112174
-
Nem fáradság,ezek a sz******-ok egy dobozban vannak a szekrény tetején:)),csak valamiért lelassult a net,most már vagy 5 perce alig 1-2 % ot tölt nem tudom miért.De mivel már régebben más is kért ezekből,ha felér kiteszem,hátha kell másnak is.
Na felért.Tessék(2 napig fenthagyom,mielőtt törlöm)
Master Voice HI 001:
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.16. 14:06:43 -
Ennek a magyar változata viszont nincs meg,azt elfogadom wav-ban,akinek megvan.
-
djani75 #107204 Még a Balaton című zene volt ami bejött, az Every Summer annak az angol nyelvű változata... Egy kis retró feeling, mert másra tényleg nem való, sajnos.... -
djani75 #107203 Ez van meg nálam is , az enyém Haluska Imi egy példányának a mentett változata ... De azért köszi a fáradozást ! -
djani75 #107202 Valamit elqrtam, de akkor még egyszer : Master Voice feat Kristina - Every Summer
ja és wav. :-) -
Na amig elmentem a közértbe látom megoldódott a dolog.De addig én is előkerítettem azt az 1993-as cd-t amit anno a Hajni osztogatott a rádióban,,maradt belőle kettő is itthon.Mindjárt felrakom.
Számomra ezek ugyis a gagyi netovábbjai voltak a kilencvenes években.A Haluska bepromozta őket a pillantásba mert ez volt az érdeke,de másra nem használtuk őket.
-
djani75 #107200 Miután feltettem a kérdést, elkezdtem keresni itthon és lőn, megtaláltam !!! Akkor most én adok :
Master Voice feat Kristina : Every Summer -
djani75 #107199 De ha már a Master Voice Szóba került : a formáció Every Summer c.nótája nincs meg valakinek véletlenül, megosztható minőségben ? 320 mp3 teljesen jó lenne, csak én szeretném döngetni ! Köszi ! -
djani75 #107198 Én is vittem ! Köszönöm ! :-) -
És ha már megemlítettem, szóljon ismét az idén már 41 éves! rockhimnusz. 
-
Prince 1986-os "Kiss" című dalát több mint 1 millió példányban értékesítették, 11 országban került slágerlistára, és az Egyesült Királyságban több zenei Billboard lista (dance, hip hop, elektonikus stb.) első helyéig is eljutott.
Ennek ellenére szerintem Prince-nek voltak jobb zenéi is (pl. Purple Rain vagy a Batdance akár, de sorolhatnám még)
Az a verzió, ami minket most érdekel, 1988-ban látott napvilágot az Art of Noise tolmácsolásában Tom Jones vokáljával megspékelve. Az ipse világsztár ez tény, olyan hanggal megáldva, ami 1000 másik közül is elsőre felismerhető.
Persze őt sem kedvelheti mindenki, italomucsácsót például a víz veri ki már csak a neve hallatán is..
És innentől válik ketté az a nézet, hogy míg nekem féltett kincseim a Tom jones vinylem vagy a dupla lemezes Best of cd-m, másnak meg 2 forintot sem érnek. Vagy talán épp 2 forintot, ahogy azt a P. Mobil is megénekelte egykoron..
Így a mai tízórai szüneten túl, pörögjön most a cd-kről, vinylekről vagy kinek min van épp meg (ha meg van egyáltalán) a 8'10"-es AON mix verzió...
Jó zenéket és szép napot mára is mindenkinek!
-
Én ezt köszönettel elvittem hallgatni.
-
Na hogy ne csak azt a borzalmas videováltozatot kelljen hallgatni,amin még az egyik csatorna is hiányzik,íme a keresett mű.
Nehezen találom meg,mert anno a rádióba mi Christine és a Kalozok néven kaptuk a studiószalagot a Hajni Pistitől,így Krisztinaként nem adta ki a cimjegyzékem.Érdekes, a kilencvenes években a Hajniék kiadtak egy válogatáscd-t néhány dalukkal,de azon sem ez a változat volt rajta.
Christine és a Kalózok:Áll a híd -
ItaloMucsacso70 #107192 Mikor törölték a youtube fiókomat ennek a dalnak a feljavított videóját is törölték . 
Tökéletes hangot tettem rá. Ugyan az a video verzió készült el audióban, mint az eredeti klipp alatt hallható
Még Kriszta is külön megköszönte hogy elkészítettem és feljavítottam.
Ma már csak a saját gyűjteményemben hallható ez is .
This is youtube!
-
ItaloMucsacso70 #107191 Ezt az érzést ismerem.
Nekem kazin volt meg először a Krasznai Kriszta - Áll a híd a folyó felett című óriási kedvenc.
Amiben volt egy csúnya besípolás.
Valószínűleg mikrofon hibából kifolyólag volt benne.
De nagyon megszoktam és amikor meglett a CD akkor már szinte hiányzott belőle az a hiba.
Mert úgy szoktam meg.
-
mfn #107190
Még egy feldolgozás
Tiffany - I Saw Him Standing There
-
-
-
Amennyire én hallom, ez biztos, hogy nem hivatalos, inkább alkalmi lokál dj verzió, aminek az alapja kiegészítve néhány borzalmas mikrofon hátterű röfögéssel, és az elkövető hangjáva, továbbá jingle és még ami épp kéznél volt effekttel, de a több helyen is vágott változat zenei alapja megegyezik az Ultrasound Extended Remix-el. -
mfn #107186
Sinitta - Hitchin' A Ride
-
Örülők hogy segíthettem !
