112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• italomanjoco
    Ez a lemez 87-es, de úgy látom hogy a youtube -on a kislemez képe van, és a maxi szól alatta.

Akit érdekel, ezekből is van 1 beszerezhető példány:

Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2020.02.15. 10:44:03
  • ItaloMucsacso70
    Egy ikonikus dal az biztos.
    Ebből is látszik hogy nem kevés meló van egy ilyen nóta elkészítésében.
    Érdemes végignézni !
  • Musachy
    Hauber Zsolt újra játssza sorozatból:

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.02.14. 18:26:58
  • reynaud #108091
    s 1 ajánlat ,jó zene Franciaországból.

Az 1988-as kiadásból van most egy beszerezhető példány!
    David Girard ‎– Love Affair (Special Remix)
  • reynaud #108090
    Ezzel kapcsolatban akad 1 kérdésem,
    Az alább linkelt vinylen található 6.51 min. verzió az egy szimplán csak megvágott verzió a 7.43 perces club verzióból,vagy netán ez egy 1989s remix?
    Talán Haluska a linkelt lemezről játszotta anno? .... YouTube videó
    HTO-02 (discogs)
  • reynaud #108089
    Jó látni más Bobby Orlando rajongókat is,és Imi bácsi egykori remek műsorából részletet hallgatni ,szintén.

• reynaud #108088
    Ohh,ez nem oly nehéz ám!
    Na majd talán visszatérek rá ... !
  • reynaud #108087
    Ez egy jó lemez,nem sajnáltad összefirkálni? :)
    .................................................................................................................................................................................................................................

Maradva e korszak zenéinél,,,
    Let's play guys!

Ha e videóban hallható minőséget vesszem alapul,az nekem direkt jó a játékhoz.
    Szóval a kérdés ... melyik misztikus,illetve szinte beszerezhetetlen vinyl kiadványon található dalt énekelte fel anno Roberto?

P.S. : E lemez beszerzése sem oly egyszerű!
  • ItaloMucsacso70
    Nem szoktad még meg? :)
  • gyula1971
    Képre kattintottam,nem szólalt meg.... de kár,ez csak fénykép.
  • gyula1971
    https://74nullanulla.hu/cikkek/2020/02/10/igy-buliztak-a-80-as-evekben-a-balatonon.html?fbclid=IwAR0yev8-JTSNu8Irgi8fMUnFXEQcE2z6UDThfzsJAue7_4Noao_fCLqNN7M
  • ItaloMucsacso70
    Egy kis kora reggeli Zenehallgatás.
    Jó lett!

Another Side Of Fancy - Megamix 2020

Discogs
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.02.12. 08:29:50
  • mfn

Italo Disco (1984)
    Salvy And Giuly - Stop The World (Vocal)
  • Musachy
    Köszi, megfülelem majd.
  • allada67
    A 60s évek popzenében, bevallom nem vagyok jártas. Mikor a Saragossa Band hosszú világsláger egyvelegek
    megjelentek, azokban kezdett tetszeni néhány. De ahogy ők előadták az jóval jobb volt mint az eredeti verziók.
    Pl. a Beatles - Ob-la-di, ob-la-da sem tetszett különösen, viszont a Saragossa Band egyvelegben egy jó kis zene.
  • jdjlui
    Hello. Aki esetleg unja a "banánt" itt találtam a retrokorszkból nem csak tucatzenét és , vagy verziót :
    Rádio
    Bele lehet fülelni, nem fáj
  • fülcsimanó2
    Nahát, hogy ilyen banális a megfejtés, azt nem gondoltam volna!!!
    Ez egy közismert tucat popzene.

Érdekes, hogy az énekhangot sem ismerted fel, szerintem elég jellegzetes orgánuma van Cliff Richardnak.

Amúgy egyetértek az előttem szólókkal, az a gondolat, hogy valami ritkaságot keresel, csakis hiú ábránd lehetett, mivel a retro rádió sem extra verziókat, sem különlegességeket, sem ritkaságokat nem játszik.

• mfn
    Sanremo 2020

Utoljára szerkesztette: mfn, 2020.02.06. 22:56:15
  • Musachy
    persze, hogy ismerem, így már tudom melyik zene
  • DJ Lakatos

Side A

• reynaud #108074
    Mert ez a rádió játszik ritkaságokat?
    Alladának én is megpróbáltam segíteni ezért átnéztem az elmúlt napok játszási listáit.
    Elborzadva láttam miket,milyen zenéket adnak le,ez az egykori sláger rádiónál is rosszabb.
    Hová ,meddig süllyed még a magyar rádiózás ???
    Ehhez képest Hajcser Attila a mai magyar rádiós kínálat krémje,top a "Music Story" műsorával.

Allada,elnézést de hogy ebben a zenében téged mi fogott meg,komolyan egyszerűen nem értem,(talán valami kellemes emlék?) engem vallatni lehetne vele az tuti,meg azok többségével szintén amit ez a rádió játszik.

Na itt van 1 jó zene,vagy mindjárt kettő,ne csak dumáljunk.

• DJ Lakatos
    ''A 78-as év, de különösen a '79-es év nagyon bővelkedett disco slágerekben.''

Számomra különösen ezek.

