112174
-
az biza nincsen.... -
atiapuka #61073 Próbáld meg leszedni a Morgana Best of-ot, hátha még fent van. -
atiapuka #61072 Köszi, de ma este lehet, hogy Flexi barátunk feltölti.
-
Már törölték sajna. 
-
"Különösen Ken Lacira vágyom"
Épp most szedtem le.
A sors fonáksága hogy én is már csak holnap tudnám feltölteni.
Ha addig nem teszi meg senki. -
egyeki #61069 Köszönöm. -
atiapuka #61068 Nem tudom, hogy még élő link-e:
Morgana - The Best Off (2000)
Формат: MP3 CBR 224 Kbs
Размер: 124,9 Mb
Tracks:
01 Colors Of My Dream
02 Just Like A Game (Extended Mix)
03 On The Run(Factory Team Edit)
04 Melodies
05 Can I Help You Baby
06 Take A Look
07 When I Dream Of You
08 Let The Night Away
09 To My Heart
10 Never Gonna Make
11 Stop Loving You (Factory Euro Dance Mix)
12 Now And Ever
13 A Sign [Radio Edit]
14 Morgana Feat. Ken Laszlo - Maybe A Lonely Night
15 Boys And Girls
16 Just Like A Game (Psyco Mix)
http://rapidshare.com/files/172988001/Morgana_-__2000__The_Best_Off.rar
-
Rod Stewart - Best Ballads
Flac | 426mb
01 - Tom Traubert's Blues.flac
02 - Sailing.flac
03 - Rhythm of My Heart.flac
04 - I was only joking.flac
05 - Have I told you lately.flac
06 - This old heart of mine.flac
07 - I don't want to talk about it.flac
08 - You're in my heart.flac
09 - The first cut is the deepest.flac
10 - Reason to believe.flac
11 - Broken arrow.flac
12 - Every beat of my heart.flac
13 - Tonight is the night.flac
14 - Downtown train.flac
15 - My heart can't tell me no.flac
16 - People get ready.flac
http://rapidshare.com/files/155518517/Best_Ballads.part1.rar
http://rapidshare.com/files/155596648/Best_Ballads.part2.rar
http://rapidshare.com/files/155596765/Best_Ballads.part3.rar
http://rapidshare.com/files/155596864/Best_Ballads.part4.rar
http://rapidshare.com/files/155582602/Best_Ballads.part5.rar -
atiapuka #61066 Köszi! -
én ezt most fejből meg nem modom neked, ugyanis meló közben laptopról vagyok... ken laci tuti megvan, majd ha hazaértem okosabb leszek.. -
atiapuka #61064 Flexi, tegnap kértem zenéket, s abból rengeteget feltettek a srácok. Pár maradt, ebben nem tudsz segíteni?
Dee D. Jackson - People
Ken Laszlo & Morgana - Maybe A Lonely Night
Deborah Harry - Sweet And Low (radio edit)
Steve Thomson - 7 Lonely Nights
Különösen Ken Lacira vágyom, rémlik, mintha egyszer te beszéltél volna erről.:)) -
2001-től olvasgattam én már az sg-t, de nem láttam értelmét, hogy ide írnom is kellene és akkor 2005-ben nyílt ez a topik, majd rá 1 évre akkor már regeltem. -
atiapuka #61062 Srácok lenne egy óriási kérésem, hátha tudtok nekem segíteni. Szerintem ha ti nem is ismeritek amiről beszélni akarok, akkor szüleitek tuti, hogy ismerik (én is úgy ismertem amikor még gyerek voltam és az anyum hallgatta kazin).
Volt egy szám amiben anyukájáról (mother my ...) énekelt egy kisfiú. Azt mondta anyukám, hogy Heintje az előadó, de tegnap keresgéltem a neten, találtam is Heintje albumokat, de egyiken sincs rajta (van egy Mama c. száma de az nem az).
Tud valaki ebben segíteni? Vagy ilyen 'baromsággal' elküldtök a fenébe? -
egyeki #61061 Hali
A kirakodó vásárra.
Köszi. -
atiapuka #61060 Ezt nem is tudtam, hogy mit jelent az SG. Na már ma is érdemes volt felkelni. Na mostmár mehetek vissza bóbiskolni.:)) -
Szia Sanya!
Itt nem a HQ kérdés a fő probléma, hanem a FLÉMELŐK, és mint tudjuk mi akik aktívak voltunk itt anno, hogy ilyen itt nem volt csak jó kedv, nem hiába volt a topik egy főleg vérpistikékkel telekúrt és főleg inkább a játékokkal foglalkozó oldalon elsó mindig a 80-as évek.
SG, ugye anno supergamez volt a neve, aki nem tudná.
Az megint egy másik kérdés, hogy néhány beszabaduló flémelő baromarc, nem tudja megállni-hamár nem kúrják seggbe-, hogy itt élvezzen el a monitorára a hülye szövegeivel!!!
Az is igaz, hogy 2 éve mi kezdtük el Szimivel, hogy legyen már minőségi feltöltés is, amiből azóta is néha viták vannak, ha jó a 128-ból felkonvertált 320 vagy wav, akkor ok, de akkor is ez egyfajta átbaszás!
pl a feltöltött Fancy-t azóta 187-en szedték le, szarok rá, hogy nem kszönik meg, szerintem ez egy meddő vita volt, van és lesz is.
Üdv cimbi
-
atiapuka #61058 Mi az a Búcsú? Mire értetted? -
atiapuka #61057 Talán otthon megvan. De szerintem addíg itt is tudnak segíteni a skőcök. Ha nem, akkor majd megnézem a cd-im között. -
egyeki #61056 Szia.
Hozzád fordulok e kéréssel mert tudom ha neked meg van csak hallgatható minőségben van meg:
Most jöttem rá hogy mit keresek Sláger rádio
Rod Stewart - Sailing.mp3
Letöltöttem de a192 nem jön be ettől jobb kellene
Elöre is köszi
Gyermekkorom nagy slágere /Búcsú? -
Szevasztok Tagok!
Én meg itten prezentálom a nap dalát!
KEGYETLEN -
no épp erről beszéltem...a borsó meg a fal.... -
sanyaa bácsi!
Már most kihangsúlyozom, nem érts félre!
Mivel csak úgy név nélkül belelőtted a hszed az éterbe, így megkockáztatom, hogy nekem is szólt az.
A látható félreértés miatt tájékoztatni szeretnélek, hogy jelenleg az égvilágon semmilyen vita nem folyik itt, legalábbis a részemről biztos nem! Kérdések merültek fel, azokra adtam választ, a KÉRDEZŐ részére, akik meg szintén nem vitatkoztak sem velem, sem a válasszal!
Ez téged zavar?! Csak mert nem muszáj elolvasni, hacsak ezt nem kényszerből teszed...
Igaz wescone kolléga megjegyzett valamit egy "óriásira jó minőségű" számmal kapcsolatban, de na és?!
Amit viszont én nem értek,az az, hogy ha valamit Te nem értesz, vagy nem tudod mi folyik itt,akkor miért szólsz bele vagy miért akarsz beleszólni? Végülis, ha nem érzed jól itt magad,akkor nem is muszáj itt lenni....ne értsd félre, ez mindenkire vonatkozik.
de egy dologban igazad van, nem a HQ-ról szól ez a téma, de ismét megkérdezem, és akkor?!
Nem szeretné valamelyikőtök szabályzatba foglalni, hogy ezen fórumon milyen szavakat, mondatokat, esetleg témákat lehet kizárólag megemlíteni, azt milyen nyelvezettel és vehemenciával lehet csak prezentálni és egyáltalán ki szólhat kihez?!
Egyszóval végülis akár te is elgondolkodhatnál néhány apróságon,mielőtt bölcsebbé teszel minket emlékezetes gondolataiddal.
persze csak szerintem....
-
atiapuka #61052 Szerintem ez sem rossz (címekről itélve):
Spagna mix:
1. Call Me
2. Easy Lady
3. I Always Dream About You
4. Lady Madonna
5. Why Me
6. Love At First Sight
7. Don't Go Away Tonight
8. I Wanna Be Your Wife
9. This Generation
10. Every Girl And Boy
11. Dance Dance Dance
12. Why Me
13. Love At First Sight
14. I Wanna Be Your Wife
15. Lady Madonna
16. I Always Dream About You
http://rapidshare.com/files/220682366/Spagna_-_Dance_Collection.rar
-
atiapuka #61051 Találtam (én még nem töltöttem le, majd délután otthon, úgyhogy nem tudok a minőségről nyilatkozni):
Anthony's Game In The Mix
01. Intro
02. Sunshine Love
03. Africa
04. Silent Smiles
05. Hey Hey Girl
06. Little Girl
http://ul.to/1tjajz
és
Laban mix:
01. It's A Fantasy
02. Save Me
03. Cool Down
04. Limit To Love
05. Love In Siberia
06. Kold Som Is
07. Caught By Surprise
08. I Close My Eyes (And Count To Ten)
09. Playboy (Playgirl)
10. Gimme Your Name,Gimme Your Number
11. Down On Your Knees
12. Ca-Me-Camera
13. Donna Donna
14. Radio
15. Ch-Ch-Cherie
16. Prisoner Of The Night
17. Now And Forever
18. Illusion
http://ul.to/k5wsde
-
atiapuka #61050 Teljesen egyetértek Sanyával!
Srácok, ne marakodjatok állandóan, szerintem ne erről szóljon már ez az oldal (egyszer már mondtam, hogy így is olyan agresszív és szar ez az egész világ). Lehet, hogy kellene nyitni egy új oldalt az eszme-cserékről. Persze tudom, hogy senki sem úgy indít, hogy marakodni akar a másikkal, csak információ-csere történik, de a végén mégis egymás torkának estek. Ez mire jó?
Én személy szerint mindig örülök, ha feltesztek jó kis zenéket, s ha nem tetszik a minősége, nem osztom ki a másikat, legfeljebb továbbkeresgélek. Vagy ez nagyon maradi beállítottság, én vagyok már öreg?
Szóval béke legyen velünk és tényleg csak zenéljünk cimbik!
-
Egy szerény szösszenet az elemző uraknak, nem azért, hogy bárkit is megsértsek vele:
Nem értem ezt az egészet ami itt folyik, azon megy az ész nélküli vita, hogy melyik zene, honnét való, hogyan van tömörítve és miből, miként, mivel ....meg sorolhatnám még. Nem mindegy ez??? Tölts le, hallgasd meg, ha tetszik tartsd meg, ha nem akkor töröld le, és persze akármit is csinálsz vele köszönd meg. Hiszen aki feltöltötte az szivességet tett vele Neked vagy valakinek, vette a fáradtságot és előkotorta valahonnét, lehet Neked nem tetszik, de másnak igen. Hasonló gondolkodású és hasonló zenei irányzatot kedvelő embereket sodort ide a szél, nem lenne jobb egy olyan csapat amelynek tagjai kissé jobban összetartanak??? Amikor beütötted a google keresőbe: "80-as évek zenéi", erre gondoltál, hogy itt majd jól beszólok a többieknek és majd jót marakodunk a zenéken (pedig Neked is van otthon biztosan gyengébb minőségű zenéd, amit Te azért otthon meg is hallgatsz, mondjuk azért, mert máshonnét nem tudod megszerezni jobb minőségben), szerintem nem. Abban bíztál, hogy esetleg akad valaki aki segíthet a problémád megoldásában, és ehelyett mi van itt, pont az ellenkezője. Az egész oldal nem a HQ minőségen alapszik, kiírva sem látom sehol, ha Te csak HQ-t akarsz letölteni és hallani akkor olyan helyen is kell keresni, és oda kell regisztrálni, nem ide. Biztosan vannak a háttérben olyan emberek akik meg sem szólalnak, örülnek annak amit mások idelinkelnek. Talán jobban is teszik, annak idején amikor ez az oldal még gyerekcipőben járt nem fordult elő ilyesmi, és ezt tudják a régi tagok is. Mindenki szívesen lépett be az oldalra, mert nem ezt látta ami most folyik. Ezen kellene elgondolkodni az Uraknak akik mindig csak a rosszat akarják látni, nem pedig az esetleges jó dolgokat.
No ennyi....Üdv: Sanya -
Szewasz Cimbi!!
Ismered Te is a mondást, ami jól bevált azon kár változtatni.....
-
pazo #61047 Sziasztok, látom itt minden a régi...... 

Ezt keresem csakis lemezröl : ( mert máshogyan nemigen jelent meg )
http://www.discogs.com/Alexa-Leclère-Avec-Toi-Contre-Toi/release/1613550
http://www.speedyshare.com/280674639.html
korai modern talking feldolgozás...1985..... -
ja és mindehhez el sem kellett jutni anál-izéléshez, csak a lejászóprogram GEQ képéhez,mivel ez a barbatrükk ott is azonnal látszódik.
-
én nem vagyok szaki,de szívességből ránéztem, bár nem igazán van kedvem, időm szórakozgatni egy életszerűtlenül direkt kreált tesztelő próbálkozással, a "na mi van vele" és a fájl állapota ugyanis kifejezetten erre utal.
gyakorlatilag a 8-14kHz-ig (+100Hz) terjedő frekvenciatartomány ki van vágva a tartalomból.
mivel ez egy nagyon sután (balfasz módon) mesterkélt anyag, emiatt ez csak inkább viccess,mint hogy komolyan kellene venni. szalfko koma, ha megbocsátod, nem kívánnék időt pazarolni vagy a továbbiakban tesztelgetni a csinált vagy szerzett wav-jaidra!
-
szlafko #61044 persze mindenki véleményét szivesen fogadom, aki hozzá tud szólni (érdemben). 
aki szeret rejtvényt fejteni az segítsen nekem.
Egy pár előadó név kellene, haa meghallgattad ezeket:
na mik ezek -
szlafko #61043 Hali !
Ha már ilyen vizsgálódó kedvünkben vagyunk, egy kérdés.
Régebben találtam ezt a wavot a neten, de valami nem ok vele. Kérném a szakik véleményét (dióka, wescone).
De ne azt hogy szar, hanem bővebben.
na mi van vele
köszi -
bocs, ha nem vagyok önmagam, kezdek pilledni 
a zenét szívesen, de belőled mára elég.
elteszem magam holnapra (vagy már mára?)
neked is ezt javaslom.csá
-
kösz az 5 éves keresztlányomnak pont jó lesz, csak neki már most több esze van, mint neked, bár ez nem meglepő
és ezt tartott ilyen sokáig megtalálni?
ajjjaj, az a baj, hogy a kérdésre, nem tudsz érdemben válaszolni, ellenben ilyen jó dolgokat töltesz fel helyette, nincs ott a kollégád, aki segítene súgni, hogy esetleg mi az ami még értelmes és érdemes írni a fórumra? jah, hogy nem tudod előhívni, azok a csúnya hangok ott bent a sötét fejedben most nem segítenek?
-
bocs, kissé sokáig tartott, de sikerült a szellemi szintedhez illő
albumot találni discoritmusban és persze 320-ban. íme:
infók itt
...és hozzá a letöltőlink egy minőségzsenitől:
kellemes kikapcsolódást!
-
szasz mflex. régi öreg cimbi 
látom hozod a formád
a többieknek egy kis nosztalgia ritkaság
egy magyar bandától: (ha akad még aki a zenével is foglalkozik
)
a mondandója mflexnek is szól -
AIMP :DDDDDDDDDDDD, AKKOR INKÁBB HASZNÁLD A FOS MEDIAPLAYERT MÉG AZ IS JOBB ENNÉL A SZARNÁL, TE MINŐSÉGZSENI AGYAROGGYANT.
MP4 JOINT STEREOBAN ÉS EZT KOMOLYAN ELHITTED A PROGRAMNAK?

-
JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!
-
atiapuka #61036 Jó éjt fiúk!
Ma is köszönöm a sok segítséget!
-
Oké!A tény az tény,mindenki másban hisz,de úgy látszik nem vagyunk egy hullámhosszon,de sebaj!