112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Zephyr Retiring
    Ismét egy nyári zene..

• Musachy
    Köszi, viszont kívánom Neked és mindenkinek a fórumon. A zene most kissé háttérbe szorult, már ami a konkrét lemezhallgatást illeti, most inkább a háttérzenélés jellemző. Meg a sport (futás, evezés, bicikli).
  • Zephyr Retiring
    Előbb utóbb mindenki kimutatja a foga fehérjét itt is.
    Mondjuk engem túlságosan nem zavar a vitázás, zavarja inkább azt akit érint. Én elsősorban a zene miatt vagyok itt, legyen az akár csak egy mp3 vagy épp egy jutyub vidi. Ha lossless-ben csurran cseppen valami (ami érdekel is) az jó. Pl. anno nekem nagy öröm volt az Exotic album is amit tőled kaptam, vagy épp az Inxs best of amit meg Wescone volt szíves közkinccsé tenni. Mindkettő ki lett írva (szigorúan biztonsági másolatként!) cd-r lemezre, és a mai napig szívesen hallgatom is őket. De megemlíthettem volna akár Fülcsimanót vagy épp Mflexet is, akiktől szintén olyan albumokat kaptam, amiket nagyon szeretek. Hogy időről időre meg felbukkan valaki aki széttrollkodja és offolja megbomlasztva a totyik harmóniáját, az elkerülhetetlen. Tagok jönnek, mennek, de páran még álljuk a sarat...

...és ha már hozzászóltam, innen kívánok neked is nagyon kellemes, jó zenékben gazdag nyarat!
  • Musachy
    pedig amúgy tényleg szakértőként dolgozok, tudományos területen, tehát igazságügyben csak itt és csak Zeff által kinevezve lettem...
  • cucurbia
    ÁÁÁ nem.
    Ahogy a Muppet show végén mindig mondták...Szakértő,az nem volt:))
  • Zephyr Retiring
    Akkó zenéjjünk is..

• Zephyr Retiring
    Megmondogatós is.
    Mucsácsó pedig továbbra is az igazságügyi szakértőnk..
  • cucurbia
    Na akkor ujabb jelző valakire, hármunk után most Zephyr a mutogatós:))
  • Musachy
    Jaja, meg mutogatod is.
  • Zephyr Retiring
    És ha már Scorpions és holiday-en is vagyok már...

• Zephyr Retiring
    Igen, pl: "someting"..

Bár ezt egyszer egy holland nyomású vinyl-nél is észrevetted, amin szintén a borítón ejtettek helyesírási hibát.
    Kutyaütő fake forrásból egyébként akadnak DTS lemezeim is...

Helyesírási hibák ezeken is lehetnek, de azt meg pont lesz@rom. Olvasgatás helyett én inkább hallgatom ezeket is...
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2019.07.26. 20:06:18
  • Musachy
    csak ez is valami kutyaütő fake kiadás lehet, a szövegben helyesírási hibák vannak...
  • Zephyr Retiring
    Igen, de ez amit mutatsz az szimpla cdda. KMPlayer médiainfója alatt meg ezt látod, ha dvd audio-t hallgatsz:

Akad egy csipetnyi különbség a kettő közt..
  • ItaloMucsacso70
    :)
  • Zephyr Retiring
    És akkor térjünk vissza a dizsihez. 81. Mondd gondolsz e még arra...

...hogy ez is csak bakeliton van még meg?
  • Zephyr Retiring
    Cincognak az egerek, ha nincs itt a macs...izé a mancsom

Persze a fő gond az ugyanaz most is, mint mindig: az irigység. Nekem is kell az ami neked, de ami nekem meg van, az meg nincs meg neked...mint az oviban

Szerintem legjobb ha mindjárt rövidre is zárjuk a vitát egy olyan tavalyi italo audio dvd lemezzel,
    amivel tényleg csak igen kevesen rendelkeznek a nagyvilágban....

Feltölteném én is szívesen a netre mint mások, de az már szerzői jogsértés lenne, így hát marad a házi lemezhallgatás.

Na ennyi. Mehet is tovább a fórumozgatás...
  • cucurbia
    Hehe,végre egy ujabb vita amit nem én kezdtem:))
    A vége meg hogy Roland gonosz,Én pimasz,Jocó irigy....
    imádom ezeket a leegyszerűsített jelzőket,amiket egy egy beszélgetés vagy kérdés után ráaggatnak az emberre.
  • Chemtrail
    Egy zenei fórumra miért kell ez? Inkább zenéljünk.
  • italomanjoco
    Ha jól emlékszem te kezdted el a poénkodást velem, én csak folytattam. Próbáltam úgy hogy ne rágalmazzak és járassak le senkit, ne legyek durva, személyeskedő, ezek szerint nem sikerült a hozzászólásodból ítélve.
    Én részemről lezártam. Okos enged. OFF
  • reynaud #107512
    Személyeskedés,rágalmazás,vitapartner lejáratása vagy ennek megkísérlése a fórumszabályzat alapján is tiltott.

