112174
-
ItaloMucsacso70 #107368 Sokat forgott bizony.
Személy szerint pont ezért meg is utáltam. -
mfn #107367
Ha lesz idöm a hétvégén ezt bedigizem.Ez se rossz angolul
!!!
-
mfn #107366
Ez is sokat forgott anno
Kool & The Gang - Cherish
-
ItaloMucsacso70 #107365 Nem tetszik legfeljebb kidobod!
Bonnie Bianco - Miss You So -
Bonnie Bianco esetében nálam ez a favorit.
Vinylen nincs meg,elfogadnám jó minőségben. -
Balatonpart környékén ez egy nagyon népszerű dal volt,diszkóban és azon kívül is. -
Amire nem lehet lassúzni az ez ! -
ItaloMucsacso70 #107361 Tony Carey-t soha nem hallottam még lassú blokkban Disco-ban! 
Szép és jó zene de hogy nálunk a Dunántúlon nem volt ismert sokak számára az biztos.
-
Rövidre zártad .... 
-
Én hazai diszkó klubokban ezeket sosem hallottam.
Az 5-ös sorszámú tetszik.
Anno amikor én a DJ pult mögött álltam ,két zenére emlékszem amit lassú blokkban játszottam,és a publikum tetszését láthatóan elnyerte.
-
ItaloMucsacso70 #107358
-
italomanjoco #107357 Ezt én is másoltam már.
Your Eyes -
ItaloMucsacso70 #107356 És ha már megemlítettük őket! 

Richard Sanderson - Reality
Cook Da Books - Your Eyes
Glenn Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love
Bonnie Bianco - Stay - duet with Pierre Cosso
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.23. 18:01:19 -
ItaloMucsacso70 #107355 Igen valóban Vic-be a fél ország szerelmes volt akkor és még most is rohadt jó nő szerintem. 
De ma már szerintem nem sokan mernék betenni a kettő ikonikus Házibuli zenét akár még egy retro Disco-ba se sajnos.
Én imádom mind a kettő lemezt !
És még hozzátenném ezt a hölgyet is a nosztalgiázáshoz! !
-
italomanjoco #107354 A Midnight Lady, és a Wind Of Change az túl könnyű lett volna, azért hagytam ki.
Aztán még ezek is ismertek voltak:
Cook Da Books - Your Eyes
Glenn Medeiros - Nothings Gonna Change My Love For You
Richard Sanderson - Reality -
ItaloMucsacso70 #107353
Nekünk ilyenek jutottak , de ezeket is imádtuk!
Emerson, Lake & Palmer - C'est la vie
Chris Norman - Midnight Lady
Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Lionel Richie - Hello
Eagles - Hotel California
Scorpions - Wind Of Change
Silent Circle - Love Is Just A Word
Bangles - Eternal Flame
Scorpions - Still Loving You -
ItaloMucsacso70 #107352 Én nem ilyenekre lassúztam a helyi Disco-ban a 80-as években de az elsőt szívesen betenném a " Romantica" könyvtáramba !

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.23. 15:03:41 -
italomanjoco #107351 Most hogy említed a lírai zenéket, eszembe jutottak a régi szép idők, amikor a falusi dizsibe betették ezeket a lassú számokat, és milyen jókat lehetett lassúzni a csajokkal. Arra gondoltam, legyen már ilyen zenékből is rejtvény! Most volt egy kis időm, válogattam pár ilyen dalt a felvételeimből. Mindegyik a 80-as évekből való. Na ki melyiket ismeri??
1
2
3
4
5
A másodikra lehet hogy nem lehet lassúzni, de nekem tetszik!
-
italomanjoco #107350 Ezekról az orosz zenékről ez ugrott be:
-
italomanjoco #107349 Igen, erről a lemezről való a részlet. Jó zene az biztos!
-
italomanjoco #107348 Érdekes hogy a Touch-Re-Mix esetében csak a cd-t korlátozták, a vinyl-t nem. Azt nem tudom a cd hogy szólhat, de az utóbbi az egész jól. -
italomanjoco #107347 Vannak cd-k ahol odafigyeltek a minőségre, de sok esetben sajnos nem. Ismerem ezeket a kiadványokat, valóban jól szólnak. A ZYX viszont egyre rosszabb. -
Én meg kilenckor.Borzalmas:((
Én nyertem! -
Én meg ma hajnali fél 4-kor. Ki lesz fáradtabb estére? 
