112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    24/96, de mi?
    ez a két jellemző mondjuk az mp3nál fejlettebb mindegyik veszteséges vagy attól mentes hangfájlra alkalmazható, de ritkán találkozom olyan anyaggal,amire érdems mondjuk a hagyományos cd minőségnél 50%-al több helyet pazarolni, főleg ez az oka....meg gondoltam itt ez tök felesleges.
    a vinyles pattogást én kifejezetten kedvelem, még véletlenül sem akarnám eltávolítani semmiből sem, de ez sajnos nem az,hanem egy csúnya rip hiba.a borítók tényleg überfaszák, bár én olyan igénytelen vagyok, hogy nem igazán hoznak lázba, ugyanis nem szoktam őket nézegetni, csak évente pár alkalommal,akkor meg nem kell pl. 60megapixel hozzá, de még a nyomdai minőségű kinyomtatásához sem szükséges ekkora felbontás.aki pluszban akar vagy tud tölteni 200megát,az meg úgyis leszedi az első linkedről.
  • computerguru
    Várom válaszod!!!
  • Wescone
    Hidd el; lehet!
  • computerguru
    Most miről beszélünk?Még mindig nem mondtad meg hogyan mondod meg a 320-as mp3-ról,hogy az esetleg 128-as volt,egyébként teljesen felesleges 128-ból 320-at csinálni,a minőség marad ugyan az,csak több helyet foglal.
    Vagy esetleg kiirtad a zenét cd-re cd formátumban és utána tesztelted a Tau-val?De akkor viszont nem száz százalékos az analizis!Nem lehet megmondani egy 320-as mp3-ról,hogy az esetleg 128-as volt,szerintem.
  • Wescone
    Egyébként, ne érts félre Computerguru, a kritika (ha ugyan lehet annak nevezni) nem rád vonatkozik csupán a file-ra.
    Én csak elmondtam mit tapasztaltam a file-val kapcsolatosan, továbbá mindenki azt tesz amit jónak lát.
    Over'n'Out!
  • IMYke2.0.0.0
    Részemről, természetesen benne vagyok.
    Csak akkor le kell tőtikéznem mindent hozzá:
    - a már problémás keverést
    - a jobb minőségű alapannyagokat.
    A többit magam intonálom :)
  • Wescone
    TAU, gyerekek, csakis TAU!
    Legyetek szivesek kiméljetek meg a köv. kommenttöl:
    "Az csak CD-t tesztel, nem is lehet mp3-at tesztelni vele..."
  • Wescone
    Akkor; Hajrá!!!
  • computerguru
    Nem én tehetek róla,én is úgy találtam! De van aki örül neki,hiszen sokan leszedték.Egyébként ezt mivel tesztelted le,mivel a képből nem derül ki,hogy milyen progi.Mert ugye a flac ape,stb.felvételt azt lelehet tesztelni,pl.az audiocheckerrel,na de az mp3-320-ról hogy állapitod meg,hogy az esetleg 128-as volt?
  • atiapuka
    Cimbi, lehet, hogy nem megfefelő képet mutat a 'lázgörbe', nem úgy szól mint egy studióban, de nekem akkor is megfelelő a minősége. Az én kis Pioneer dvd lejátszómba, Sony erősítővel és Koda hangfallal szép hangja van.
  • Wescone
    "Ez a Falco-s kúrva jól szól!!!"

Elnézést Computerguru, hogy korábban nem köszöntem meg az "O.K. vs Falco - Okay"-t (320/kbps) , de még mielött mindenki beájulna tőle tájékoztatlak benneteket, hogy messze nem az aminek látszik és főleg hallani hivatott.
    Talán ismerős a "Don't short change your ears!", vagyis Ne butítsd a hallásod! kifelyezés?! Nos, jobb példát arra, hogy mi folyik e tekintetben nem is találni.
    Első hallásra 128 kbit/sec.-re tippeltem, de analizis után be kellett látnom, hogy tévedtem...

spectrum

frquency

...ugyanis valójában ez a file 96 kbit/sec., de legfeljebb 112 kbit/sec.-röl lett 320-ra avanzsálva.

Ha annyira jónak találjátok a mixet (bár szerintem sufni mix), feltöltöm az "Ok. - Okay! (Instrumental Version)"-t és a Falco interjú anyagát is (természetesen mindkettőt wav.-ban) és megkérjük Imike mestert, fabrikáljon egy mix-et belőle. Meggyőződésem, hogy jobban menne neki.
    Na, benne vagy Imike?!
  • okiland
    Ha valakit rajtam kívűl mégis érdekelne:

The Best Of WoM Italo Raritas sorozat (rapid):

http://www.musicalmente.info/viewtopic.php?p=8933
  • atiapuka
    Szia Sanya!

Mármint a London Beat - I've Been Thinking About You eredeti verzióban?

Köszi, de azt tegnap valaki feltette nekem. Tök jó, eddig szinte bármilyen kívánságom volt, hamar teljesült. Jobbak vagytok mint a nők!
  • sanyaaa
    Atiapu!