Durva amit írtál,ráadásul úgy hogy nem ismerjük egymást személyesen,bárki gondolhatja ezek alapján hogy mondjuk egy alkoholista vagyok ,stb....
    Szórakozás,poénkodás,viccelődés belefér,de ezek is csak egy bizonyos határig,ezen tán én is túl léptem veled,azt a bizonyos két lépés távolságot célszerű betartani egy ilyen jellegű fórumon.

Nem vagyok megsértődve,ez nem sértődés kérdése,de a továbbiakban nem igénylem a társaságod,ezt kérlek tartsd tiszteletben és zárjuk is ezt a témát,mert offoljuk a topicot.
  • italomanjoco
    Már megint mi a baj? Nem kell mindenen megsértődni.
    Itt lentebb írtad hogy, "szórakozol" velem. Ez szintén nem szép dolog, én is megsértődhettem volna.
    A másik meg az, hogy én nem fecsegek ki semmit. Csupán csak válaszoltam a kérésedre, hogy nem osztok privátba zenét! De mivel így hazugság lenne, ezért hozzátettem azt amit már szerintem mindenki tud. És név nélkül. Ezzel nem hozok senkit se kellemetlen helyzetbe! Remélem érthető voltam!
  • reynaud #107510
    Eredendően az emberi természet velejárója hogy vannak rossz illetve jó dolgaink,jó és rossz tulajdonságaink.
    Ez alól én sem vagyok kivétel,sőt rosszul súgtak neked,nekem nem pár van,hanem sok!

A rossz tulajdonságok közt én leginkább az aljasság amit nem vagy nehezen tolerálók.
    Ezért veled kapcsolatban,én most elhelyezek egy képzeletbeli STOP táblát a további személyeskedést megállítva.

Én baráti,korrekt módon álltam hozzád,azt is a védelmedben írtam hogy privát dolgod milyen zenéket osztasz meg, hogy ezért ne nehezteljen rád senki.
    Ha elfogadsz egy jó tanácsot,azokat a bizonyos lemeztársaidat ne hozd kellemetlen,kínos helyzetbe azzal hogy privát dolgaitokat ,zenecserélgetéseiteket fecseged itt ki,ez szigorúan csak rátok tartozik,nem egy nyilvános fórum olvasóira.
  • Musachy
    Ez igaz, de ez az igazi önzetlenség. Ritka dolog és becsülendő!
  • italomanjoco
    Én nem ismerlek annyira még, de azért hallottam rólad pár rossz dolgot!

Ha Zsolt barátom megoszt valamit, az az ő dolga, az ő másolata. De azért illő lenne valakinek megköszönni. Azt nem tudom hányan szedték le, de az utolsót most visszanéztem, azt pl. senki nem köszönte meg neki.

• italomanjoco
    Azért ne lőj le ezért!
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.25. 22:45:47
  • reynaud #107506
    Ő ilyen ,ismerem jól,nem egy "zsoltford" típus,aki itt méregdrága lemez felvételét is megosztotta már,de ettől függetlenül jó arc.
    Privát dolga mit oszt meg,ezért harag nincs,nem lehet.

Bye guys!
  • reynaud #107505
    Csak szokás szerint poénkodok,ne küld,majd megszerzem.

Ezen a lemezen a "B1" a húzós ,a másik nem tetszik.
  • cucurbia
  • italomanjoco
    Privátba nem szoktam zenéket küldeni, csak a lemeztársaknak, akik tudnak adni hasonló minőséget. És bennük 100%-ra megbízok.
  • Musachy
    ö
  • reynaud #107501
    Tényleg jó zene.
    Akkor még annyi dolgod van hogy ezt gyorsan átküldőd nekem privát :)
    Köszönöm !!!
  • italomanjoco
    Igen, épp ma próbáltam én is úgy keresni, azért nem is akartam tovább húzni a dolgot.
  • reynaud #107499
    Javítottam,köszi.
    Azért az merőben érdekes hogy a discogs "Lady" kulcsszóval ezt nekem nem dobta a találatok közt fel.
  • italomanjoco
    Látom javítottad
  • italomanjoco
    Látom már megelőztél, de nem is értem hogy még így sem tudta megtalálni
  • italomanjoco
    Nem Master, hanem Masters.
    Itt a link: Discogs
  • reynaud #107495
    Javaslom,rakd fel a csapatnak.
  • cucurbia
    https://www.discogs.com/Kenny-Masters-Touch-Of-Magic/master/217411
    na az egyetlen amit nem tettek cd-re igy nem csoda hogy nem ismertem.
  • reynaud #107493
    Egyébként én nagy tétben mertem volna rá fogadni hogy te ismered ezt a dalt.
    Az 5-ös sorszámú lassú dal esetében Kenny Masters benne volt a pakliban,a hang ismerős volt.
    De várj csak,linkeld nekem a kiadványt a discogs-ról...

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2019.07.25. 21:23:45
  • italomanjoco
    Hát lehet hogy nem figyeltem bocs, de amit Adrián megfejtett, azt lehet hogy kitaláltam volna.
    Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.07.25. 21:16:36