Mix keszitese Vegassal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik mire jó pontosan, nem tudjátok?
mert leszedtem mind2t, elég erõsen hasonlítanak egymásra, de biztos van valami oka, amiért 2 külön program
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
a Vegashoz viszonylag jól értek, gondolom hasonló lehet a kezelése ennek is
van vkinek tapasztalata?
vége kijelöl - End
valami ilyesmi
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A Mixmeister különben nagyon jó kis progi, eddig 3 mixet csináltam vele, és szerintem egyre jobbak lettek.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Drum
Drum: Próbálkozz a Mixmeisterrel!
Sorry ha megbantottalak, nem az volt vele a celom, de a felesleges topiknyitasokra allergés vagyok. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Vegeta: kulon topicot nyitottam, mert nem akartam az audiot keverni a videoval. hat hogy mennyire nem arra van, azt nemtom, csak azt, hogy marhasokan azzal csinaljak a studiomixeiket.
Vegas viszont nem audiomixelgetesre valo.
SONY.ACID.MUSIC.STUDIO.V5.0
vagy ez ugyanaz? Mert nekem ez van meg.
igy mar erthetobb?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Szerintem keszitsunk egy keresés Tutorial-t. Nagy lenne ra a kereslet.
Jéééé egy Vegas topic, vajon milehet ez. Oooo
Nem akarlak megbantani igazan, de tenyleg akkora nagy megeroltetes keresni ??
Tudna valaki segiteni ebbe nekem?
Thx, Drum