12
Toner töltés
-
Jogyerek #12 nem szól senki semmit? -
Jogyerek #11 nincsen nekik ott por minoltához vagyis csak hp meg cannon :(
és senkinek semmi fogalma sincsa toner újratöltéséről vagy valami hogy mehet valami kupak van azt kell levenni és amikor beletetted a port akkor a tonerból a levegőt valamilyen úton módon ki kell szedni belőlle? vagy ha valaki tud ilyen forumot ahol ilyesmivel foglalkoznak és megosztaná velem azt a címet azt megköszönném -
#10 www.fotocopy.hu ezt nézd meg az ő listájukon volt régen toner-hez por. -
Jogyerek #9 Na akkor senki sem tud segíteni?
nincs valakinek olcson egy üres tonerja minolta magic color 2300-hoz? -
Jogyerek #8 sajna nincs felvétel :( -
Cat #7 te most komolyan házilag akarsz elkezdeni tonert töltögetni?
kizártnak tartom hogy kapható legyen ilyen, vagy hogy megismerhesd doksibol a technológiát
menj el egy tonertöltéssel foglalkozó céghez, dolgozz náluk 3 honapot és mindent megtudsz -
Jogyerek #6 pontossan Konica Minolta Magicolor 2300w-hez hogy kell tölteni meg mien por kell hozzá merre találok olyat?
-
#5 nem ugyanolyan por van a különböző gyártók toner-eiben, szal keress rá hogy pontosan mi kell neked. -
#4 Elfogyott. -
Jogyerek #3 hehe
valami komolyabb hozzászólás? :D -
#2 Nézd, nálam van mindenféle por, a kék a legerősebb, az 600/gramm, éjfél és hajnali 3 között megtalálsz a nyolckerben, a piros grefitis sapkáról megismersz :) -
Jogyerek #1 Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy merre találok olyan oldalt vagy olyan embert aki :) elmondja nekem hogy kell egy tonert megtölteni milyen trükje van ha (hol kell betölteni a port, mennyi keel bele van-e bene ilyen szintmérő, mire kell vigyázni a töltésnél, a fogaskerekeket meg-e kell enyhén valamilyen finom zsírral kenni meg minden ami kell mozzá) van nem tudom csak érdekel a téma meg hogy meik nyomtatóhoz meik por jó és honnan tudom ezt meg rajtavan a nyomtatón vagy valami katalógusból kell kinézni? A por pedig a Hp pora jó a Canon -hoz vagy ilyesmi. És merre lehet olcsón találni port?
Előreis köszike sziasztok