112174
-
fülcsimanó2 #107692 Köszönöm szépen , remek zene!!!! -
ItaloMucsacso70 #107691 A1. High Energy? Biztos ez az előadó? 
Jó lesz az Mitch & Melanie - Coming For Your Love-nak is!
-
Ehhez képest jó néhány megfejtés tőled érkezett.
Unalomig ismétlem már magam ,hogy én viszont kedvelem e korszak zenéit is,természetesen szelektálva köztük,de a válogatás,szemezgetés az aranykorszak zenéire is érvényes.
Volt még bekészítve e korszak zenéiből néhány a játékhoz,de feladom ,mielőtt kapok egy újabb alpári,modortalan kérdést,nem unom é ezt is.
Ez lett volna a következő ...
Lemezgyűjtőknek friss infó a korszak zenéivel kapcsolatban,és hoppá rajt van az én egyetlen megfejtetlenül maradt feladványom (Colin Newman - Jail Bait).
Köszönöm mindenkinek aki ebben a számomra szórakoztató játékban részt vett !

-
studiohits #107689 A-Jerry Williams (3)- Did I Tell You
-
Ez a korszak pedig már nem a kedvencem, amiből a feladványokat merítetted. -
upsz! ez ennyire könnyű volt ? 
Nem gondoltam volna.
Gratulálok !
-
fülcsimanó2 #107686 Nagyon szépen köszönöm!!!

-
erre hasonlít?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A zenefelismerő játék utolsó darabja,
snippet 3 -
Köszönjük Józsi ! 
-
italomanjoco #107682 A -
studiohits #107681 Egy jo verzio szerintem 1983!
AA-Gim-Mix With Vittorio Cairas - Dolce Vita
-
studiohits #107680 -
studiohits #107679 Egyik nagy kedvencem!!
A-Elisabeth - I'm A Woman
-
studiohits #107678 szivesen! -
maxi71 #107677 Szia!
Köszi szépen, remek muzsika.
-
fülcsimanó2 #107676 Az A oldalnak én is örülnék, veled együtt, mivel én is gyűjtöm a feldolgozásokat, lásd Nicki French...
Ha kérhetjük, akkor legyen még az A oldal is feltöltve kedves Italomanjoco, aztán reménykedem, hogy egyszer ... valamikor.... viszonozhatom majd is a kedvességed....
Üdv: Fülcsimanó
-
fülcsimanó2 #107675 Köszi szépen, nem voltak meg!
-
studiohits #107674 B-Marco Martina - Venture In My Heart (Instrumental(7" Version)
-
studiohits #107673 B.1 Yvonne Koomen - How Did You Come Into My Life
-
studiohits #107672 A-Bino E I Banditi - Italia Italia -

