    Mike Oldfield - Heavens Open 1991
    ezek eredetiben meg vannak!
  • lervi
    sziasztok!
    atiapuka-a Mike Oldfieldot két részben tudtam felrakni!
    az első linka Taurus II
    a második- Family Man- Orabidoo - Mount Teidid - Five miles Out!
    ez lenne a tartalma a dolgoknak!
  • computerguru
    Bíborszél:Minden más cimű album 2007 70mb-160kbps
    Ezen rajta van a nem hiszem el cimű szám.

http://data.hu/get/1032768/Biborszel_-_Minden_Mas_2007.rar.html

• colalady
    Sziasztok!

Ismét a segítségetek szeretném kérni. A Bíborszéltől keresem a Nem hiszem el című számot. Nagyon rég hallottam, ez is hiányzik még a készletből. A feltöltőnek nagy köszi már előre is!
    Üdv: colalady
  • IMYke2.0.0.0
    Reinkarnálódni fogok, csak azért is! :)
    Első dolgom az lesz, hogy megveszem azt a fosadék RapidShare-hálózatot. Felnégyeltetem a kitalálóját, és a szerverparkot csak Magyarországról lehet majd elérni.
    Második dolgom az lesz, hogy 12 embert (12 dühös ember) ráállítok a 1970-2000 intervallumra és MINDEN (ismétlem: m-i-n-d-e-n) italo, euro és popzene eredeti - sokszorosítás előtti - anyagát be kell vásárolniuk a jogtulajdonosoktól (azaz: stúdió anyagok) és mindezt kategorizálva, lossless felpakolni a rapidshare.hu-ra.
    Harmadik dolgom az lenne, hogy minden törzstagnak itt a topikban küldenék 5 TB-nyi HDD-t, hogy a warezolás élménye meglegyen [holott ugye legálisan juthatnának hozzá az "anyagaimhoz"] és mindenki végre a ZENÉRŐL beszélne, nem a minőségről...

• IMYke2.0.0.0
    Láthatóan nem címeztem senkinek - globálisan a minőség őrülteknek szántam, itt, a topikban.
  • mflex #60462
    Remélem reinkarnálódsz , ha lehetne kérni, akkor 5000 alatt ne is gondolkozz, de aztán a nagy reinkarnálódás közben, nehogy 96kbps-ből konvertálj fel zenéket lossless minőségbe, mert lehet birkaként születsz újjá.

Nem kell komolyan venni wazze...
  • mflex #60461
    Ha megjön felrakom, éppen ezért leszek kiváncsi, hogy fog szólni a lemez. Ezen nem múlik.

Imyke:

Ne értelmezd legalább te félre, nem a minőségról kezdtem el a mondandómat, de ha ezek a zenék alatt 128kbps lett volna írva, akkor azt mondom "jóvan", de vévnek kurvára erős, akárki konvertálta fel, nagyon nem értett hozzá, szóval átkúrt vele mindenkit.
  • IMYke2.0.0.0
    Esküszöm, ha reinkarnálódom és én leszek a világ leggazdagabb embere, márcsak kibaszásból is 1000 TB-nyi wav-et feltetetek a szolgáimmal - original forrásból - egy bagóért megvásárolt szerverhálózatra nektek, hogy abbahagyjátok ezt a szar minőség vitát!!!!!

Amíg nem tud mindenki audiofil lenni, el kell fogadni, hogy vannak határok.
  • computerguru
    Sőt,ha neked előbb meglesz normálisan,megkérhetnélek,hogy felrakod?
  • computerguru
    Ahoz képest 13-an leszedték tőlem,van akinek tetszik!Akinek nem keressen jobbat,sajnos egyenlőre ez van,de ha meglesz normálisan,felrakom oké?
  • mflex #60457
    Írtam egy szóval, hogy a te saját feltöltésed?
    Megint előbb írsz, mint hogy értelmezni tudnád a kibaszott kommentemet!

