112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• fülcsimanó2
    Nagyon édes a videó a kb. tíz éves Zef-ről, amint válogatja a Boney M. lemezeket.
    Köszi, hogy ezt megosztottad.

Amúgy Frank Farian 1975-ben csak harmincas évei közepén járt, ezért nem nevezném "öreg Frank"-nek...:-)))

De amúgy mindenben találó a bejegyzésed, nekem egy régi torna bemutató jut róluk eszembe.
    Ma is tudom a lépéseket, pedig 13 éves voltam akkoriban, de ha felhangzik a "Rivers Of Babylon", képes vagyok még ma is a komplett szalag gyakorlat előadására itt a nappaliban....

Lehet, hogy nyelveket kellett volna inkább tanulnom, szalag gyakorlat helyett???

Ők megunhatatlanok, mindig rácsodálkozok arra a zenei igényességre, amit Frank Farian képviselt (most már valóban öreg, nem tudom él-e még?)

Amúgy az ilyen zenei guruk ma már kikopóban vannak, csak a régi öregek próbálkoznak ezzel-azzal, de újak sajnos nem jönnek.

• italomanjoco
    Én nem értem az itteni fórumozókat, ez a 70-es, 80-as évek zenéiről szóló oldal, feltettem egy "szerintem" jó zenét 83-ból, amit nem sűrűen találni válogatás lemezeken, vagy cd-ken, és senki nem reagált rá. Ha egy vinyl rippet nem akar valaki megosztani, akkor az a baj, megsértődtök. Ha valamit megosztanak, akkor nem reagáltok! Mondjuk elég lenne egy "kösz te majom" vagy valami hasonló. Vagy lehet hogy már mindenkinek megvan ez a zene? Akkor bocs mindenkitől, én vagyok lemaradva.
  • italomanjoco
    Úgy látom egyedül csak te válaszoltál erre a zenefeltöltésre. Persze azt nem tudom hogy pozitív, vagy negatív-e a véleményed, mert elég furán fejezted ki magad!? Mint jelent nálad a SORS ?
  • AlexT967
    Szivesen baratom! van meg egy par Acid zenem,ha kellene felteszem azt is!
  • Zephyr Retiring
    1975. Az öreg Frank tudta jól, hogy mi kell a népnek. A népnek zene kell.
    A népnek jó zene kell. Így megszületett minden idők egyik legismertebb eurodisco bandája a Boney M.

Azt mesélik, hogy "Boney" a híres Napóleon beceneve volt, az "M" pedig a music szóra utal.
    Az első album 76 nyarán látott napvilágot, de nem hozott különösebb sikert. '77-ben a "Love For Sale" megjelenése után nem sokkal kisebb port kavart már a borítóval is, ahol stílszerűen az album címéhez majdnem teljesen meztelenül állnak a tagok.
    Több országban így inkább már egy szolidabb borítóval került forgalmazásra. Viszont majdnem minden dal sláger lett róla...

De minket most 1979 érdekel. Ekkor jelent meg a már megint kisebb port kavart "Oceans Of Fantasy".
    Mire egy évvel később kis hazánkban is napvilágra került a hazai nyomás a Pepitától, már mindenki tudta a nagy hírt, hogy Bobby Farrell helyett a vokált bizony maga az öreg Frank Farian énekli személyesen.

Egy másik érdekesség (amivel nem nagyon szoktam dicsekedni, de hát mit szépítsük) létezik egy korabeli videófelvétel is amin a kis Zef látható ahogy épp a Boney M lemezei közt válogat...

Csak a miheztartás végett árultam el. Mert ugyebár mégiscsak egy mágus lennék vagy mi..
  • reynaud #107039
    tags : Fabrizio Rizzolo,Franco Diaferia,Giancarlo Pasquini,1991
    Talán kevésbé ismert dal .... ?
    Ennél voltak nehezebb fejtörők is.
  • Zephyr Retiring
    Istencsászár vagy

Eredetileg csak a single érdekelt (mert eddig csak azt ismertem), de így ha már lehetőséget adtál rá, meghallgattam a többi verziót is..

Egyik kedvencem az "Underground" zene underground mixe meg persze a "the samples" ami nem lett túl kreatív se profi vágás, de mint érdekesség nem rossz.
    Az albumról még az első track ami bejön. A második meg ugye alapmű. Még Madonna is feldolgozta pár éve..

Ha összefutnánk egyszer valahol valamikor valakinél, emlékeztess ,hogy vendégem vagy egy pofa jéghideg sörre.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.02. 06:53:45
  • reynaud #107037
    s egy kérés.
    Netán valakinek megvolna "Moreno - Let's do it again " a 6 perces mix edit verzióban,és lenne oly kedves .....
  • reynaud #107036
    Let's play guys !
    Eddig 12-ből 12 kipipálva,itt egy újabb ,várom,remélem a megfejtést ...

sample
  • reynaud #107035
    Wow !!!
  • reynaud #107034
    Vinyl gyűjtőknek egy újabb figyelemre méltó kiadvány !!!

