112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    Roland, áruld már el végre hogy mi itt a probléma? Az hogy közöltem a tényeket? Az hogy elmondtam hogy szerintem keresés alapján találtad meg a zenéket? Ebben nincs semmi rossz, és igazából választ sem vártam erre, csak közöltem, hogy így meg lehet találni a többit is. Ezzel is segíteni akartam!!! Remélem így már érted!
    Amúgy lehet hogy igazad van, ez már gáncsoskodás, és szőrszálhasogatás, de nem az én részemről, hanem a te részedről.
    Tudod ez egy játék, és nem kell komolyan venni, ha nem akarsz játszani, egyszerűen csak mond meg, és én tudomásul veszem.
    Amúgy nincs harag, én ilyen apróság miatt nem szoktam haragudni .
  • reynaud #107409
    A kérdésed az volt ki ismeri fel a dalokat,speciel hogy a megfejtő mi alapján ismeri fel az már másodlagos ,a megfejtés ténye a lényeg.
    Avagy te úgy gondolod hogy miután felismerem,linkelem a helyes megfejtést,még írjak hozzá egy regényt is mi alapján történt a felismerés.
    Nem gondolod Józsikám hogy ez már amolyan gáncsoskodás,szőrszálhasogatás? :)
    Én a fejtörőim megfejtőinek szimplán gratuláltam,nem nyomoztam és nem kértem számon mi alapján dobták fel a találatot.

Harag remélem nincs .....
  • Chemtrail
    Dieter Bohlen
  • italomanjoco
    Nem volt itt semmiféle pimaszkodás! Én azt gondolom hogy a te utolsó rejtvényed ami csak fél perc, és csak dob és szinti hallatszik sokkal nehezebb mint az én feladványaim, ahol énekelnek is, és a refrént is direkt benne hagytam, hogy könnyebb legyen a megfejtés. Ez alapján találtad meg gondolom az első kettőt is. A harmadik dal is könnyű, az énekesnő a címet énekli először, vagyis azzal indít, és az évszám ugyan az mint az első kettőnél. Na akkor tessék kitalálni végre azt is
    Az utolsó kettő is könnyű lenne, hiszen ismeri itt mindenki az előadót. Jó keresést
  • reynaud #107406
    Nincs ilyen írott szabály,és nem is akarnálak korlátok közé szorítani,de célszerű.
    Hoztál egy új színt a zenefórumra,örülők a jelenlétednek,de a pimaszkodást tedd félre!
  • italomanjoco
    Nem tudtam hogy az a szabály, hogy a neten kell szerepelnie a zenefeladványnak, bocs!
    Oké, ígérem nem lesz több ilyen
  • italomanjoco
    Bingó!!
  • Musachy
    Nekem ez az egyik lassú kedvencem, illetve erről az albumról a címadó dal (A3)

• reynaud #107402
    Ismertem,nekem is tetszik!

Én nem lassúzok tovább :),de egy ajánlat még.
    Michael Learns To Rock dalaiba érdemes belehallgatni.
    1 dalt kiemelek,füles a fejre ,csak a zenére koncentrálva ...
    MLTR - Love Will Never Lie
  • reynaud #107401
    Rik LeVay - Love My Way

• reynaud #107399
    Józsi,ne pimaszkodj és ne szívasd a társaságot olyan zenefelismerő feladványokkal melyekről nem található audió a neten,mert a sarkadra lépek,így játszani nem ér,és értelmetlen.
    Bemutatás jelleggel címmel ellátva lenne célszerű és hasznos ezeket a viszonylag ritkább dalokat.

P.S . : tucatszámra mutathatnék én is ilyeneket,de legutóbbi feladványomra mely egy közismert italo-disco dal,és videó is van a Youtube-on ,sem érkezett megfejtés.
  • reynaud #107398
    Az 1-es sorszámú ,
    (B) You're My Best Friend (discogs)
  • italomanjoco
    Na, látom már mindenki lassúzik
    Akkor bedobok még egy kedvenc zenerészletet: Ismerős, ugye?

Refrént nem hagyom bent, mert úgy könnyen felismernétek :-)
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.24. 12:14:53
  • italomanjoco
    Ezt dobta ki a kereső? Akkor már langyosodik! Mond ki, már úgy is tudod
  • italomanjoco
    A Midnight Lady-ről eszembe jutott hogy más is énekelte. Találjátok ki hogy kicsoda!?
    Itt egy részlet belőle: Na ki ő?
    És az eredetiből is egy részlet: Chris Norman
  • italomanjoco
    Szép zenék ezek is!
  • studiohits
    ez se rossz!

• AlexT967
    ez is egy szep lassu
  • Chemtrail
    Legyen még egy szép lassú dal.
  • Zephyr Retiring
    És itt az idő, hogy egy '82-es slágerrel elköszönjek, zárul zephyr zenetára mára...

