112174
-
ItaloMucsacso70 #107246 Nekem ez 100% hogy megvan de se az előadó se a cím nem ugrik be!
-
38 -
mivel a szöveg francia, sejtettem -
Közel jártál a megfejtéshez ...
de ezúttal nincs találat. -
Ami erről nekem beugrik, az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jeannie - Freedom (Die Antwort) -
* kötöm -
ha Max Coveri,akkor nálam a favorit, úgy teljes egészében ez a Japánban kiadott album,mely meg is van.
TOCP-6661
+ -
Egyébiránt,a zeneirodalom egyik legjobb alkotása a lírai zenék közt :
The Cars - Drive
-
Ha visszaveszünk a tempóból,lassítunk,én akkor is maradok favorit stílus közelben.
A következő feladvánnyal összekapcsolom,ez egy zseniális darab,remélem sokan ismeritek.
sample 19 -
A játék lassan,de biztosan véget ér,19-nél zárom.
Harag természetesen nincs,de azért egy feltételhez kötőm,
Meg kell számolnod e dalban hányszor hangzik el a "temptation" !
-
Nem látok ott letöltés számlálót ... :) -
mfn #107235 Bezzeg 84-ben nem zavarta öket,hogy a Foreigner – I Want To Know What Love Is 50x ment egy nap heteken!!!!át.
-
Hát igen,
Ha elegem van/volt a pörgésből magam is inkább magamhoz meg ilyenekhez nyúltam,mint pl:
Anno a Danubiusban,tini kiviben ezeket szívesen adtuk,szerintem ma is betenném adásba,de ha egy picit is lassabb dallal probálkozom,kereszteket hánynak a "nagy prezenterek".Hát ez van.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.18. 16:45:37 -
ItaloMucsacso70 #107233 És még mennyi olyan dala van magyarul ami elméletileg csak kazin jelent meg !
-
A játék remek! Én inkább arra céloztam, hogy nem csak az italo stílus létezik.
Ami a Sepultura kultzenét illeti, akár ők is lehet erre jó példa. Vélhetően egyetlen italo disco előadó sem fog soha annyi lemezt eladni, mint például ők. Nem amiatt, mert az italo disco-val bármi gond lenne, hanem csak azért, mert az italo-t csak egy szűk réteg hallgatja. A rockhoz képest szűk.
De értékelem, hogy segíteni próbálsz, mi való zenei stílusba nekem.
Jó a Sepultura is, de azt én is inkább csak egy szűkebb baráti társaságban hallgatom. Az évjárat nagyjából viszont stimmel, hisz 80-as évek...
Íme itt egy kiváló példa, hogy (persze az italo mellett) mi az a stílusirányzat, amit én még kedvelek:
Itt pedig szintén tőle az egyik 90-es évekbeli legismertebb slágere:
Az pedig, hogy az ipse mennyire trendi napjainkban, megnézhető a spoiler alatt akit érdekel..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szerintem a közel 200 milliós megtekintés mindent elmond.
De remélem, azért nincs harag...
-
Én kivételesen nem köszönöm meg, italomucsácsó meg úgyis tudja miért is. 
Krasznai Kriszti hangjáért viszont örök hálám nekem is.
-
Persze én is.Minden morzsát felcsipegetek:))
Meg ezek a Krasznai Krisztás dolgok legalább jók voltak a többi Master Voice dologhoz képest. -
djani75 #107229 Én azért vittem ! ..és KÖSZÖNÖM ! :-)
-
szia,az a bye bye baby amit a radiorama hit medley-be is beletettek?
most egy kicsit megkevertem magam :-) -
italomanjoco #107227 Zsolt, és mfn, az én kedvencem meg a "One More Time" Coveri-tól. De a Bye Bye Baby-t is nagyon szeretem
-
anno nekem is kuldott ket figura listat 3-4 hetente es abbol valogattam ossze alltalaban 2 kazettat,meg diakkent ugy kb.1990 korul volt az utolso lista amikortol mar nem nagyon akart senki italo vagy eurodiszkot jatszani,sot cikinek ereztek...jott az mtv-s amerikai akarmi...volt abban is jo de nekem mar csak szigoruan modjaval... -
mfn #107225 Hello!Nekem is!