Ott van feketé fehéren:

[b]akárhonnan is szereztétek, szerintem ez átbaszás!
  • computerguru
    Ne morgolódj!Én is úgy találtam.
  • mflex #60455
    Nem kötekedés képpen, de ha ez eredeti lossless wav, (amit kétlek), akkor a felvételi stúdióban olyan botfülüek ülnek, hogy talán még a teljesen süket is jobb master-t tudott volna előcsalni belőle, ha az én megrendelt lemezem így fog szólni, máris küldöm vissza nekik kemény panasszal.

Computerguru "wavja" meg egyenesen, mintha mikrofonnal vették volna fel egy háttérben szóló fos hangszóróból, egyszerűen hallgathatalan, szerintetek egy lossless minőségű zenének így kell szólnia?

Kötve hiszem, akárhonnan is szereztétek, szerintem ez átbaszás!
  • computerguru
    Szevasz atiapuka!Azt hiszem ezt kerested nem?
    JOAN JETT and The Blackhearts - I Love Rock 'N Roll 1981
    Az egész album 320kbps,remélem igy már oké?

01 - I Love Rock N' Roll (2:56)
    02 - (I'm Gonna) Run Away (2:27)
    03 - Love Is Pain (3:07)
    04 - Nag (2:46)
    05 - Crimson And Clover (3:17)
    06 - Victim Of Circumstance (2:54)
    07 - Bits And Pieces (2:06)
    08 - Be Straight (2:41)
    09 - You're Too Possessive (3:36)
    10 - Little Drummer Boy(4:18)
    11 - Oh Woe Is Me (2:43)
    12 - Louie Louie Intro(0:10)bonus
    13 - Louie Louie(2:52)bonus
    14 - You Don't Know What You Got (live)(2:45)bonus

http://rapidshare.com/files/100120317/XJNJTT_SANDIVAL.zip.html
  • IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértünk.
  • zsoltford
    nyilván hordhatatlan ruhák,megfelelő marketingel médiatámogatással...ratyi sztárocskákkal, csillagászati áron eledható...bemész az egyemlitett márkaboltba(shop),kereskedésébe...sem méretválaszték sem szin választék...ujként úgy szétb.szva koptatva,vágva,ami néhány mosás után eldobandó... ruhák súlyos tízezrekért...biztosan emlékeztek anno amikor levis sem papir-ból készünt...amikor akartál venni egy mellény és a kecskefejű nem azt mondta,hogy egy 25ezres kabátnak vágd le az uját...a jelenlegi xxxl-es méret az egykor l-esnek ha megfelel...szóval igy jár minden...lehetne példa akár az autógyártás is...ha látsz egy 7 éves mercit...biztosan rohad!!!ez a levis és ez a merci már nem az!!!puding egyszerhasználatos termékek...akár bitang árakon...ennek is van szelete a recesszióban...
  • Wescone
    Hi!
    Kitöl és miért kérsz elnézést?
    Nagyonis jó helyen van a kérésed, ez a topik nem csak "italo disco"-val hivatott foglalkozni

Nekem csak valami kétes 192-es mp3-ban van meg igy nem sietek annak feltöltésével, de szerintem hamarosan prezentálja valaki itt sokkal jobb minőségben.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a köldök cuccoktól vagyok kiakadva... mintha félbevágott embereknek gyártanának cuccokat. Vagy túl hosszú, vagy túl rövid.
    Szabóságra meg nincs pénze az embernek...
  • zsoltford
    üdv, már a levis sem a régi...gyártják a selejtes fazonokat...a mai nemzedék hajkocoló, sportműsornézésből is felmentett nemzedékének...a nadrágok combnál is boka méretüek...a kabátok felkarnál is csuklóméretüek...és nem a bokával és a csuklóval van a diferencia...gyógyhippik...
    selejt fazonok...
  • atiapuka
    Szia!

