112174
-
Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
Nem maradsz le róla igérem!
De majd csak holnap tudom feltölteni .
Bár jobban örülnék neki ha valaki a meganetével hamarabb a segítségedre lenne.
-
Szia Landstalker!
Az első "kupac" elindult felfelé a 4SHARED-ra.
Reggelre lesz meg, mert elrettetett a 8óra 48perces feltöltési idővel.
De azért meglesz!! -
Csak az első 10.
Sajnos szegény munkás ember így marad le a jobbnál-jobb zenékről.

-
Ilyen megamix jöhetne még. 
Főleg Gürcan Erdem és Cliff Wedge érdekelne a te átdolgozásodban.
Ez nagyon tetszik.
-
obsession #61590 Bár ez nem a 80-as évek, de azért ideteszem.
Dieter Bohlen 2009-es dala, a Mamacita Mark Medlock előadásában :
Single Version : http://rapidshare.com/files/225612911/Mark_Medlock_-_Mamacita__Single_Version_.mp3
Karaoke Version : http://rapidshare.com/files/225615336/Mark_Medlock_-_Mamacita__Karaoke_Version_.mp3
-
Majd holnap fölteszem a második lemezt is! -
Részemről is az öreg virgin a befutó idén. 
De én nem ezért szeretem nézni ezt a műsort.Hanem a zsűritagok, elsősorban Amanda Holden őszinte reakciói miatt a produkciók kapcsán. -
Az előadó Moonlight Affair,és ez az album nem is olyan rég volt itt a fórumon Goodmans kollega jóvoltából 320-ban.
Keresd meg,érdemes.
-
Én nem tudok.
A 10 éves kislány hangja még változni fog (s lehet, rossz irányba - tudjuk, hogy a lányok hangja is mélyül hangyafingnyit), ellenben Susan-é már tökéletes.
Részemről, a 4x idősebbnek adnám a győzelmet.
-
"Most azonban előkerült Hollie Steel, egy orvos házaspár tízéves kislánya, akit a Britain's Got Talent szombat este műsorra kerülő fordulójában láthat majd a közönség."
Akkor ez azt jelenti hogy ma este lesz még csak leadva?
Nem tud valaki online elérhetőséget ennek a műsornak a megnézéséhez?
-
Nem tudok róla - én is ma olvastam csak róla... :)
-
Ez az egyik DVD-m tőle,de feltölteni az én netemmel szinte Mission Impossible. 
Shania Twain - The Platinum Collection
-
Sziasztok!
Koko71!
Köszi az infót akkor rástartolok.
Atiapuka!
Best off lemezem nincs Shania Twain-töl.
De majd körülnézek ez ügyben.
TrendBoy!
Alig várom hogy a saját gépem elé kerüljek ,és letölthessem amit küldtél.
Köszi szépen.

IMYke !
Nagyon szivesen megnézném azt az aminózus videót amiröl a cikk szól, de én még csak ezt a változatát találtam meg.
Fent van már valamelyik ismert oldalon?
-
laco64 #61581 T.Trend boy ez a mix nagyon jó,ki az előadó,és ha van még ilyesmi szivesen fogadnám,KÖSZI -
53 MB-nál ledobott az addat.hu... :((((((((
-
Jó lenne, ha ilyen netem lehetne :)))
Más.:
A filmbetétdal még mindig aktuális.
Susan Boyle a Nyomorultak c. musical egyik dalát adta elő.
"2009. április 25., szombat 16:11
Tízéves kislány állíthatja meg Susan Boyle-t
Méltó ellenfélre akadt Nagy-Britannia ügyeletes világsztárja, az egyik brit televízió tehetségkutató versenyén hatalmas feltűnést keltő, 48 éves Susan Boyle - mégpedig egy máris "angyali hangúnak" minősített tízéves kislány személyében.
Susan Boyle-t két hete senki nem ismerte saját faluján kívül; ma tízmilliókat tudhat rajongótáborában, köztük Hollywood legcsillogóbb sztárjait.
