112174
-
Férfi ,a T.Ark dalokban hallható vokálhoz nagyon hasonló. -
italomanjoco #107611 Igen ez lényeges, férfi-e, vagy nő? És hogy körülbelül milyen gyors a ritmusa, melyik zenéhez hasonlít? Amit a Laci felvetett a People from Nowhere az kicsit lassabb, vagy annál gyorsabb volt? Ezeket még majd írd le. Aztán valaki csak ráismer . -
Ezt ismerem,meg is van,a célirány viszont jó.
Nem ritkaság és nagy esély van rá hogy ez nem olasz produkció,inkább német nyelvterület ,tán Benelux államok sem kizárt.
Köszönöm a tippet !
-
ItaloMucsacso70 #107609 Azért arra gondolom emlékszel hogy nő vagy férfi énekelte? 
Már ez is nagy szűrő lenne! -
italomanjoco #107608 Akkor Roli nagyon ügyes 
Arra emlékszem hogy olyat felvetettem, hogy a két keresett zenémet aki kitalálja, annak jár jutalom. Te kitaláltál egyet, és kaptál is egy maxi másolatot érte, amit kértél.
Annak örülök hogy végre te is szerzel be korongokat, szerintem van olyan ebből is ami jó állapotú, 5 eurónál kezdődnek, és érdemes megvenni, mert szerintem az "A" oldal is nagyon jó.
Azt hogy érted hogy legyek úriember?
A discogs fiókját már majdnem mindenki hide-ba rakja. De ha tudok, segítek abban hogy megtaláld a keresett zenédet, esetleg ha emlékszel rá, dúdold egy mikrofonba a dallamát, és tedd fel ide, mert ez így nehéz lesz máskülönben.
-
ItaloMucsacso70 #107607 Igen meglepődnék ha ez lenne Laci! 
Ezt az etalon dalt csak az nem ismeri aki még soha nem foglalkozott Italo Disco-val!
-
ItaloMucsacso70 #107606 Rejtett opcióba jó pár magyar gyűjtő kapcsolt egyszerre a discogson. 
Szívük joga.
Úgy látszik már az információ is drága!
-
talán
Peole fron nowhere ??
Utoljára szerkesztette: Wind 67, 2019.08.04. 18:18:34 -
Ezt a kérdést ugy fél-egy éve már feltetted.Sajna zenerészlet nélkül hiába.
A Danubius paneleket már valamikor 1995-96 környékén kidobtuk,én is csak néhány egyedi dalt tartalmazó tekercset mentettem meg,panelből egyet sem. -
A keresett dal sacc / kb 1987-88 körüli,ahogy Cucurbia haverom mondaná,danubius panel sláger volt,remélem jól írom Béla.
Még arra is emlékszem hogy a Sweet Connection - Dirty Job dalával játszották rendszeresen egy zenei blokkban.
Ehhez képest hosszú évek óta keresem de nem találom,italo-disco,synth-pop stílus,a refrén "Somewhere" további kulcsszavak a szövegkörnyezetből, you have,wait , ...
Netán valakinek ez alapján beugrana,várok ötleteket. -
Akkor Roli meg is fejti.
The Parallel Lines – Arabian Night (B) Instrumental
Felvetetted minap hogy a megfejtőknek egykoron amikor a barátod ezt kitalálta járt jutalom.
Megrendeltem a lemezbeszerzőmnél a korongot,kérdéses talál é olyan állapotút amit érdemes megvenni,tudod a Kenny Masters,nos.... próbálj legalább egyszer úriember lenni :) !
A discogs fiókodat nagy kár hogy "hide" opcióba kapcsoltad mert keresek egy dalt x éve,régóta,és felét sem volt időm átnézni a gyűjteményednek,hétvégéken ráértem volna . -
italomanjoco #107601 Az mondjuk már nehezebb kérdés lenne: Hogy ez melyik verzióból van kiollózva? Mert erre már nem túl sok helyes válasz jönne 
Mert ugye azt hallani hogy nem az extended, és nem is az album verzió :-)
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.04. 15:52:49 -
italomanjoco #107600 Akkor az előbbi könnyű feladvány helyett legyen egy "arany középút", ahogy Roli mondta:
B Instru
Erről van youtube video is.
