112174
-
már énsem értem
viva espagna a 82-es mundial zenéje
a másik meg az lehet amit a csapat felénekelt a VB előtt
A németek szerették nagyon ezt csinálni foci VB-k előtt, mindig kiadtak egy dalt amin a játékosok is énekeltek. -
Most már semmit se értet. 
De szerintem más se.
Na mindegy hagyjuk!
Ha megjön a zene majd felteszem.
Persze lehet hogy nem is ez kell neked.
-
egyeki #62392 Hali.
Igen erre gondoltam.
Meg várom.
Köszi. -
akkor végül is ezt kerested?
-
egyeki #62390 Köszi.
Valamikor.: 85 -90 között Hallottam.
És valami olaszos beűtésre emlékszem. -
Gondolom sokaknak ez a zene összekapcsolódik vele
-
"Breki ez az ,de valami,más előadó"
Akkor én most nagyon nemértelek.
Ugyanis annak amit Breki anno feltett semmi köze ahhoz amit te keresel.

Breki feltette a Sylvia - Viva espana címü számát,te pedig ezt keresed tudtommal.
Infó
De ahogy gondolod,mert nemsokára küldik nekem a számot.
-
Bocsánat!
Remélem most már jó!
-
Saragossa hátsó borítók
Anyag így van a cue alapján számonként vágja az 26+26=52 szám manuális megírása, attól még hogy folyamatos a mix audio CD-n is ott vannak számonkét a trackváltások.
File-k pl első CD
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.cue
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.log
Saragossa Band - Das totale ZaZaZabadak CD1.wav
De lehet én ez esetben CD-ként lévő két mixre vágom tehát a konkrtét albumnál 4 mixet kapok wav-ban, deha valakinek van jobb ötlete erre valamint más ilyen egybe wav-oknál korrekt számcímes darabolásra az érdekelne.
Én nem szeretem mikor egy album tök egyben van és nincs számonként bontva, de nagyon sokszor sajnos így rakják fel. -
Esetleg ezek:
Viva espana
Sylvia - Y Viva Espana (1974)
Manolo Escobar - Que viva España
-
Na megpróbálom jobban elmondani
Bad Boys Blue Greatest Hitsnél
képen bal felül van hogy hogy van meg az anyag, alatta, hogyha darabolom milyen jobb oldalon pedig az egyes CD ami már kész van a rendes nevekkel
Ezt csináltam tegnap az A-ha -val és Bad Boys Blue-val
Saragossa-t mindjárt mutatom
-
egyeki #62383 Köszi megvárom. -
Igen akkor te lehet te az eredeti változatot keresed ami a hivatalos dal is volt.
A dal címe Viva Espagna csak akkor más előadóktól kéne keresned.
Fancy ügyben kis türelmet.
-
Nemis tudod mennyire beletrafáltál pont most filózok, hogy hogy és mivellehetne egy több méteres fát megmetszeni a tetején előttünk ha más a város nem csinálja meg.
De ezt inkább beszéljük meg priviben -
egyeki #62380 Sziasztok.
Breki ez az ,de valami,más előadó.Ezt is köszi.
A Fancy engem is érdekelne.
Köszi. -
Ez a film
link -
Nézd meg a video-t szerintem ismerős lesz a film.
Magyarul talán A próbababa volt a címe
-
Szia Breki!Most tulajdonképpen mi a baj azzal a Saragossa Mixel?Miért akarod azt te szétdarabolni,nekem is megvan a hosszú megamix és szépen szól egyben. -
Még nem tudtam meghallgatni még a Fancy collectionra sem volt időm mert bejöttek a #62308-ben írtak illetve a Saragossa
Ami ugye egy nagy wav-ban van egy cue-vel, amivel fel tudom darabolni, de akkor egy sorszámozott wav-ot kapok
na ezt a Bad Boys Blue-nál még meg tudtam úgy oldani, hogy kerestem egy tracklistet és egyesével átírtam a címeket az alapján illetve ezután ebből kijavítani a mp3u-t már viszonyleg könyebb volt.
De a Saragossanal mivel ez elvileg mix kb 63 szám van.
Szval kicsit macerásabb azért is írtam le részletesen hátha van valakinek egyszerűbb ötlete rá.
