112174
-
honnan tudod, hogy nem élveznéd? 

-
Csak a szappan le ne essen !!

-
Ezért írtam múltkor, hogy nem ajánlatos szűz wavot feltölteni olyan helyre ahool account-od van... 
-
Na ja!! Még szerencse, hogy a cd átfér a rácson, így ott is bizniszelhetünk!! 

-
Nem baj Fiúk, majd együtt rohadunk a sitten !!!!

-
A Rapid sok mindent "kivédett" az évek alatt, majd kiderül, hogy bírják a nyomást
-
A fiam 9 éves (még nincs elkötelezve semmilyen irányzat iránt!), és szerencsére azokat a kazettákat, cd-ket hallgatja amiket én.
Néha kicsit furán is néz rá a párom, hogy nem a mai "taknyot"(bár nekik nem az) hallgatja.
Amikor együtt megyünk kocsival valahová, főleg ha ez hosszabb út ahogy beül az autóba már követeli is a zenét.
Nem győztem neki a cd-ket behordani a kórházba, amikor a balesete miatt bentvolt. Még irigyeltem is, mert volt egy igen csinos kis nővérke, aki ha tehette mindig körülötte volt, és a cd-ket hallgatták! -
Na, akkor a sok wavommal én is egy gané bűnelkövető lettem !!
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa !!!!!

-
valóban rárakhatsz dolgokat, de csak magánhasználatra és ebben nincs benne a "csak a hawernek adtam oda" sem, a világ nagyobbik részén, nem a letöltést üldözik,hanem a feltöltést,azaz a(z illegális) megosztást! -
Annak idején értékelte, amikor megkapta. Mostanság meg ugye a CD-k korát éljük [Audio CD vásárlók a lelkeim] és azt hallgatnak az autóban, s néha nap a hifin.
A baj csak az, hogy számomra semmi emészthetőt.
Kárpátia
és más alternatívok.
Bezzeg, a népzenei Kárpátiát senki sem ismeri [balkán népzenéket énekeltek eredeti és magyar nyelven], Pécsett is koncerteztek. Fincsi kis néni az énekesük. Tán megszűntek 2005 óta?
-
jólwanna, valamivel rettegésben kell tartani a világot és a felhasználókat, lásd pl. pirate bay per vagy a youtube is kiadott már több terbájtnyi IP infót a RIAA-nak stb.
hosszútávon az RS is kénytelen valamilyen átmeneti megoldást találni, különben bazinagy piacot veszíthet el. most kiadtak egy embert,hogy lássa a hatóság az együttműködés szándékát. emiatt terjednek el majd szélesebb körben a kisebb és zártabb közösségi oldalak és a jelszóvédett krixkrax fájlnevek....
csak egy példa, épp ma raktam a YT-ra egy videót szépen megcímezve, tag-elve stb. ahogy felért,máris blokkolták és erről tájékoztattak is, mert az XY kiadó a jogtulaj stb. részletesen kimerítő infókkal, de még azt is odaírták, hogy a világ melyik országaiból továbbra is elérhető,mert ott szarnak a jogvédelemre, illetve nem ér el a jogvédők keze.
-
Remélem a hugica értékeli az anyag mivoltát!! -
Sajnos, nem így van.
A Magyar állam területére "fizeted" meg ezt - ettől még az ég világon bárki megszivathat a warez okán.
Az A' amúgysem ad egy kanyival sem többet - hiszem - a jogtulajdonosoknak a kialkudottnál, így voltaképp csak az ő (értsd: non profit tömörülésnek indult, majd jogvédő szervezetté startoltak, és végül Horn kormány idején állami jogokat kaptak, a kis gecik) zsebe dagad.
-
Mindent be kellet szedi a boltban, amin nics matrica addig amíg az importőr meg nem küldi!
Addig meg csak áll, eladni nem lehet!
Ez is jól ki van találva!! -
Ez nagy zene ! Köszönetem érte ! -
680 db chrome és metal kazettát passzintottam át hugicámnak :)
Mennyi finomság volt rajtuk - DMC verziók, mixek ehh...
-
Ezeket "csak úgy" küldöm:
Tiger Moon
Man 2 Man -
Ezt sem értem. Az artisjus most már mindenre rávágja a maga %-át, tehát a hordozható memóriákra is! Innentől, szerintem, azzal hogy megveszek egy írható lemezt, vagy egy pendrivot, már letölthetem az anyagokat, hiszen megvettem rá a jogot az Artisjustól ?! Vagy hülye lennék ?? -
Emlékszem, annak idején, amikor 2db 2 kazettás deck-kel, meg a sallanggal "diszkóztunk" a környéken, a lassú számok blokkjának végén mindig ezzel kezdtem meg a gyorsabbat :)
A "cincogás"-ról a törzsök már tudták mi jön :) -
Sziasztok!! 
Ha már szóba kerültek az akkori sztárok és az Ő általuk előadott nagy-nagy slágerek, ekkor ezt a zenét sem hagyhagyjuk ki.
Azóta is örökzöld a Gloria Gaynor előadásában, amit megszámlálhatatlanul sokan előadtak, feldolgoztak és nem utolsó sorben (sajnos) elbasztak.