-
italomanjoco #107599 Senki nem szidott senkit hálisten, de nem volt nehéz azt kitalálni amikor elárultam az előadót, és a refrént is benne hagytam hogy "Lady". Jó elismerem ez így nem volt fair hogy nem található róla video a youtube-on. Azért gratulálok. -
Megfejtettem olyant a feladványaid közt amiről semmi infó nem volt a neten.
Nem szidtalak!
Az a bizonyos 5-ös számú ami nekem tetszik is,az orrom előtt volt,csak még +1 kattintásra,mert a címét tudtam és az előadóban is majdnem biztos voltam. -
arany középút,
-
Meg az enyém is. -
italomanjoco #107595 Hát ahogy vesszük, nem annyira ritka, csak még nem tette fel senki a netre. Amúgy nekem bejön az a zene.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.04. 14:28:17 -
ItaloMucsacso70 #107594 Az már elég régen volt , de ha arra se jött megfejtés akkor biztos az is ritkaság!
-
italomanjoco #107593 Ja meg még ott van az is, amire azt írtad hogy ovis zene
-
italomanjoco #107592 Igen az is! Nem rossz zene, de sajnos én nem tudom hogy mi lehet. Talán majd valaki kitalálja. -
persze,ez így van,a fórum olyan,mint a nyuszi.
Az is baj,ha kalap van a fején,és az is ha nincs:))) -
ItaloMucsacso70 #107590 Köztük az enyém is! 
-
italomanjoco #107589 Legalább 5 van fent amit még nem fejtett meg senki! Ha jól számolok. -
italomanjoco #107588 Pontosan ezért adtam ezt fel, mert ha nehezet adok, akkor én vagyok a gonosz, mint már volt erre példa! És szidják a valagamat hogy még a neten sincs fent!!
-
Na jó, azért nem látom, hogy tucatjával jönnének a megfejtések. Ha meg nehezet ad fel, akkor az a baj. -
na ne röhögtessenek már ki.Ez már olyan szinvonalú kérdés,mint amikor a jól ismert rádióműsorban arra a kérdésre kell a hallgatóknak válaszolni,hogy az Arabesque-ben ki énekelt? a.C.C.Catch b.Nena c.Sandra ??
Ahelyett,hogy azt a kérdést tennék fel,hogy mi annak az együttesnek a neve,amelyiket Sandra kiválása után hoztak létre a régi tagok?
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.08.04. 13:38:04 -
Természetesen,de ne ilyen lazán, pár másodperc alatt felismerhetőt dobj fel,talán akad a gyűjteményedben olyan is!
-
ügyes !
-
mfn #107583
Malcolm J Hill - Don't Make Me Cry (Mix Version)
-
Betűzzem a megfejtést?
-
italomanjoco #107581 Én is tehetek fel egy rejtvényt? Ez könnyebb valamivel, mert mindenki ismeri az előadót.
Rejtvény -
-
mfn #107579
Steve Thomson - Europe (I Need You)
-
A zenefelismerő következő darabjaként,egy több mint 7 perces,nagyon kellemes italo zenét választottam.
snippet 2
Várom a megfejtést. -
"Bobby Orlando remekmű" 
Akad néhány a szerzeményei közt ! -
DJ Lakatos #107576 Számomra egy Bobby Orlando remekmű jobban mutatott egy Bobcat kiadványon,mint például Rams Horn-Unidisc-Zyx vagy akár a közel egy tucat kiadó által piacra dobott korongokon. -
bobcat records!jó pár kellemes barazdát lepréseltek ők is! -
BINGO! Frankie Avalon
O
B
B
Y
O
R
L
A
N
D