meg a Bye Bye Baby a Radiorama albumról!Ez a Run to the sun mindig egy kakukk tojás volt nekem.Ez az olasz lemez nem tudom hogyan keveredett az akkori lemezcsempészekhez akkoriban.Mert általában németböl hozták a zenéket a kazetta másolók
-
udv, tole a kedvencem a run to the sun es a one more time. -
mfn #107223 Hát akkor nézz át a 90-es topicba és nézd meg mennyien töltik a Max Coverit 
Tényleg senkit sem érdekel ott az Eurobeat!!! Tudod TE hogy miről beszélsz???
-
Ezekre szokták volt mondani : " Az italo-disco második aranykorszakának dalai"
Meglehetősen sokan kedvelik ezeket is italo-disco körökben,de a 80s évek klasszikus dalai nyilván népszerűbbek,érthető módon. -
Zenét is ajánlót .... erre válaszoltam.
Tévedésben vagy,a 90s topicban ezekre senki nem kíváncsi,ott az eurodance a menő "style"!
Egyébként pedig : 70-es és 80-as stb. évek zenéi ... egyszer ezt már letárgyaltuk.
s ez csak a játék kedvéért,meg megemlíteném 17-ből 16 találat.
Miről is beszélsz ???
-
Ezek még a hallgatható, '80-as utánérzetű zenék. Az "igazi" '80-as évekbeli muzsikákat viszont én is jobban kedvelem. -
mfn #107219 Szerintem Zef azt akarta mondani neked,hogy ne szord tele az oldalt 90-es zenékkel! Azokra van külön 90-es oldal.Onnan meg a koruknál fogva az emberek könnyebben nyomnák a megfejtéseket neked. -
E játékban a siker azoké akik felismerik ezen rövid részletekből a dalokat.
Ez a 89-es "kultzene" számomra inkább szörnyű csörömpölés,megfűszerezve némi hörgéssel.
Pont neked való Zef mágus !
-
-
Mindenféle más.A studiószalagokról összeválogatott cd-k egyike. -
Már csak egy kérdés maradt tisztázatlanul.
Milyen zenék vannak még azon a lemezen, amin ez a track 5.-ként szerepel?
-
Biztosan csak amiatt, hogy az már 90-es évek volt... 
Esetleg egy '89-es kultzenével több sikered lett volna...
Pl. ezt is mindenki ismeri (itt meg pláne)
-
-
Még 1 jó zene az italo-disco második aranykorszakából,remélem ezt felismeritek.
sample 17 -
Kivételesen erre most nem érkezett találat.
Ez lett volna :
Colin Newman – Jail Bait -
Jaja!
-
Hát ha nem érdemlem meg,akkor le sem szedem:))
Azért ez érdekes,ez 3-4 trackkel több,mint az 1993-as kiadás mégis ugyanaz a lemezszáma?Hm.micsoda jogdijmizéria:))
Hát ha ez volt a kilencvenes évek kedvence........akkor inkább a Modern Hungária,vagy Rony:)) -
italomanjoco #107208 Kösz hogy megmutattad ezt a zenét, nem ismertem, és tetszik! Betettem egyből a kívánságlistába 
-
ItaloMucsacso70 #107207 Sokunk Magyar kedvencét nem túl elegáns leszarozni! 
Rengeteg emlék fűz ezekhez a MasterVoice nótákhoz különféle Balatoni és egyéb tábor Disco-k kapcsán.
Ezek után nem is biztos hogy megérdemled.
A Dal erről a 2017-es promó CD-ről származik!
Egyenesen Hajni István kezéből átvéve stílusosan egy Balatoni Italo Party Buliban!
Balaton
Discogs
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.16. 15:59:40