A munkanélküli skót háziasszonyon mindenki csak nevetett - beleértve a zsűrit is -, amikor rendezetlen, őszes hajával, szegényes utcai öltözetben kisétált az ITV kereskedelmi tévécsatorna Britain's Got Talent című showműsorának színpadára, és bejelentette, hogy híres szeretne lenni.
Egy perc múlva már nem nevetett senki. A közönség őrjöngve ünnepelt, a zsűri tagjai pedig a szó legszorosabb értelmében tátott szájjal hallgatták, amint Susan Boyle a nemzetközi showbiz legnagyobb világsztárjait megszégyenítő hangon adott elő egy dalt a Nyomorultak című musicalből.
Piers Morgan, a zsűri egyik tagja - miután magához tért a döbbenetből - kijelentette: az előadás a harmadik évadjában járó műsorsorozat eddigi legnagyobb meglepetése volt.
Susan Boyle kívánsága teljesült, sőt túlteljesült: ma már nemhogy híres, de egyenesen világszenzáció, nevétől - és előadásától - hangosak a vezető amerikai tévétársaságok hírműsorai is, a színpadon töltött öt percének felvételét pedig már több mint százmillióan látták a különböző internetes videoportálokon.
A brit sajtó - és a fogadóipar - eddig eldöntött tényként kezelte, hogy Susan Boyle már meg is nyerte a tehetségkutató műsort.
Most azonban előkerült Hollie Steel, egy orvos házaspár tízéves kislánya, akit a Britain's Got Talent szombat este műsorra kerülő fordulójában láthat majd a közönség.
A brit sajtóban már előzetesen nyilvánosságra hozott részletek szerint Hollie a My Fair Lady egyik jelenetét adja elő a válogatáson készült felvételen. A fellépés táncbetéttel kezdődik, amely a zsűri nem túl kíméletes modoráról ismert vezetőjét, Simon Cowell producert nem nagyon hatja meg. A híradások szerint Cowell keze már az előadást megszakító csengő gombján volt, amikor Hollie elkezdett énekelni - és ebben a pillanatban megismétlődött a két héttel ezelőtti szenzáció, a döbbenten hallgató zsűrivel és az őrjöngve ünnepelő közönséggel.
Az egyik döntnök, Kelly Brook színésznő egyszerűen sírva fakadt, kolléganője, Amanda Holden együtt énekelt a kislánnyal, Piers Morgan pedig az előadás után kijelentette: sok gyermek fellépett már a műsor eddigi történetében, de egyikük sem közelítette meg Hollie énektehetségét.
Susan Boyle-nak így most kihívója akadt. Szakértők szerint a Manchester közelében élő Hollie az egyetlen induló, aki reálisan veszélyeztetheti csaknem négy évtizeddel idősebb riválisának esélyeit a 100 ezer fontos fődíjjal - és biztos lemezszerződésekkel - járó győzelemre."
-
Örülök,hogy sikerült!Szia! -
az addat adig volt jó, míg el nem terjedt, az eléjén még fullos volt, fogadjunk, hogy 1 hónap és már fizetős lesz, ami nem baj csak jöjjön fullon :D
pl így, mint az alábbi képen látható 32gigás teszt file:
-
Áááá, ezer évig is várhattam volna!
A képre jobb kattintva és a "Save Link As"-t választva már csorog le az első adag... über sebességgel!
-
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!
Ez az új addat.hu rohadt tetű lassú, már 15 perce ráklikkeltem a letöltésre, és még csak el se indult...
De kivárom!
Köszönöm, még egyszer a fáradozásod!
-
London Boys - The Maxi-Singles Collection Vol.1.part2 (320 kbs) -
No Cimbi, hogy ne várj hiába.
London Boys - The Maxi-Singles Collection Vol.1.part1 (320 kbs) -
atiapuka #61572 3 Laserdance mix érdekel valakit? Vagy már volt? -
atiapuka #61571 Ja, én is el tudnám vele képzelni az életemet.
