112174
-
italomanjoco #107328 Egyet értek! Szomorú hogy itt tartunk. -
Ezek jó nóták, egy kvízben azért nem találnám ki őket.
-
ItaloMucsacso70 #107326 De hogy ajánljak is valamit ami nem italo még is szívesen hallgatom az albumot!
Bőven megférnek egymás mellett a lemezen!
01. Guillermo Marchena - Time for lovers 1988
02. Guillermo Marchena - Signs of time 1988
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.22. 10:07:39 -
ItaloMucsacso70 #107325 "Hát ez van, ha nem italo a feladvány?"
A 80-as évek nyilván nem csak az Italo-ról szól ( Sőt ) , de aki ide jár a kezdetek óta az tapasztalhatta hogy ezt a topikot kb 98 % -ban főleg Italo zenékkel népesítették be a fórum hozzászólok!
Mint ahogy a 90-es évek Sg topikjában meg az Eurodance-ról szól a legtöbb hozzászólás.
Nyilván ott is bőven elférne ezen évtized sok sok stílusa de aki oda szeret járni az meg azt a stílust kedveli és ott keresi a legjobb nótákat .
Ez már csak ilyen.
Kimondva , kimondatlanul ez anno az Italo stílus kedvelőinek a kedvenc magyar topikja volt!
-
ItaloMucsacso70 #107324 Lényegében sajnos megerősítetted azt ami egyre több emberről derül ki! 
Vagyis hogy egy 320-as mp3-ból vígan lehet wav-ot gyártani. ( Szerintük)
Szomorú hogy itt tartunk 2019-ben! -
És ha már számra vettem a művésznőt... 
..ha netán valaki még kedveli/kedvelte őt rajtam kívül itt.. -
Amíg a csaj el nem kezdte a vokált, valamelyik Zoltán Erika remixre asszociáltam...
Egyet bizton állíthatok: Zoltán Erika kizárva.
-
hű baszki, neked még nálam is több időd van...
-
Köszi. Ideiglenesen beteszem a "2018 remastered" 4'46" mellé, amíg átfutom, hogy a 458 darab Pet Shop Boys lossless zeném közt nincs e meg már véletlenül még egyszer.. 
Nem volt nehéz megszámolni, külön bluray lemez jutott nekik, annyian vannak már.
-
studiohits #107319 -
studiohits #107318 -
Hátha "mágusunk" megfejti a megfejt(het)etlen kvízeket.
-
nm = nincs mit -
studiohits #107315 A-2 Belgen - Lena (7 Version) -
italomanjoco #107314 Ez sincs még megfejtve -
studiohits #107313 B. Anno Domini (4) - Singing In The Night (Oh La La)
-
"visszanézek" ezt javítottad ,mert két zz-vel írtam.
vagy mire gondolsz? -
nm
-
-z :) köszi a korrekciót! -
Szavak helyett :
reynaud hsz 1
reynaud hsz 2
( gabriel.nadler ) ugyebár egy magyar lemezgyűjtő,ha jól emlékszem fórumozott is itt korábban.
Még jó hogy erősen sanszosnak gondoltam hogy a vinylre is ugyanaz az mp3 minőség kerül .
A new-italo topicban néhány hónapja te írtad ezt hsz-t.
Nos,kapcsolatban vagyok nem kevés zenésszel,a minap egy mixmester kiadatlan remixét kértem és kaptam meg,mp3 minőségben küldte,jeleztem neki válaszomban hogy lossless (WAV) minőségben szeretném.
Néhány perc múlva küldte ,lecsekkoltam és kiderült az mp3 320kbps fájlt,egyszerűen átkonvertálta WAV formátumba,gondolván ez akkor így már lossless :) ,visszaírtam neki hogy lossless masztert kéne csinálni .... van a sztorinak folytatása de a lényeget leírtam,a mixmester neve természetesen nem publikus.
-
Akkor elfoglaltságnak itt van a #107140 számú hsz-ben lévő feladvány, amiről már én is majdnem megfeledkeztem és ami kifogott mindenkin, már aki megnézte, majd' 30 kukkantás volt, azon kívül csak kummantás. Italofan Joci volt az egyetlen, aki visszajelzett. Hát ez van, ha nem italo a feladvány? -
