112174
-
ah, a Dragon,ebben ugyan én egy csepp italo-t sem hallok, inkább pop rock country progresszív rock, aor elemekkel dolgoztak, de már a 70es évek második felétől játszottak, sodródtak sokféle stílusban, 83ban egész jó rockos hangvételű zenékkel is, és valóban van pár jó zenéjük, de bevallom, nagyon rég hallgattam, pedig érdemes
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2019.07.21. 11:35:28 -
Sajnos csak a mágiához konyítok valamelyest..
-
Ez jó (lem)ez, de mi ez?
-
italomanjoco #107285 Köszönöm az ismertetőt. Én is szoktam néha rock zenét hallgatni, van pár darab ami nagyon jó. Most eszembe jutott egy jó kis zene, ami az italo és a rock keveréke, hallgasd meg, nekem ez nagon tetszik! Kíváncsi vagyok hogy ismered-e?
Itt van: Saját felvétel -
Zef számára majd ki kell találnom valami más feladatot.
Lehet e nagy csillaghullással kapcsolatban megszámoltatom vele,a zenefórumon aktív tagoknak mennyi csillaga van a nicknév után.
-
Sokkal izgalmasabb lett volna ha nyitva hagyod a kérdést ! -
Én is annyinak számoltam.
Szerinted nem stimmel? -
de biztos annyi?
-
Azt gondoltam ezt többen is vágni fogjátok,nagyon jól ismert dal,egyáltalán nem ritkaság.
Haluska és Komjáthy is játszotta. -
Ismerjük kedves vagy kedvetlen Akizu! :)
lásd ... én hsz
De azért köszönjük. -
Jó arc,jó fej Cucurbia.
és jól is számolt ,helyetted ! -
ItaloMucsacso70 #107277 Eltévedtél?
-
-
Nekem még reggel van, nemrég ébredtem.. 
Kicsit visszalassul még a dallam bennem...
-
Nem nyomja rosszul ő sem. Nekem az ajánlott második zene jön be jobban.
Kösz az infót.
-
-
persze, hogy nem jött össze több zenéjük, ez egy alkalmi debüt volt és gondolom ezért a csaj is meg volt
, de ez a kis pikáns kerülő is azt igazolta, ami mára már zenetörténelem, hogy Mitch nem ebben a stílusban kell, hogy nagy név legyen, hanem a rockban, ekkor még csak 27 éves volt, de úgy gondolta, hogy ha még növeszti picit a szép hosszú rocker haját,akkor jobb lesz mindenkinek, és így is lett, 92-ig összevissza bandázott,dalszerzett, dalolászott, kereste az útját, majd igazából 92-től jegyeztette magát a zeneiparban, addigra hangja is kicsiszólodott annyira, hogy egy kiváló önálló albummal is berobbant, és alig 4 évre rá 96ban majdnem ő lett a Van Halen énekese is,aminek a lehetőségével végülis egyéb okok miatt nem élt. azóta hosszú szóló karrierje mellett több nagy rock csapat énekese volt, legutóbb a Great White bandában énekelget.
és akkor 2 kedvencem a 92es albumáról, sajnos vagy nem,ez már nem az a tipikus hi-nrg
Mitch Malloy - Anything At All
Mitch Malloy - Stranded In The Middle Of Nowhere
-
ItaloMucsacso70 #107271 Helyes megfejtés! 
Imádom , nagyon nagyon eltalált zene!
-
ItaloMucsacso70 #107270 Dehogy van harag! 
Tudod szegény ember vízből főz.
Örültem hogy így is meg tudtam szerezni!
-
Ebből már nekem is megy .... ---- link --- -
Akkor tőlem az utolsó játék,de ha még ma érkezik erre találat,hogy a történet kerek legyen,holnap megtoldom +1.
sample 18 -
italomanjoco #107267 Én is erre gondoltam! -
italomanjoco #107265 Hagy ne maradjon nyitva a kérdés, megvan neki.
Amúgy összehasonlítottam az előbbi zene feladványodat az enyémmel, csak úgy kíváncsiságból, hát minőségileg van kis különbség. Bocs nem kötekedésből mondom, de elég gyenge a tied. Remélem ezért nincs harag.
Én is kivágtam azt a részt az enyémből: Sound01 -
Józsi,ha felismerted a dalt,miért várnánk másra.
Dobd fel a megfejtést,én nem tudom ez melyik zene. -
Ez a Moreno dal is nagyon jó ! 
De én egy másikra (Gianni Coraini) gondoltam.
Discogs link -
ItaloMucsacso70 #107262 Addig is amíg ez a Moreno kérdés nyitva marad!
B2.Moreno - Te Necesito A Ti Mujer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hinném hogy neki ez ne lenne meg. Nem is ritka és nem is egy leérhetetlen árú lemez!
-
italomanjoco #107261 Igen, ezek sajnos csak egyszer álltak össze, én sem tudom hogy más maxit adtak volna ki.
Lelőjem a poént, vagy még hagyjam a többieket gondolkodni a zenén?
Nekem egy amerikai 1988-as lemezről van átmásolva. Lehet hogy most segítettem egy kicsit
-
Tőlem egy időre ,biztosan az utolsó játék jön ma,de előbb elmegyek reggelizni.
P.S. : Wind mester nagy kár hogy nem aktív a fórumon,a fanyar humorát mindig is csíptem + tudjuk róla az egyik legnagyobb lemezgyűjtő kis hazánkban italo-euro disco stílusban,sok hasznos dolgot tudna,tudott volna hozzátenni a zene fórumon.
Neki talán még a Moreno maxi is megvan ...
-
italomanjoco #107259 Jó ez a zenekitalálós játék, ezt még ha jól emlékszem Wind barátom találta ki a másik fórumon, csak ott a "B" oldali instrból kellett kitalálni a zenét. És a jutalom a lemez "A" oldala volt . Tehát szerintem ne hagyjátok abba, így legalább van élet ezen a fórumon
-
italomanjoco #107258 Szia, bocs a késői válaszért, kicsit elfoglalt voltam! Szóval, igen a Radiorama Medley lemezen a Bye Bye Baby ugyan az. -
ItaloMucsacso70 #107257 Csak hogy ne szakadjon meg a játék egy könnyű! 
Ezt a számomra stílusában kiemelkedő dalt szerintem mindenkinek ismernie kell !
Kár hogy tudtommal csak egyszer álltak össze!
Sound 01 -
-
mfn #107255
Funky Classic
Glenn Jones - I Am Somebody
-
megadom !
Jár neked :)
-
Akkor egy fél pont nekem is jár
ma amúgy is szerencsés napom van!
-
mfn #107251
Billy Idol
02 Dancing With My Self (Uptown Mix)
-
mfn #107250
Happen D.j. - Don't Waste Your Time
-
Ez az egyik legnehezebb fejtörő volt.
Gratulálok !
Musachy által tippelt dal, lényegesen jobban sikerült francia feldolgozása.
1 játék lesz még ,a 18-as ,talán még ma estig feldobom,ha lesz rá időm. -
A diszkóbubus legyen veletek csillagaim, avagy a jó ebédhez szól ma is egy Jessica csillag-nóta... 
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.19. 12:09:33 -
ItaloMucsacso70 #107247 Átt kellett néznem az összes vinyót mire megtaláltam.
Marine Jolivet - Comme Up Pop Corn
Pedig még arra is emlékeztem hogy a refrénben énekli a Pop Corn-t.