-
DJ Lakatos #107670 Thanks! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
Hi,
De unom,ezért írtam jó lenne befejezni.
Nem világos,nem értelmezhető???
-
DJ Lakatos #107668 HI!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem unod még b+? -
italomanjoco #107667 Nagyon szívesen.
-
Mert miközben válaszoltam erre #107650,s keresgéltem a linkelt videót,érkezett egy újabb hsz tőled,amire még muszáj volt válaszolnom hogy tisztázzuk a dolgok járását.
Aztán most már tényleg tegyünk egy pontot a végére és zárjuk,köszönöm ha befejezhetjük,én nem azért vagyok jelen a fórumon mert itt akarnám újraélni az óvodáskoromat.
Nem vagyok haragtartó típus,adtam még egy esélyt arra hogy korrekt módon társalogjunk,nem éltél vele,sőt ...
Ne akard hogy kigyűjtsem a fórumon való feltűnésed óta miket vágtál a fejemhez (amikhez egyébként semmi közöd),mert kiderülne nem én piszkállak téged hanem fordítva van.
P.S. : szeretni fognak téged itt,ha osztogatod a zenéid. -
fülcsimanó2 #107665 Nagyon szépen köszönöm, nagy-nagy örömet szereztél nekem ezzel a kiváló zenéve!!!
Nem ismertem korábban!!!
Ahogy írtam is már, ezt a stílust nagyon gyűjtöm a hetvenes-nyolcvanas évekből egyaránt.
Köszi még egyszer az ajánlót és a megosztást is!!!
Szerintem többen is kerestük ezt a zenét a fejtörőid alapján.
Ez volt a legjobb véleményem szerint azokból amiket közzétettél, persze ez saját vélemény, de úgy láttam, másoknak is ez tetszett legjobban!!! Köszönöm a megosztást, mások nevében is, szerintem mondhatom, hogy kollektív örömet szereztél.
Néha vannak zenék, amik így betalálnak, ez most telitalálat volt részedről, köszönöm még egyszer,
s azt még külön, hogy a megosztást nekem címezted.
Mivel nem is ismerlek, s nem is ismersz.
Lehet, hogy viszonzásban alul maradok Nálad, mivel vinyl gyűjteményem nincs, de köszönöm az önzetlenséged.
S talán majd viszonozhatom valamivel.
Üdv: Fülcsimanó
-
Irtam privátban választ,ha már azt jobban preferálod.
Ugy emlékeztem hogy csatlakoztam valamikor a zenét kérőkhöz mikor sorban irogattak ezügyben,de ha nincs meg akkor lehet csak akartam.ráfogom az öregségre(no meg a nyuszira-akinek nincs sapkája) -
italomanjoco #107663 Visszanéztem ismét, és csak ennyit írtál: "nekem az A oldal még jobb.feldolgozás,és jo az effekt az elején."
Küldjem? Vagy küldjem a másikat? Ez lenne a másik: Discogs -
italomanjoco #107662 Nincs mit, szívesen
-
italomanjoco #107661 Ha azt írtad hogy kiszálltál a témából, akkor az azt követő hozzászólásodban miért folytattad?? -
ja igen utánalapoztam, én is ezt a lemezt kértem,igaz én az A oldalt is,mivel egy feldolgozás,és azokat gyüjtöm. -
ItaloMucsacso70 #107659 Mivel ez lett volna az én kérésem is ezért én most szeretném megköszönni neked ezt a remek megosztást! 
-
Írtam hogy kiszálltam a témából,nem szűkséges ezt tovább ragozni,s azt is írtam lentebb hogy nem piszkállak többet.
Tisztáztuk.
-
Valamelyiket az 5 felismert dalbol én is kértem,de már nem emlékszem mit.Igaz nem privátban én sem. -
italomanjoco #107656 "Igen,te ajánlottad fel privát hogy kérhetek valamit a segítségért cserébe"
Még a végén kiderül hogy jófej vagyok.
"Semmi nem tartozik a nyilvánosságra amit privát csevegsz valakivel"
Ez a szabály hol van leírva? Ráadásul az nem is privát csevegés volt, csak egy zenét küldtem köszönetképpen a segítségedért. De ha mondod hogy ez titok, akkor biztos nem mondom senkinek..... amit már mindenki tudott
.
"Csak jó tanács ,tényleg nem bántani akarlak."
Úgy látom most magadnak adtad ezt a tanácsot.! Hát nem semmi vagy az már biztos!
Én is adok egy tanácsot: Ne lovagolj már ezen a témán, és hagyjál már engem a hülyeségekkel! -
Igen,te ajánlottad fel privát hogy kérhetek valamit a segítségért cserébe,nem én kerestelek.
Semmi nem tartozik a nyilvánosságra amit privát csevegsz valakivel,ez evidens szerintem.
Csak jó tanács ,tényleg nem bántani akarlak.
-
bonyolódik a szitu!
Na én kiszállok ebből ..... zenéljünk.
-
italomanjoco #107653 fülcsimanónak
Friends - (B) - You're My Best Friend (1986)
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2019.08.05. 18:18:20