Induljon hát a Végső Visszaszámlálás...
-
hajnali fél 6-kor keltem,fárasztó napom volt.
Na neki ugrok még egyszer,mert azt sikerült lehagynom hogy a rövid,rádió verziók beszerzési lehetőségét kerestem.
Még jó hogy visszaolvastam... :) -
Link lemaradt,
Steve Thomson – I Can't Believe (Discogs) -
Amaximus barátom utólagos engedélyével,erre most én válaszolok.
Biztosan ismeri Ő is a dalt.
Remek Axel Breitung szerzemény,melyben tényleg tetten érhető az italo-disco és a rock stílus jól tálalva.
Kár hogy csak sample-t toltál ebből fel. -
Ha 80s euro-disco mjúzik,akkor Roger Meno - I Find The Way dala az abszolút top nálam.
Zenéit én az original verziókban kedvelem,néhány dala esetében mint pld. "Love, Good-Bye " sokáig kerestem a beszerzési lehetőséget lossless minőségben,a közelmúltban sikerült. -
Oké, de így is megértettem volna... 
Tehát az eladási opciókról van szó.
Nincs még elég lemezed?
-
ItaloMucsacso70 #107339 Az összes olyat ami nem hivatalos kiadvány egy ilyen szöveggel látják el!
"This release has been blocked from sale in the marketplace. It is not permitted to sell this item on Discogs."
Ez a kiadás blokkolva lett a piacon történő eladásból. A Discogs-on nem szabad eladni ezt az elemet.
Éppen ezért nem is listázhatod hogy kinek van meg ill. hogy ki az aki ezt a "kalóz" terméket keresi!
PL: https://www.discogs.com/Joy-Touch-Re-Mix-87/release/2044979
-
És ismét egy kis zene... 
-
Hogy érted, hogy nem tetszését fejezi ki?
Tudtommal a Discogs csupán egy zenerendszerező online katalógus. Nem?
Vagy már lassan az unofficial kiadványokhoz is mellékelni kell a szerzői jogi megfelelősséget?
Mesélj már erről kicsit, ez érdekes.. -
ItaloMucsacso70 #107336 Tényleg csak viszonyításként az mellett hogy a vinyl az tényleg a csúcs , de azért szerintem ez most a CD-n se szól rosszul!
Ha nem lenne összehasonlítási alapod már már jónak is mondható lenne!
Ugyan az CD-ről!
Amúgy ezek a DWS RECORDS-os nem hivatalos CD-k egész szépen szólnak!
17-et sikerült begyűjtenem belőlük.
Ma már a Discogs a nem tetszését fejezi ki miattuk!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.22. 12:47:48 -
italomanjoco #107335 Roger Meno - (B2) - What My Heart Wanna Say (Galaxy Version)
Ebben csak a szintis rész van, 2 és fél perces. Szerintem ennek a maxi verziója is jobban szól mint cd-n, ebből a 2 perces verzióból is lehet hallani. -
A kérdéses kvízben szereplő együttes stílusa tehát nem italo, de bőven a legjobb '80-as időkben keletkezett és "pop, electronic, synthpop" besorolásokat kapott. Nem igazán ismert és egyetlen LP-t adtak ki. Producer: G. Moroder -
italomanjoco #107333 Részlet
Itt ez a részlet, ez is hasonlóan rock stílus keveréke! Remélem felismered, direkt nem írtam címet! -
italomanjoco #107332 Bocs de ez pont ide passzolt, mert pont erről volt szó. Amúgy elhiszem hogy ez az eredeti cd, mert már sok cd-ben csalódtam, amikor meghallottam hogy szól vinyl-en. -
ItaloMucsacso70 #107331 Sajnos vagy nem , de nem mp3-ból készült! 
A CD csak ennyit tud.
Most is kiderült hogy a vinyl verhetetlen.
Amúgy meg a tied ráadásul Long is!
-
Fancy helyett a Signs on time-ot én is szivesen adtam adásban.( a Flamnco Queen mellett).Igaz szinte senki nem ismeri,csak a My love is a Tango-t.
-
italomanjoco #107329 Ugye ezeket nem mp3-ból gyártottad? Vagy igen?
Mert meghallgatás alapján........ 
Legalább így kellene szólnia: Time For