Mivel a múltkor szóbakerült a Boytronic, ezért most az ő előadásukban dobtam fel, már csak azért is, mert a boltban a nagy dög házimozikat ezzel (is) szoktam megmutatni. Tudom, hogy egy betömörített mp3 nem éppen jó választás erre, de ahogy a zene elején a magassugárzó elkezd dolgozni és gyönyörűen "csilingelni", az valami hatalmas!
Azért sem tudtam a múltkor feldobni, mert ez a cd-m mindig a kocsiban van, hogy azonnal kéznél legyen.
Boytronic -
Távol áll tőlem minden diszkriminácíó, szeretem a fekazenéket is, a Kool and the Gang, az EWF, a Delegation meg egy csomó énekes a nagy kedvencem, de azért ne essünk túlzásba sem, nem minden jó, ami fekete !! 
-
Hejj, de jó, hogy utálom és nem vagyok regisztráltja :)
-
Vélhetőleg - magánvélemény - pont azért, amit Te is megfogalmaztál: ritmus, hangzás és érthetetlenség :)
Fogtam is a fejem, amikor néhány foszlányt megértettem - főképp az első bruttósított slágérénél, a "Without Me"-nél.
-
hmm

-
A politikusaink "hétköznapi" hozzászólásaihoz fel nem érhetek/ünk... :)
Volt néhány alkalom, amikor valóban előkaptam az ÉKSZ-t. Főképp, amikor Önkormányzati gyakorlaton voltam Pécsett, a Közgyűlésben :)
-
Erre eklatáns példa Eminem tündöklése és eltűnése: Ugye az ő (hát zenének azért ne nevezzük amit csinált, inkább ritmusnak)előadásában a szöveg volt überwichtig, nagyon fontos, a szövegek voltak az alapok.
Magyarországon hihetetlen karriert futott be, holott a rajongók 99.9%-ának leghalványabb fogalma sincsen róla, hoy mi a xarról énekelt a ritmusaiban.Nem elég, hogy amerikaiangol volt a nyelv, de még iszonyú szlenget is használt, amit még az USA-ban sem értett meg mindenki. Tisztelem, becsülöm azért amit elért, na de Magyarországon vajon mitől lett király ?? -
hát azért,mert jók a menedzsereik!
-
interpletációk és eklatáns
Imyke még két ilyen ezt a szintet meghaladó beszólás és valószínű elő kell vennem egy értelmező kéziszótárt vagy az idegen szavak gyűjteményét...
-
Bólogat, bólogat, bólogat...
-
Így van - semmi bajom a fekákkal, jómagam is a barnabőrüek társaságát erősítem -, a csapból is gangszta, árenbí és hiphápp folyik... tök ki van.
Még a 80-as és 90-es években kuriózum voltak, manapság unalom.
Ha bekapcsolsz egy rédiójót (kereskedelmire gondolok) 1 órában 3-4 tuti megszólal. [bicsni szpíztől kezdve dzsenet dzsekszonon át mária keriig, és az őket utánzokon át...]
-
imre07 #62044 Én mindig azt szoktam kérdezni, ezekre a mai sztárokra ki fog emlékezni 20-30 év műlva, Nem sok marad meg belőlük az utókornak. Azok előtt meg, akik megmaradnak, le a kalappal. Ha megnétitek, ma a doscolban menő számok kb. 85% bevalottan (a többi is, csak azt nem vallják be) a 10,20, 30, 40 évvel ezelőtti számok turbósított változata. -
hát igen, az elmúlt évtizedben nem igazán volt nagy felfedezett, legalábbis tizedannyi sem, mint az azelőtti évtizedekben, és úgy néz ki, ez a tendencia stagnál. de valszeg ez jóval összetettebb dolog, hogy kit mikor és mire "fedeznek fel"... -
Így van, ahogy a Jingle Bells-t is. S érdekes mód, nekem úgy tűnik, akkoriban nem "feldolgozások" voltak, hanem a szó nemesebbik, szebbik értelmében interpletációk. Egészen mást jelent.
Eklatáns példa lehet a "Take five" jazz melódia...
-
Miért van az, hogy már csak fekát látsz az összes zenei csatornán ugrabugrálni, a kibaxott rnb-vel meg mindenféle rappel ??!! -
A divatdiktálás persze, működött és működni fog mindig a szórakoztató ipar részéről, csak a minőséggel van gond.
Volt ezzel baj George Michael-ék idejében épp úgy, mint DJ Bobo-ék és mostanában a nyálzenekerok esetében...
[csak példák, kismillió van.]
-
kicsit elfogult vagy, azért abban az időben szerintem ezek kifejezetten szép és jó csajoknak számítottak!persze már más a trend, de neke d mondjam,aki pár generációt már végig tudott követni a saját szemével is....
-
Mielőtt Bardot és Monroe divatot nem kreált a teshezálló ruhaneműből (garbó) és csupaszra borotválásból (láb és hónalj), bizony, társadalmilag elfogadott és követelt volt a normakonform öltözködés és hajviselet - még a 40-es években is, hát még előtte!
Sőt, gondolom én, Andrews-ék és társaik egyenesen divatot diktáltak az öltözködésükkel és viselkedésükkel [ellenben a mai mitugrászokkal, akik csak emozni, meg porcikákat villantani tudnak].
-
Nem a külcsínnel van bajom a maiaknál, hanem a minőséggel és a teljesítménnyel és a tehetségtelenségükkel !
-
Navilight #62036 Szevasztok!
Hosszú idő után belestem.
Pont jókor, hogy letölthessem az Ok, Chicagot!
Köszönöm! -
igen jól hangzó dolog még most is a többhangszínű duó-trió-quattro- stb. vokálozás, de van valami ezekben a régi zenékben, ami a mostaniakban már nem úgy van meg, talán ez pont maga az énekhang. 
na meg jive bunnyék beleraktak tényleg minden jót az akkoriakból, pl. a leghíresebb kezdőrész ugye a Glenn Miller féle In The Mood, meg talán az emlegetett Chattanooga Choo Choo is belekerült valakinek az előadásában,mert ahogy nézem, ezt is elénekelte vagy előadta mindenki,aki akkortájt számított.