További szép estét, jó fórumozást!
  • fülcsimanó2
    Se kövér nem vagyok, sem kopasz, így én bírom a hangerőt...:-)))
    Jó zenéből pláne.
    Amúgy érdekes amit linkeltél videót, nem semmi!!!!
    AC/DC átdolgozás, ha jól sejtem....elég sajátos stílusban.
    Voltam pár éve Lindsey Stirling koncerten, na ezt még ajánlani tudom, elképesztő, hogy mit művelt a csaj egy szál hegedűvel.

• Zephyr Retiring
    Nagyon korrekt feladványok, még nekem is feladták a leckét..
  • fülcsimanó2
    Rendben, azért majd lebbentsd le a fátylat a megfejtésről, mivel nagyon érdekelne az 1. zene.
    Pont az én stílusom, az ilyeneket "megszállottan" gyűjtöm, a hetvenes és nyolcvanas évekből egyaránt.

Olvastam Roland megfejtését, szép megfejtés, mert nem könnyű zenéket adtál ám így lassúkból kitalálósnak.
    Amiket Laci írt, szerintem mindenki ismeri, meg szereti is. Szép emlékek ezek mind nekünk a régi diszkós lassúzásokból...
  • reynaud #107385
    thanks!
  • reynaud #107384
    1986
    "B" oldal
    France ?
  • Zephyr Retiring
    Nagyon korrektek a jegyárak, én még alszom rá egyet. Sajnos rám már halmozottan igaz a p.mobil rocktóbere, miszerint: "kövéren és kopaszon, a hangerőt már nem bírom..."

De akad olyan zenei kuriózum, amin nem sokat hezitálok majd, ha alkalom adódik rá valaha..

Azért nem semmi élmény lehet egy ilyesmi sem..
  • italomanjoco
    Még várok vele pár napot, esélyt adok a többieknek is, hátha valaki megfejti. Bár kevés az esély, mivel youtube-on sem találtam a többit a 4-es kivételével. Meg persze amit már megfejtett Roland.
  • fülcsimanó2
    Megmondom őszintén, egyiket se ismerem.

Az 1. szám a favoritom, elárulod a címét és az előadót?

Ha feltöltöd, megköszönöm!!

• mfn

Szóljon egy kis dizsi isVenus - Caballeros
  • fülcsimanó2
    Scorpions-nak iszonyú jó balladái voltak a nyolcvanas években.
    Nagyon szép emlékeim fűznek hozzájuk.
    Márcsak ezért is érdemes elmenni a koncertjeikre.
    Pár éve Horvátországba utazva oda vissza csak Scorpions-t hallgattunk, megunhatatlan zenék, nemcsak a balladák, a keményebb számok is.

November 18-i budapesti koncertjüket már nagyon várom.
    Akit érdekel, még vannak jegyek, de már biztosan nem sokáig.
  • fülcsimanó2
    Az én egyik lassú kedvencem a hatalmas kínálatból:

Oscar Benton - I Believe In Love

• italomanjoco
    A Black az jó hogy eszedbe jutott, mert én is táncoltam rá.
    Közben nekem is eszembe jutott még egy: Jason Donovan - Sealed With A Kiss, ami nálunk szintén sikeres volt.
  • fülcsimanó2
    Jó zene, nem ismertem!
  • Zephyr Retiring
    Ezt a 86-os Bonfire balladát még megmutatom, de csak azért,
    ha kezetekbe kerülne netán az album szólhattok, jó áron átveszem.

• Zephyr Retiring
    Ezek mind jó lírai zenék voltak, de azért az igazi lassú az bizony a rock ballada.
    Scorpions, Whitesnake, Deep Purple, Metallica vagy épp az öreg Axl egykori bandája:

Igaz, ez utóbbi eposz már a 91-es dupla vinylemen szerepel..
  • Zephyr Retiring
    Az öreg Glen miatt én is rongyosra lassúztam a lábaimat anno, Black 1987-es örök klasszikusával a Wonderful Life egyetemben.
    Stevie Wonder 84-es lassúja meg annyira alap, hogy azt már meg sem említem..

Bár érdekes mód, egyik zenét sem tudtam megutálni 1 000 000 meghallgatás után sem
  • Zephyr Retiring
    Várjuk.
  • cucurbia
    Hát jó,hogy megfejtetted,mert a B oldalakat ritkán szoktam megjegyezni eszembe sem jutott volna.De igy legább már megtaláltam a wincsimen.
  • italomanjoco
    Igen, erre mondtam én is hogy nem lehet rá lassúzni. Ezt már akkor megfejtetted, ügyes vagy
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.23. 20:37:41
  • Musachy
    A Reality megvan kislemezen, asszem tavaly fel is tettem ide, sokaknak kellett. Eszerint még ma is igen népszerű.