Fair Control dalba belehallgatva ,ez " mashup" szerű,én ebben több dalból felhasznált anyagot hallok.
pld. "Murray Head – One Night In Bangkok " acapelláját ,de ezt te is tudod,hallod.
Logikusan átgondolva, 1987-es kazettán az elődleges forrás a bakelit kell legyen,akkortájt még a vinyl formátum aranykorszakában voltunk.
Elképzelhetőnek tartom hogy ez felkerült egy kiadott korongra és onnan kimásolta valaki szalagra,kazettára.
Valószínű egy ügyes DJ munkája,ami szintén nem zárja ki a lehetőséget hogy mondjuk egy
"unofficial" kiadványra felrakták.
Józsi,ez egy különálló track,a felvételből nem egyértelmű?
Tetszik nekem is,jó volna ezt begyűjteni,majd érdeklődöm néhány DJ havernál. -
italomanjoco #107184 A WolfBack's remixet ismertem! Amit keresek az lehet hogy nem ennyire jó, de én régen sokat hallgattam, és nekem az már nosztalgia zene abban a formában. Persze az eredeti is jó. -
italomanjoco #107183 Nálam csak ez a Ballerina van: Discogs
Szerintem maszek lesz ez is:
Mert úgy tudom csak kislemez van belőle, ami van nekem is, és csak 3:35 perces -
És még egy...
-
Szóljon ismét egy egykori hazai gyöngyszem '85-ből...
-
Nem rólad volt szó. -
ItaloMucsacso70 #107179 "őt inkább a drága ritka maxik érdeklik, még akkor is, ha zeneileg egyébként semmi extra sincs bennük."
Tőlem lehet az 1 Euros lemez is ha tetszik.
Soha nem gyűjtöttem olyan zenéket ami nem tetszettek csak mert minőségben hozzáfértem.
Sok sok olyan ripet kaptam már ami nem tetszett és nem tartottam meg .
Pedig nem is volt olcsó és gyakorinak se mondható éppen a polcokon.
Ezt a Extended Verziót viszont már egy ideje üldözöm.
Tartok tőle hogy ez így szintén maxek!

Chinese Theatre - Ballerina (Extended Version)
-
ItaloMucsacso70 #107178 Szia!
Az elsőt ahogy látom már megírták neked! ( Nekem nem ment volna) Mert nem tetszik így soha nem kerestem.
A második a Symphony Of Love (Ismeretlen verzió) hát én úgy hallom hogy ez semmilyen verzió hanem egyszerűen végig ráúsztattak egy Jingles & Effects dolgot. Nem is túl szerencsésen szerintem. Nem gondolnám hogy létezik ilyen verzió.
Aztán majd lehet hogy valaki megcáfol.
Inkább egy másik verziót ajánlanék neked ha esetleg nem ismernéd.
Szerintem ebben sokkal több fantázia van mint az általad keresettben.
-
italomanjoco #107177 Roland, te egy mágus vagy, köszi. Gondolhattam volna hogy Wakelin zene, az Africa Man meg is van tőle lemezen, és az In Zaire nótáját is ismerem. Valamivel majd meghálálom a segítségedet. De sajnos a másik az nehezebb, abban nem bízok annyira. -
Aah 
-
Ismét egy jó zenével szakítjuk meg mai fórumozásunkat.. 
Kellemes hétvégét mindenkinek! -
Ez a lemez nekem nincs meg,de természetesen a dalt ismerem!
Köszi. -
Johnny Wakelin – Lay Down And Rock Me -
italomanjoco #107172 Rendben megmondom: Discogs
"A" oldalon a house mixből egy részlet.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.14. 12:00:39 -
italomanjoco #107171 Van egy ajánlatom, ha tudnál nekem segíteni kitalálni 2 zenét, ígérem felveszem neked az első 4-et jó minőségben, sőt még ezen kívül 4 másik teljes lemezt is amit választasz!
Kb 10 éve keresem ezeket:
Ezt egy ismerősöm vette fel egy szalagos magnóról: Hey Girl
Ezt pedig én másoltam le egy régi kaziról: Fair Control - Symphony Of Love (Ismeretlen verzió)
Az utóbbinak a címét tudom, csak éppen nem tudom hogy melyik verzió, és ezt kellene kitalálni, vagy hogy milyen lemezen található. Lehet hogy ez is valami hongkongi mix lehet? A kazetta kb 87-es lehet amiről felvettem.
Esetleg ha valaki más is tudja a többiek közül, nem leszek hálátlan!!
-
... nem próbálkozom tovább,tessék megmondani mi ez a dal. -
Már én sem emlékszem mi volt az :))) mert "hide" opcióba kapcsoltad a discogs-os fiókodban a kollekciódat! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!őt inkább a drága ritka maxik érdeklik, még akkor is, ha zeneileg egyébként semmi extra sincs bennük..
-
Akit belehallgatni egyébként érdekel Meno bácsitól:
-
Csak a saját tapasztalataimat tudom veled ennek kapcsán megosztani: az ember a kisujját nyújtja, de már a karját is vinnék...