Van nekem is 1 dvd-m vele, s nagyon közvetlen, szimpatikus nőcike. Nem olyan mint a beképzelt magyar 'sztárok'.
Ha meg lenne neked egy best of lemeze és felnyomnád, azt megköszönném.
-
atiapuka #61570 Tettem fel egy Twins maxit, meghallgatta valaki? Nekem nagyon bejön. -
atiapuka #61569 Köszi cimbi! Leszedtem. -
atiapuka #61568 Köszi, szedem le. -
Szia!
Artist: Pink
Album: Missundaztood
Genre: Pop
Source: CD
Street Date: 2001
Encoder: LAME 3.97
Preset: V0
Quality: VBR kbps / 44100 kHz / Joint Stereo
Time: 55:11 min
Size: 97.9 MB
Tracklist:
01. Pink - Missundaztood (3:36)
02. Pink - Don't Let Me Get Me (3:30)
03. Pink - Just Like A Pill (3:57)
04. Pink - Get The Party Started (3:11)
05. Pink feat Scratch - Respect (3:24)
06. Pink - 18 Wheeler (3:43)
07. Pink - Family Portrait (4:56)
08. Pink feat Steven tyler - Misery (4:32)
09. Pink - Dear Diary (3:29)
10. Pink - Eventually (3:34)
11. Pink feat Linda Perry - Lonely Girl (4:20)
12. Pink - Numb (3:07)
13. Pink - Gone To California (4:33)
14. Pink - My Vietnam (5:19)
rapid
vagy
extrashare
ez 81 mb
Nem saját. -
atiapuka #61566 Találtam, egy kis eurodisco:
http://rapidshare.com/files/225351173/Dj_barbas_feat._ivette_-_Rock_the_party__Radio_.mp3
http://rapidshare.com/files/225349447/L.E.S_Project_Feat._Simon_Galante_-_Everyday__Extended_.mp3
http://rapidshare.com/files/225345528/Dj_torny_feat_marco_-_Now_until_forever__Freddy_extended_mix_.mp3
http://rapidshare.com/files/225343747/DJ_Sanny_J_feat._Natt_-_Sognare__D_ny85DJ_mix_.mp3
Nem tudom, hogy milyen a minősége, még nem szedtem le. A youtube-on meghallgattam, nekem az első kettő tetszik, de hátha bejön a többi is valakinek. -
atiapuka #61565 Ügyes vagy!
Jön le az első rész.
-
atiapuka #61564 És egy Ricky Martin Best of is jöhetne jó minőségben.
-
atiapuka #61563 Srácok, megint lenne egy 90-es kérésem:
Pink: Missundaztood lemezét keresném. -
Nos,ha minden igaz,egy kis csellel igy már működni fog:
http://rapidshare.com/files/173116202/_2008__-_The_Maxi-Singles_Collection_Volume_1__320_.rar
http://rapidshare.com/files/173118380/_2008__-_The_Maxi-Singles_Collection_Volume_2__320_.rar
-
atiapuka #61561 Pont ugyanígy jártam én is múltkor. Kimásoltam valahonnét egy linket, de ugyanígy ...-os volt. Csak úgy lehetett megcsinálni, hogy belementem a linkbe, vagy pedig a tulajonságoknál másoltam ki a címet. -
Bocsi,ezt nem tudtam,érdekes,ahol van a link,ott működik,úgy látszik nem engedi átlinkelni,de még próbálkozom! -
atiapuka #61559 Szia!
A Lian Ross linkje szerintem nem jó (file not found). Gyanúsak azok a ...-ok a címben! -
Szerintem érdemes leszedni.Elég jó válogatás,és ritkaságok is vannak benne,és a minősége is elég jó.18 van belőle egyenlőre azthiszem.
-
Trend Boy #61557 csak az első 10...
Megamix
-
Moonlight Affair megamix már jöhetne is.