Amit te töltöttél fel a meguploadra M. Oldfield, az egyben van vagy darabolva a 4-5 szám?
  • imre07
    Szia!
    Igen, aztán én is letöltöttem, tényleg egy vaw file. Csak a hozzá való Cue splitter rosszul darabol. Vagy ezt kell kijavítani, vagy egybe kiírod, és nem tudsz a 4 szám között lépkednilejátszásnál.
  • bigivan
    Szevasztok Tagok!

Folytatom az esti sort:
    T'Pau - China in your hand[/
    Full length album version
    vinyl; 5'06; 1987

[URL=http://www.4shared.com/file/97025197/8868405f/Mysterious_Art_-_Carma_-_Omen2.html]Mysterious Art - Carma - Omen2

vinyl; 6'32; 1989

Az életemben van néhány alaptevés. Az egyik, hogy immár 24 éve csak 501-es Levi's nadrágot hordok, ha farmer van rajtam.Ez azért jutott eszembe, mert a következő zene 1990-ben lett másodszor világsiker, amikor a Levi's 501-es reklámjában használták fel. Amúgy 1973-ban született.
    Steve Miller Band - The Joker
    vinyl; 4'22; 1973, 1990
  • barota
    Kőszi computerguru igazad volt nem állitottam át csak megnyitáson volt már ok.kőszi.
  • kaposi1
    "az ügyesebbek le is tudják szedni:)"

Akkor én nem tartozok közéjük.
  • kaposi1
    Nagyon köszönöm.
    És mindenki másnak is aki lehetővé tette hogy megismerjem ezt a remek muzsikát Ken Lacitol.
    Viszont mflex kollega belinkelt lapja alapján további gyöngyszemekre bukkantam, amiket nagyon szeretnék a gyüjteményemben tudni.
    Innen ezekre gondolok.
    Jimmy Mc Foy - Do You Believe
    Galaxy Hunter - We Came From Space 6:19( pont ez a verzió érdekelne)
    Galaxy Hunter - Black Celebration 6:27
    Alex Cundari & Brian Ice - Walkin'...(Zumbae) ( Ez nagyon nagy zene )

Innen pedig
    George Aaron -Heaven is in the future 5: 37 -es verziója kellene nagyon.

Ha valaki tud nekem ezen remekművek beszerzésében segíteni azt nagyon megköszönném.
  • computerguru
    Bocs hogy beleszólok,biztos hogy letöltötted,nem csak megnyitásra,mert ugye akkor nem mentödik,csak lejátszod.
  • barota
    Kedves DOWNLOAD legyszi segits letőltőttem a Ken Laszlo felvételt VAW-ban a vinamp magatol elinditja,de elmentenei nem tudom mert az asztalra szokta rakni a letőltőtteket,de ezt nem mi lehet a gond nagyon jo szám tőbbszőr is szivesen hallgatnám segits kőszi.
  • egyeki
    Nekem még uj ez a dts,de nagyon jó,a házi egyből felismerte.
    Csucs 5.1-ben
    Ja,sima audo cd-ként írtam ki:a wavot.
  • Tötikemester
    Kár, hogy engem és Mflex kollégát kihagytál.
    ...nem is beszélve Computergururól, Lerviről, Alteregoról, Bigivanról,
    Zsoltfordról, Kaposi és Imyke, no meg Okiland kollégáról. A teljesség igénye nélkül. Bocs,a kimaradottaknak.
  • egyeki
    Szia.

Privit nézed?
  • Tötikemester
    Sziasztok! Szép napot mindenkinek a rapidshare-seknek is van már alternatíva:

Ken Laszlo - Dancing Together '2009

Egész hallgatható minőség wavba.
  • egyeki
    Sziasztok.

Meghallgattam,20-éve nagy sláger lett volna.
  • atiapuka
    Imre köszi az Oldfield-et! Azt szeretném megkérdezni, hogy az egész lemez tényleg 1 wav file-ban van, vagy én csináltam valamit rosszul?