P.S. : van egy másik is e kiadótól,de azt most nincs kedvem felrakni,de két tracket kiemelek róla:
    A2 : MC Brian - Loving you Forever
    B1 : Holly Oas - Temptation

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.07.01. 19:21:04
  • AlexT967
    Remelem segitettem, gondolom az ujabb verziok 2012-bol mar nem erdekelnek de ha kell azt is felteszem. Az elso az album a tobbik maxik.Udv mondenkinek, es jo letoltest
    Hithouse - Hithouse (CD Album) FLAC - 1989
    Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground - CDM - 1988 - FLAC
    Hithouse - Jack To The Sound Of The Underground (The '94 Remixes)
  • Zephyr Retiring
    Közben megkérem az illetékeseket, varázsolják már ide nekem a polcról ezt a '88-as zenei csodát ha meg van..

Mekkora zene volt ez. Csak sajna sz@rrá hallgattam már a kazit azóta..
  • Zephyr Retiring
    Erről eszembe is jutott egy jó kis '84-es disco sláger.
    Meg is kerestem gyorsan..

• Zephyr Retiring
    Igaz.
    Szebb holnapot és keresettebb honlapot.
    Musachy mester előtt emelek kalapot!
  • Musachy
    És kellemes hónapot is!
  • Zephyr Retiring
    Ízelitőnek maradjunk még egy picit 1989-nél.
    Itt és most Donna Summer zenél...

• Zephyr Retiring
    Eleget sztároltuk már Zef mestert..

Szóljon most már valami jó zene is végre..mondjuk '89-ből...

Kellemes hetet mindenkinek.
  • DJ Lakatos
    Akkor te egy nagy mágus vagy!

Igazolom hivatalosan is hogy Zef Mester egy mágus.
  • DJ Lakatos
  • Musachy
    pl. Opera böngésző beépített vpn módja segíthet ebben is.
  • reynaud #107023
    Tavaly év vége táján a new-generation italo 2018-as terméséből szavaztunk a legjobb dalokra,a listát a végeredménnyel érdemes átnézni. - link -

Én aktuális százalék szerint sacc / kb. 70-30% arányban hallgatok új és régi italo-euro disco zenéket,a nagyobb rész a new-italo,a régebbieket kissé unom már,kivétel Bobby Orlando ,a mester egyes zenéit.szerzeményeit képtelenség megunni.
    Érdekes hogy itt a fórumon azt tapasztalom , Bobby "O" lemezeit nem igazán gyűjtitek.
  • italomanjoco
    Van pár darab ami tetszik, pl. Tobias Bernstrup zenéi, a Phalanx mind a két maxija, Nea-tól a Puppy Love, a Gurcan zenék, a TQ Tokyo, Mode-One Sometimes, aztán Siberian Heat Angel's Heart, stb...
  • mfn

A Disco szerelmeseinek
    David Christie - Saddle Up (Original Maxi Version)
  • zsoltford
    ha ugy tetted fel,hogy elötte beregisztráltal akkor belépés utan a menüben látod.
    ha regisztrácio nélkül tetted fe akkor sehogy.
    nem tudom megnezni az oldalam mert ugyan él de itt a szolgáltatok álltal blokkolva a zippy.
  • italomanjoco
    Kösz a választ Zsolt. És azt hol lehet látni amit eddig feltettem?
  • Zephyr Retiring
    Hisz ismersz. Na jó, azért nem mindet.

1 perc BD tiltott gyümölcséből (katt)

Ezt pl. megtartottam. Már csak amiatt is, mert hogy ez a disco losslessben senki másnak nincs meg rajtam kívül.

Na tényleg záróra.
    Majd máskor folytatjuk...
  • zsoltford

B

• zsoltford
    üdv,hanerőt rá!
  • reynaud #107015
    Free DL
  • reynaud #107014
    Üdv Zsolt,

Végre volt ma időm meghallgatni ,tesztelni a hi-fi rendszeremben a London Boys - Requiem (Hamburg mix) digizésed.
    Ezt 5 csillaggal nem lehet értékelni,az kevés rá,10-es skálán 10 csillagos minőség.
    Grat.
    Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.06.30. 20:12:46
  • zsoltford
  • zsoltford
    üdv,elvileg ha jól emlékszem 30 napig a feltöltéstől számítva,illetve minden egyes letöltés újraindítja ezt a számlálót.
  • reynaud #107011
    Köszi,a fotón mutatott új kiadvánnyal képben vagyok.
    A "HE 131" 1989-es koronggal kapcsolatban várok infót,a kezemben volt a lemez anno és úgy emlékszem hogy 04.30 a játékidő,remélem valakinek megvan a bakelit.
  • zsoltford
    üdv tagok

B

• ItaloMucsacso70
    Azért remélem erre nem fog hasonlítani nagyon!
  • ItaloMucsacso70
    "Az összes többit DJ Lakatosnak adtam már"
    Akkor te egy nagy mágus vagy!
  • Zephyr Retiring
    Olyat mondj, amit nem tudok már.
    Csak ironikus akartam lenni.
    Jó neked. Nekem csak Szandi albumaim vannak. Meg egy Lagzi Lajcsi.
    Az összes többit DJ Lakatosnak adtam már...

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.06.30. 19:49:46
  • ItaloMucsacso70
    Ez a lemez még nem jelent meg. . De legalább is magyarokhoz még nem érkezett meg szerintem.
    Aztán lehet hogy Wind-ék majd rámcáfolnak egy lemezképpel.
    A Dream of me valószinüleg hogy egy teljesen új verzió lesz rajta ahogy az mostanában olyan divatos lett az új kiadványokon.
  • ItaloMucsacso70
    Január 18-tól megvan az Euro és az Italo is 20-25-ig . De rá se ránts!