2004 legjobb mixe,remixe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesteruur
haha

Mezőgép - BN

IMYke2.0.0.0
DJ Tiesto: Lethal Industry - verhetetlen. Idõtálló.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#rinya>

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Én ebbõl a remixbõl már kinõttem homályosits fel mi az ?
Egyveleg féle?

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Elõször a február 29-i Armada nights-on hallottam elõször,de már akkor fülönütött-azóta is sajog belé<#fejvakaras>
Az egyik legjobb remix a tavalyi évbõl ami még elnyerte a tetszésemet Dido-Sand my shoes Above & Beyond átirata,jobban bejön mint a Filterheadz verzió...

Ramadamammy rapidrandi

legjobb mix egyértelmûen:
anjunabeats volume 1 (mixed by above & beyond)

sok jó remix született tavaly:
dido - don't leave home (gabriel and dresden mix)
tilt - the world doesn't know (ozgur can remix)
g&m project - sunday afternoon (nu-nrg mix)
reflekt feat. deline bass - need to feel loved (thrillseekers remix)
ridgewalkers feat. el - find (markus schulz intro edit)
ronski speed - e.o.s. (mk-s mix)
+
náksi vs. brunner - budapest száll (andrewboy & dennis clark remix) <#rolleyes>

Az se rossz...a megfelelõ közönségnek...van akit lepunnyaszt a kiállás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

JAST
én mindig a MR Sam verziót jácottam, bejött a vokál....

detto..,számomra is a Mojado featuring Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision) volt az év meghatározó remixe.

A második hely pedig: Laurent Wolf - Hear a friend

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Orbital: Acid Pants (JDS remix)
Ezt már három hónapja minden alkalommal játszom 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Tufa16
Haazy - Live Set - 2004 Februári mix. a legjobb 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Szeretem de aza enjoy the silence nagyon egyhangu.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

seAke
Ha szereted az electronikus zenét akkor a Timo Maas remix tetszenr...de ha nem tetszik sajnálom!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Meg az alább is említett Royal Gigolos... Sry.

Narcotic Syntax
az a spigiboy kategoria.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

robotnyk
a remixelés a sceneben nem úgy mûködik, hogy "Nemtudok ujat kitalalni eze mikszelgetek", az egy másik kategória.
Off
A metal pedig jooo, szentem. 😊)

Geeryy
Henree in the mix ::: Nov-2004
vagy
Miss Redflower - live @ PLAY! Blue Note Cologne - 25.06.2004
<#hawaii>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Taranov
Ez a kettõ, amitõl szabadítsanak meg, minden más jöhet.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Azt én is utálom, meg a metált is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Narcotic Syntax
még folyamatban van a keresése. 😛

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Ha veletlenul reamceloztal felvilagositalak h nemvagyok se ortodox, sempedig metalhivo. A ZENET szeretem a klasszikustol kezdve a rock-on keresztul a trance-ig miden kategoriaba, kiveve a ZENE mufajba nem sorolhao rapp-et. (szorry repperek) :>

Taranov
Jaja, az tényleg jó!

Bírom, amikor az ortodox metálhívõk benyökögik az örökérvényû igazságaikat.

Legjobb remix:Mojado featuring Mr Sam - Naranja (Dimitri Andreas Vision)

Ramadamammy rapidrandi

Remix yeee. Nemtudok ujat kitalalni eze mikszelgetek egyet yeee. 😛
Foleg az enjoy the silence remix, az vmi rettento undorito.. reinterpreted az albumrol, az nemsemmi. :>

seAke
Hát igen...

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

rádióverziókat jobban szeretem, vagy az olyan remixeket amik rövidebbek mint a radio verzio <#crazya>
amúgy pl. Royal Gigolos - California Dreamin nem rossz

Év legjobb mixe: Dj Krush - Code4109

seAke
Év legjobbja: seAke-My life
Legjobb remix: Depeche Mode-Enjoy the Silence (Timo Maas remix)
Év legrosszabja: Tiesto-In Concert
Legrosszabb remix: sok van

elsõ vagyok jee 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan