112174
-
atiapuka #61395 Köszi, de a többi nem érdekel, mert egy albumom van nekem is, csak hiányzott ez a szám.
-
atiapuka #61394 Köszi szépen!
-
sentinel49 #61393 HEINTJE-től van 7 videom is(filmrészlet) ha érdekel atiapu akkor feltolom azt is
-
sentinel49 #61392 http://rapidshare.com/files/224806444/HEINTJE_-_Mamatschi.rar.html
-
Sziasztok!
Az egykori R-GO sláger
Roxtar_meets_R_GO_Tiszta_erőből_nyár
192k -
atiapuka #61390 Rémlik, hogy annak idején én is a Koktélban hallottam először. -
atiapuka #61389 Oksi majd megnézem. -
!igen ez az, köszönöm
ammi annak idején a V.koktélban volt abban ez a két track egyben volt, úgy rémlik.
itt 6.57 és 7.33
?azért megnéznéd hátha más változat van Neked vagy bármi más a Sunshine Family -tól?
(a borítón más hosszat jeleznek, a discogs-on meg megint mást) -
atiapuka #61387 Azt hiszem, hogy ebben a mix-ben volt benne többek között a Coconats is. -
atiapuka #61386 Most találtam a neten, hátha még él:
españa boot mix
34MB/320kBit/s
http://rapidshare.com/files/182507987/espa_a_boot_mix.rar
pas:eda
Ha nem jó, szólj! -
atiapuka #61385 Volt mégegy olyan egyveleg, mint az a spanyol. Valami Dynamic vagy mi a franc volt a címe. Most tökre bosszant, hogy nem jut az eszembe, pedig otthon tuti, hogy megvan. Kaposi kolléga nem jut eszedbe, hogy miről beszélhetek? -
:) az jó lenne -
Szép napot neked is!
-
atiapuka #61382 a 'Mindenkinek' majdnem sikerült elsőre.
-
atiapuka #61381 Szép napot Minedkinek cimbik!
-
atiapuka #61380 Szia!
Szerintem ez nekem megvan otthon. Ha addíg nem teszi fel senki akkor majd feldobom este. -
az más lesz
amit keresek az régebbi
http://www.discogs.com/A-La-Carte-Sun-Sun-Summertime/release/764416
mégis a sun sun summertime lesz, mert ezek a dalok vannak benne
csak itt 4 tétel van és úgy emlékszem hogy legalább öt volt -
Ezt a linket nézd meg!
http://www.discogs.com/viewimages?release=1281918 -
Nem van nekik egy ilyen is:
-
ha már egyvelegek
Sunshine Family -je van valakinek? (Espana boot mix)
"spanyol mix" konferálással ment le egy egész hosszú változat régen a Vasárnapi koktélban -
hello
az A la carte -tól egy Éjszakai koktélban ment le 4-5 medley 89ben v 90ben, az őszi óraállítás éjszakáján
uaz az album lenne amiről beszéltek? -
Szeva' Imike!
Nos... megnéztem a klipped és csatlakozom a Dióka véleményéhez; Pákót "befűzni" szerencsétlen ötlet volt, ezen kivül (lehetséges, hogy elfogult vagyok) az "Okay" ritmikája és ritmikájának dinamikája úgy jó ahogy annó megalkották, nekem legalábbis pont azért az egyik örök kedvencem és szinte "istenkáromlásnak" tartok bármiféle változtatást rajta.
De hogy jót is mondjak; az ötlet kitünő - az összevágás, technikai kidolgozás úgyszintén.
-
barota #61373 Szép estét mindenkinek kőszi nektek meg másoknak is,hogy megosszátok azt a sok jó zenét néha sajna hiába kérem a jelszót nem jőn a válasz utoljára a 2009-es Blue Systemet akartam meghalgatni,de a mai napig sem sikerült ma szerettem volna meghallgatni Rose Laurens felvételét,de már sok helyről tőltőttem le,de a funny games-ról nemtudok ha valaki lenne szives leirni hogyan is kell onnan.előre is kőszőnőm. -
Szerintem ez nem az,ne kezd el! -
Lehet hogy ez nem az a link,amit mi keresünk,sajnos az A La Carte név alatt sok minden van,ha nem jó,akkor bocs! -
atiapuka #61370 Fiúk, ebben nem tudtok segíteni?
Heintje - Mamatschi -
infracore #61369 
Jabberloop - Into The Infinite Jazz
Jabberloop - Missing My Bird
Jabberloop - Ingroove
Jabberloop - Ugetsu
Louis Armstrong - Jeepers Creepers (remix)
-
Szevasz Tibi!Azt hiszem találtam neked valamit,én nem próbáltam letölteni,de szerintem működnek a linkek és nem lehet olyan rossz a minőség,mert ha jól néztem,721mb-ban van fent,egy próbát megér!Ezt a linket illezd be:
http://filecrop.com/search.php?w=A+La+Carte%3ASun+Sun+Summertime&size_i=0&size_f=1048576&engine_r=1&engine_m=1
Remélem segitettem?
-
ez jó! ahogy mondod, letisztult, akusztikus és muzsika is.... 
érdekes módon Katalina csókja annyira már nem fogott meg, a The girl from Ipanema-tól meg nem voltam elájulva (bár ismertem a számot), mármint tisztelem a kort és a relatív minőséget, ennyi éves bakelit meg már múzeumi darabnak számít, de maga a zene eme stílusa és úgymond nyammogós éneklése annyira nem ragadtat el....de a jó jazz,ami nem alternatív dallamokból áll, azt zenének tartom, bár nagyon hangulatfüggő, hogy mikoris hallgatnám.
abszolút befutó pl. Dave Brubeck-Take Five című felejthetetlen eposza 79-ből XHQ-ban!
-
atiapuka #61366 Kerestem BWO pár számát 320-ban Szereztem, ha kell valakinek, szóljon. -
atiapuka #61365 Szevasztok!
Egész jó ez a Keiko. Ha van még felnyomhatz valamit. A végén még jazz rajongó leszek.
-
htibcsike #61364 Sziasztok!
Köszi szépen a segítséget az albummal kapcsolatban, sajnos jelen pillanatban nem találom sehol. Ha valaki meglelné, légyszi, tegye közzé vagy privátban is akár a letöltési linkjét. Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi -
Vagy ilyet: Acoustic Alchemy - Catalina Kiss -
Igen,valószinű,Te azt a lemezt keresed,ami 1989-ben jelent meg Németországban
dupla LP-n,a Coconut Records adta ki.A cime:A La Carte:Sun Sun Summertime.
Ha jól tudom,összesen 56 felvétel van rajta és a lemezen vendég természetesen Mungo Jerry.Egyenlőre ennyit tudtam segiteni. -
Szeva kolléga! 
A jazz témához annyit, hogy Én ugyan nem vagyok járatos e műfajban, lévén, hogy nem is ismerem de azért ilyeneket szoktam hallgatni ha "letisztult" muzsikára vágyom! Különben is szeretem a gitár és az akusztikus hangzást és Craig mester jeles képviselője ennek!
Craig Chaquico - Mountain In The Mist
-
Rose Laurens : Africa - egy remixben. Szerintem nagyon jó.
Rose_Laurens_Africa_Berlin_Club_Mix
320kbps -
Egy kis OFF
A tegnapi nagy film után ma szintén egy jó kis film lesz illetve holnap nagyon emberbarát időpontban.......
http://port.hu/az_utolso_pillanat_dot_the_i/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=9979810&i_where=1&i_where_tv=1 -
htibcsike #61358 Sziasztok!
Létezett valamikor a 70-es évek végén, 80-as években egy A La Carte nevű női trió. Keresném azokat a mixalbumokat, melyeket Mungo Jerry-vel készítettek, ha jól tudom, az a címük, hogy "Sun Sun Summertime" és egy olyan albumuk is van, hogy "Non stop". Lehet, hogy a 2 ugyanaz lehet? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi -
AeroCool barátom: KÉSZ az AMATI újragondolásom.
Ez most lassú verzió, amolyan hip-hop/r'n'b lassú.
Hossza 10:20.
-
Jól szól a matuzsálem lemez! 

Köszönöm a ritkaságot. Kis fülhallgatón is nagyon átjön, hát majd a Vivanco-n hogy át fog jönni :)