Tiltott-e a pentagram?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõzõ üzenete erre válaszolt:#52
Szerintem ha jobban megnézed,a horogkereszt az más mint a béke jele.Hitler fordította meg,hogy az ellenkezõje legyen.
--------->persze,mindenki mindenkit koppintgat,csak úgy "divatból"....
Ez a converese meg Heineken reklám meg elég bosszantó...meg a divat-rockerek,akik ábrázolják a lefele nézõ pentagrammot...meg aki "sátánista kurva" (elnézést) és hordja nagyban az iylesmiket...holott jobabn kéne vele vigyázni...szerintem azért,mert valakinek ezek komoylan jelentenek is valamit,és akkor hova lett az imidzs meg a hit?!
A szvavsztikáról bezséltek?
Hát...õ...szerintem annyira nem figylelnek már erre a náci jelképre. Sõt,nem is onnan indult az egész...hanem...végül is HItlernél kötött ki,de a Germán Rend és a szvavsztika Giudo VOn List rúnamágiája és Liebenfels árjamágiája nagy hatással volt az 1912-ben alapított German Orden nevû félig ezoterikus,félig politikiai indítatású titkos szervezetre...Innentõl már fel lehet venni a fonalat...
És a vöröscsillag?😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Tetsuo
Jah, bezzeg a Dávidcsillagot lehet viselni! 😊 Ha vki nem találja poénosnak, bocs. 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ronny... ez mindíg így van, volt, lesz..
mert megint mi körül forog a világ?
LÓVÉ FOREVÁH<#pias>
egyébként gusztustalan, hogy betiltották. Itt dumálnak a nagy szabadságról, aztán csak ott van szabadjára engedve a ló ahol jó nekik.

mellesleg nem tudok írni
mellesleg nem tudok írni
gyerekek... ha eljön az antikrisztus, kommunizmust, és cenzûrát hoz a világra....
a kecseg...
szervezem az ellenállást... nem adunk neki sanszot..
ki tart velem?<#eplus2><#gun><#violent><#pias><#banplz><#mf1>
PíszLávJuniti
Bizonyos országokban be van tiltva, mert nem mindenki számára elfogadható dologra asszociálhatnak belõle.. Keleten nyugodtan használhatsz sztem.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Cuchulainn
Én egyébként azon gondolkoztam, hogyha valaki az eredeti értelmében akarna horogkeresztet használni, akkor azt meg lehetne büntetni? És milyen jogon? Elvégre vallásszabadság van...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

egyébként miért 6 amikor az öreg krampuszbácsinak a 9-es a nyerõ száma?
😄
dunga
sry, de a Baphomet szimbólum az, ahol egy körben lefelé álló pentagram van, aminek közepén egy kosfej/áldozat/, és a pentagram csúcsainál betûk vannak

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

az biza, csak pici 😞

Nah ez egy ritka szép példány...

http://darkghost.uw.hu

Esrohnoil
Én nem ezt mondtam rövidebben? <#idiota>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A Régi M.A.G.U.S. törvénykönyv borítóján van egy 😊
100% hogy nem tiltott.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Voltan
Nem. A csúcsával lefelé nézõ pentagramma a sátáncsillag. A fekete mágia jele, illetve Baphomet-szimbólum (Gyakran ötvözik is), valamint ember-ellenes jel. Az a pentagram, amelynek a csúcsa felfelé néz, az az embert szimbolizálja, valamint a fehér mágia jele. Egyébként természetesen egyik sem tiltott. A fordított kereszt sem sátánista jelkép eredetileg, hanem nagyon is keresztényi. Valamelyik szentet keresztre akarták feszíteni a rómaiak, õ pedig azt kérte, feszítsék meg fejjel lefelé, mert nem méltó rá, hogy Jézushoz hasonló módon haljon meg. Így aztán fordítva helyezték a keresztre, és a fordított kereszt ennek a szentnek a jelképe lett. Néha még pápai beszédeken is lehet látni a háttérben.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Lteebee
De akkor most hatalmi, vagy önkényuralmi jelképekrõl beszéltek?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Voltan
Na, tudtam, elõbb-utóbb valaki elõjön ezzel a LeVay-féle marhasággal...<#whatever>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ott a két pont, erre gondoltam... Magyarországon a Merecedes jelképez... valamit...

Nemaz azert valaszolok. 😊
Igen, teljesen igazad van, de azert altalanositani nemkell. Amugymeg attol nem "divatszar" a cof mert sok barom olyan poloba jar. 😊
on

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Esrohnoil
pl. akkor a Mercedes-t is lehetne perelni? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lehet, hogy most kapok a fejemre, de

buzinak lenni sem tiltott.

Mindent meg lehet magyarázni, a legjobb példa rá a nem tudom, melyik városbeli karácsonyfa baloldalról kezdeményezett szétszedése az ötágú csillag alakú díszek miatt.
Hatalmi jelkép? A körben háromágú csillag is az. :-)

izlések és pofonok.
Monnyuk én sem favorizálom az olyan bandákat, amelyikben nem énekes, hanem hörgõs, vagy ez esetben krákogós van ! <#idiota>

hátööö.

Ez így van. <#eljen>
Van még itt, aki konyít a mágiához <#nevetes1>

Az sem mind1, hogy a csillag hogy áll a körben ugye...

LOL topic 😊

Taranov
Pedig akik cof-os pólóban járnak (tisztelet a kivételnek) azért veszik fel azt, hogy mások lássák, hogy milyen fasza gyerek, hogy nem valami szar soft zenét hallgat, hanem jó kemény metált, mert attól õ kemény gyerek.
De hagyjuk, nem érdemes flamelni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

kicsit off
Taranov.. pediglen ugyvettem eszre te okos dolgokat mondassz. 😊
Eleg butasag a cof-ot divatszarnak nevezni.

Esrohnoil
Dede.
Aminek pont felfelé van az egyik csúcsa az az eredeti, az a fehér mágiát jelöli. Ez meg a fordított pentagramma - az ellentétét, tehát - a fekete mágiát hivatott képviselni.
Ha nem hiszed, nézz utána.

Davidus
Már hogyne lenne? Ott képzik a pedofil papokat😛

V9ykn8_TZL0

Tetsuo
nemhiszem.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Mike at home
mondjuk ha jelentkeznek teologiara, de megkerdeznem, ogy satanista szak van-e nagyot neznenek 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudomasom szerint nincs torvenyileg tiltva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Esrohnoil
Ez már a fordított változat. 😊

hen-tes
egy banra mindig van lehetõség <#alien>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Taranov
Már nincs mit tenni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A Cradle of filth is egy divatos szar.

R0zs0máK
tuttam, hogy valamit elbaszok...😄DDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
EXÖSZÁJBÚKK!!!

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

nem önkényuralmi jelvény úgyhogy nem tiltott. Igaz már az euban vagyunk, ugyhogy már a vörös csillag sem az 😊

ja és ne irjátok le sokszor mert Ferikét is megszállta az ördög!!!!44

http://www.lohere.net - a MagyarChan

jó kis oldal

Se a pentagramm se a forditott kereszt se a 666 nem tiltott. Idiota barmok nagyarcnak kepzelik magukat ha televannak ilyennel, ez egy divatág mostansag. 😊
Amugy nekemis van pentagrammos polom, de csak azert mert a cradle of filth egyik polojan van. 😊

Oldal 1 / 2Következő →