Megvan az is, ha hazaérek felteszem.....
  • atiapuka
    Ó hát az én koromban már szenilis az ember.
  • kaposi1
    Persze csak ha visszanézed mire válaszoltak már.
  • kaposi1
    Akkor már meglenne ,nem?
  • atiapuka
    Érdekes, mert valamikor (olyan 10 éve) a többi számait is szerettem, de valamelyik nap hallgattam és má nem nagyon fogott meg (régen szerettem a Trigger track-et is meg a Red Chips-et is). De hát ahogy öregszem, változom én is.:))
  • atiapuka
    Köszi, de nekem van egy albumom tőlük, az elég. Az én lejátszóm a wav-ot nem játsza le és a gépen nem szoktam zenélni. De azért rendes tőled, hogy megkérdezted.
  • Szkíta71
    Az "I'll survive" nélkül, mert az csak mp3-ban van meg nekem is..
  • okiland
    "Feltegyem egy másik (külföldi) fórumra is, hátha felnyomja valaki? "

Ezt most nem igazán értem!
    Most mi a baj???
  • Szkíta71
    Nekem is, csak próbálok nem annyira ismerteket feltolni..

Kell egyébként valamelyik wav-ban a felsoroltak közül?
  • atiapuka
    Nekem a You, az I'll survive és a Lunasquare a kedveceim tőlük. Én általában a feldolgozásokat nem szeretem, de az I'll survive a Boytronictól jobban tetszik mint G. Gaynor-tól.
  • Szkíta71
    Egy nem annyira ismert de annál jobb zene ettől a nagyszerű zenekartól!!

Boytronic - My Baby Lost It's Way (wav)

• atiapuka
    Feltegyem egy másik (külföldi) fórumra is, hátha felnyomja valaki?
  • atiapuka
    Köszi breki!

Azt hittem, hogy már kértem.
  • Breki33
    Arra vártam a választ, hogy melyik verziót, de akkor tessék

7 04. The Verve - Bitter Sweet Symphony (Radio Edit)....flac Size: 34.46 MB

http://sharebee.com/e5d66565
  • okiland
    A rapidlibrary.com-on 10-ig megtaláltam.
  • okiland
    Fiúk!!

#60938-ra semmi??
  • atiapuka
    Köszi kollega, de onnét nem lehet letölteni. Azt írta Breki, hogy ha kérjük akkor feltolja. Lehet, hogy nem írtam, hogy engem érdekelne?
  • kaposi1
    60752
  • atiapuka
    Breki ez nem semmi válogatás!

Figyu, azt a opeles reklámzenét nem sikerült megszerezned? Pedig már beigértem a csemetémnek is.
  • Zephyr Retiring
    ...nem is szólva a 32 khz-ről
  • Zephyr Retiring
    hi dióka
    ...igaz így is csak joint sztereó maradt, de azért szép munka
    de legalább megértem, hogy miért ide raktad, és nem a hq soundba.
    bár wescone kollégának már ott is kifejtettem a véleményem az ő hq fogalmáról
    ..mivel tisztában vagyok vele, hogy ha akarnál, képes lennél te jobb minőségre is, ezért nem is zargatlak tovább...
    ...még csak annyit, nem volt kissé túlzás a "hqaudience"-kifejezést
    használni kódként
  • atiapuka
    Találtam, olyan mint a Modern Tokmány, nekem nagyon tetszik:

http://rapidshare.com/files/221772985/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_Mix_.mp3
  • atiapuka
    Jó reggelt mindenkinek!

Kipróbáltam úgy, hogy nem másoltam hanem beírtam a jelszót és így műxik.

Köszke!
  • szlafko
    mp4 ?

Nem, nem, nem ebbe az irányba kellett volna elmenned.
    Inkább 24/96-os anyagot vártam tőled.
    A pattogás pedig fontos vinyles kellék.

Kit érdekel a tökéletesen tiszta (ami mesterkélt) hangzás, semmi szösszenet.
    Anno a kazis időszakban (topik címe: '80-as évek)az alpzajjal sem volt sok gondunk, persze ha nem sokadik másolattal rendelkeztünk.
    Akkor legalább egy kis pattogás sercegés hagy maradjon nekünk.

Lentebb egy hsz-ben olvashattad (60881) hogy a TS 2008-as albuma túl tiszta, nem illik az ilyen zenéhez.Tehát direkt vagy 2 pattogást minden új lemezbe.
    A borítók mérete pedig......... hiszen ez egy japán kiadás.
    Tehát legalább 20 hajtogatós oldal, persze tuti minőségben,
    és ha 4 monitorom van, s azokon akarom nézni, szemezgetni a részletgazdag kidolgozást?
    Lehet megkeresem a belső borító egyik lapján a vízjelet.
    Mi az a 200 mega egy letöltésnél? Pár másodperccel hoszzab idő.
    Akinek pedig több, de szereti ezt a zenét, megéri a fáradságot.
    Emléxem még a modemes időben a napsterről 3 este húztam egy 7 perces számot, akkor mit számít ma 2-300 mega plusszban.

De örülök hogy dolgoztál vele, erre jó egy ilyen fórum.
    Az aktuális mixet egyre szélesebb réteg hallgathatja meg, s tombolhat pl. David Lyme-ra.
    Köszönöm.
  • szlafko
    Szia !

szerintem rosszul írod be a jelszót, vagy valami más gáz lehet nálad, mert más is leszedte pl. zsoltford 60881 hsz szerint, s semmi problémája nem volt a kibontással.
  • atiapuka
    Szia!

Leszedtem a sok Talking system-et, de a kibontásnál szerintem rossz a password:
    az összesre ezt írja ki:
    ! D:\Zenék\20090415\Tal_Sys.part1.rar: CRC failed in the encrypted file Talking System - In My Backstreet Heaven\01_(In My) Backstreet Heaven.flac (wrong password ?)
  • atiapuka
    Ez a Ken Laci szám (Baby call me) tökre hasonlít a Laserlight-ra. Nem?