• cucurbia
    hehe,hát ez egy unalomig ismert tucatsláger,és erre hogy nem jöttünk rá:))lehet mert mindenki valami ritkaságra gondolt.
  • allada67
    Meg jött a megfejtés, a már említett italo fórumról. Eléggé eltippeltem,mert 1968-as zene. Köszönet anti68-nak.
    Linket nem merek tenni,mert ez a 70s - 80-as zenék helye.
    Nem egy ritkaság, nagy név abból a korból, keressetek rá. Hiába, gyermekként még nem sok maradt meg.
    Cliff Richard - Congratulations
  • fülcsimanó2
    Egyetértek veled !!!

A hetvenes évekből sokkal több jó zenét lehetne játszani, mint amit a Retro Radio pl. lead sokszor.

Mindig ismételt zenéket hallani , s ráadásul olyanokat, amiket mindenki ismer.

Ennél azért jóval szélesebb volt a kínálat s a zenei paletta anno. Nem csoda, hogy sokak számára - s nálam is - unalmas!!!

A 78-as év, de különösen a '79-es év nagyon bővelkedett disco slágerekben.

Elképesztő listákat lehetne adni e rádiónak, hogy mik azok a zenék, amiket hanyagolnak, pedig nagyon jó zenék, s biztos több hallgatót nyerhetnének!!!

Ritkaságok nem szólnak náluk , csak az unásig ismert slágerek.

Nem is csodálkozom, hogy új hallgatókat nem tudnak megszólítani.

• cucurbia
    1998 óta már ezek nem igazi rádiók.Már régen nem azok a zenék mennek,amiket a szerkesztő(ha van) le szeretne adni,csak azt amit engednek.Óriási különbség:(((
  • fülcsimanó2
    Bízzunk benne, hogy előbb-utóbb meglesz a keresett zenéd.

A Retro Radio amúgy - én elég sokat hallgatom - nem játszik igazi különlegességeket ebből e korszakból, csak tucat slágereket.

Néha nem is ártana közölni velük, hogy az általuk játszott zenék mellett mennyi zene volt még '74-79 között, amiről nekik halvány segéd fogalmuk sincs.
    Én gyűjtője vagyok e időszaknak, s tudom, mennyi jó zene volt akkoriban (is).
    Nos a rádióban töredéke sincs ezeknek.

Amit idéztél, abból sajnos nekem nem jön le, hogy mi lehetett.
  • allada67
    Köszönöm az eddigi segítségeket, jött még a maxhimitalo-ról is privát üzenet ez ügyben.
    Az énekes, férfi hang , majdnem biztos hogy 70s euro pop zene. Én 1974-78 közé tippelem.
    A maga korában ez egy jó közepesnél erősebb slágernek számíthatott.

Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.02.04. 19:55:53
  • fülcsimanó2
    Megértelek, én is jártam így, hogy az az egy zene ami tetszett, - nos pont az az egy- két óra nem volt listázva, amit épp kerestem.
    Szerencsére ha autóba hallgatok épp rádiót, kiírja a szoftver a szám címét és előadóját.
    Egy-két új zenével előfordul olykor, ami elvétve tetszik - hangsúlyozom , elvétve !!! - a Petőfi Rádióból, vagy a Radio1-ből, akkor azt így meg tudom jegyezni.

Ha tudsz több infót a keresett zenéről, akkor írd meg. Női v. férfi énekes volt-e?

• allada67
    Igen, az is egy megoldás lenne, de az nem fog menni, a munkahelyi órák nálam kiesve.
    Vissza kellene néznem az egész hónapot, és ami nem ismerős azokra rákeresni.
    Pár napot most átböngésztem, nem is sok volt amire rá kellett keresnem, mert annyira sokat ismerek, + az összes
    hazai, meg nem angol nyelvű kilőve. Annál jobb zene ez,hogy ne kerüljön elő egy kis idő múlva.
  • Musachy
    Érdemes hallgatnod kb. egy napig azt a rádiót, könnyen meghallhatod újra. Egy ideig hallgattam az adásaikat, de állandóan ugyanazokat a számokat tolták, akár naponta többször is. Meguntam.
  • allada67
    Köszönöm.
    Hát ilyen az én szerencsém, a 2020.01.31. 21.00-tól , 0.06-ig terjedő 3 órás rész nincs listázva.
  • Leslie4
    Üdv mindenkinek itt.
    mfn: a Tasha - Daddy Joe nagy kedvenc köszönöm.
    allada67: az OnlineStream.live oldalon egy hónapra visszamenőleg megtalálod a lejátszott dalok listáját.
  • allada67
    A múlt héten késő este melóból jövet a Retro Rádióra kapcsoltam, és egy elfeledett zene szólt,
    amit még gyerek koromban hallottam többször is a rádióban. A refrénje "come back to nation" vagy
    hasonló szöveggel kezdődik, és olyan ABBA korabeli zene lehet.
    Brotherhood Of Man - Save your kisses for me..... stilusú zene. Talán ez még segítség lehet.
    Köszönet előre is, talán valakinek beugrik.
  • studiohits
  • studiohits
  • studiohits

• studiohits
    B1-The Sunshine Crew - Those Where the Days (Radio Version)

• mfn
    Szivesen!Jó remixelést hozzá!!!
  • mfn

Euro Disco (1987)
    Tasha - Daddy Joe (Extended S.S.L. Version)