Kiváncsi vagyok Tibi hogy csinálta én valószínűleg mixenként vágom szét nem számonként régebben mp3-ban is így volt felrakva. -
Akkor segítesz nekem?
Van egy "baszott nagy" cseresznyefánk, amit ki kellene vágni.
Ketten 4 fűrésszel hamarabb végzünk.
-
atiapuka #62374 Ja már értem. Azt hittem, hogy erre regáltál:
'Breki, meg tudtad hallgatni, amit tegnap kértem?' -
atiapuka #62373 Filmet? Miért ez filmzene?
-
Szerintem nagyon nagy zene, a filmet is miatta szerettem meg akkoriban pedig mai szemmel nézve elég limonádé -
Igen erre reagáltam
"Szerintem egyszer Breki szaki tett fel egy rakás Fancyt." -
olyan értelemben természetesen, hogy biztos pont akkor van áramszünet mikor három gépen is pont melózok
még szerencse, hogy a Fűrész 4 et már kiírtam...P -
"Természetesen" 

-
atiapuka #62368 A Starship olyan cool zene, hogy nmég a biztit is kivágta? -
atiapuka #62367 Breki ezt nekem írtad? 
'Szerintem ez Frenky volt ha jól emléxem aki feltöltötte nekem és másoknak a single-ket 320-ban. Ha esetleg mégis más volt elnézést.'
-
Szerintem ez Frenky volt ha jól emléxem aki feltöltötte nekem és másoknak a single-ket 320-ban. Ha esetleg mégis más volt elnézést.
Tibi ha megfelel úgy mint a Saragossa a 29 CD-s Singles Collection-t tudom prezentálni veszteségmentesen kb 3-4 giga, csak kis türelmet kérek mert pont a Starship feltöltése és kilinkelése után itt áramszünet volt és most vissza kell állítanom a dolgokat (egyszerre három gép ment természetesen...) -
atiapuka #62365 Breki, meg tudtad hallgatni, amit tegnap kértem? -
Hello
Most itt nem tudom meghallgatni, de ha ez a Viva Espagna (82-es Foci VB Himnusza)akkor szerencséd van.
#56515-es hozzászólásban anno ugyanis ezt tettem fel multifeltöltős oldalakra teszként, tehát egy csomó linkk van amiből valószinű lesz még működő. -
atiapuka #62363 Srácok Bronski Beat Truthdare Doubledare c. albumát keresem. Tudtok segíteni? -
atiapuka #62362 Ilyen orionja van a kollegámnak, még mindig fainul szól. -
Nekem ilyenem volt
kivéve a deck-et és a képen lévő kazit imádtam pedig elég rosz volt a 'csévélődése'
Először egy hozdozható Videotont erősítettem vele és két orosz hangfalam volt amin volt egy piros led ami kiggyulladt ha túl volt vezérelve.
Viszont kinézetre nagyon frankó volt és most is ukrán hangfalam van felspécizve. P -
atiapuka #62360 lehettünk = lehetünk:) -
atiapuka #62359 Szerintem itt a 80-on egykorúak lehettünk mindannyian. -
atiapuka #62358 Tényleg, csak ott nem volt magnós blokk. Volt egy rakás zeném olyan aminek az volt a vége, hogy időjárás-jelentés következik.:)) -
gabi156 #62357 Az is jó volt 87 ben amikor indult a danubius rádio német nyelven és csak szezonban volt,égész nap non stop zene,de lehet hogy korábban idnult nem tudom,de ott is voltak jó muzsikák -
atiapuka #62356 Úgy emlékszem, hogy csütörtökön is volt valami poptarisznya, s vasárnap 11-12-ig pedig Komjáthy. Akkor le voltak tojva a barátok, mindig dekkoltam csőre töltve a magnómmal.:) És azért szeretek ide járni, mert ezekkle a zenékkel újra ilyen feelingem van.
-
atiapuka #62355 Nekem külön volt egy videoton erősítőm (nem a rádiós), s egy proxima rádióm. A rádióval anno én is mindig szívtam mert elment az adó. Ha vettem fel, emlékszem, hogy a környezetemben nem mozoghatott senki, nehogy elmenjen a hang.:)