Nézz vissza délután!
-
ha már az italós beütésű keverékről volt szó, hagy javasoljak 1 régi kedvenc előadót még a kgst korszakból
, amikor a hazai piacon a Bonanza Banzai fiúk még csak az első szintetizátoraikra gyűjtögettek. nyilván ezek a felvételek akkoriban igen ritkán jutottak el hozzánk.
a 80-as évek közepére már eléggé népszerű volt a synthpop, ami -már megint- az oroszoknál meg aztán kifejezetten tarolt az italo disco mellett, meghatározó zenéit hazájukban többek mellett a Fórum nevű csapat is szolgáltatta, egyik kedvencem tőlük,amiben olyan dallamok vannak,amiket még mostanában is könnyen lehet dúdolni
Форум - Давайте созвонимся
az énekesük Viktor Saltykov később önálló karrierbe kezdett, és a mai napig eléggé népszerű, persze már nem a synthpopban, ez pedig egy 1986-os Fórum ballada sokadik feldolgozása közül az egyik kedvencem, aminek előadását (2008-ban) az akkor még igen jó csajnak számító Dasha May-el támogatta meg
Виктор Салтыков и Даша Май - Закодирована дверь
-
italomanjoco #107305 Igen megvettem mert tetszik ez a Brian Ice zene, de igazad van, sajnos elég gyenge minőség. Még szerencse hogy Wind barátom anno hozott nekem egy jó lejátszót, amibe egy jó tű is van, és ami szinte minden hangot kiszed a barázdából, és így kihoztam belőle a legtöbbet
-
italomanjoco #107304 Tessék, itt a leghosszabb verzió ebből: Vinyl
Erről követtem el a másolást: Discogs
Nekem amúgy az eredeti album verzió jobban tetszik! -
ItaloMucsacso70 #107303 Ezt bizonyára te is megvetted anno.
Brian Ice - Lost Tonight (Vinyl 12'' Maxi - Five4it Records IT0011) 2013
Ez már New Italo-ban elég réginek számít.
Azért én megnézném a helyedbe hátha mono-ba rögzítették!
-
-
Ebéd után visszanézzek,s írok ezzel kapcsolatban néhány érdekes dolgot. -
italomanjoco #107300 Ezért nem halmozom el magam új kiadású lemezekkel, csak pár darab van. A régiek azért jól szólnak majdnem mindig! -
Kösz, nem rossz. De ha már Western Girls,
akkor inkább West End Girls és PSB 1986:
..vagy tőlük bármi egyéb hallgatni..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.21. 12:09:09 -
ItaloMucsacso70 #107298 Érdemes megnézni a Lemez alatt a bejegyzéseket ha már érdekességekről van szó! 

Ja meg a vicces árát is !

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.21. 11:57:20 -
Szia Amaximus! 
Azon vagyok hogy lefoglaljam valamivel!
-
szia reynaud!
remélem minden rendben!
adj zeffnek munkát, hogy el tudja magát foglalni valamivel!
-
hallgatható kategória, -
az inkább italos lehetett 

-
igen a te verziód már a 86os mix,nem az eredeti, Todd az énekes pár albumig új bandát alapított, és anyagi okok miatt székhelyet is váltott, meg még volt pár kavar a részükről, hogy ki kicsoda és kivel van. :) -
Mágikus képességedet éppen ezzel (is) igazolhatód.
Ne okozz csalódást.
Hajrá Zef mágus! -
italomanjoco #107291 Lehet hogy neked van igazad, de nekem átjött egy kis italós beütés is. -
italomanjoco #107290 Itt lentebb van a video róla
-
italomanjoco #107289 Hunter néven is ismert, neke pl. ezzel a névvel van meg a lemezük.
Discogs