3132
-
MikroID #427 Te olvastál valahol olyat, hogy közép-európai idő szerint 18:00-a? Mert ha nem, akkor nem 10 perc lesz az! -
#426 várjátok? ...
:)
0 days : 0 hrs : 10 min : 0 secs -
Thanatos #425 énis nagy sw fan vagyok de az a game sajnos még igy is szánalom :(
-
#424 engem hajt a star wars-os fíling, főleg az űrben játszódó csaták igazán jók. de kinek a pap, kinek a bicikli:)) -
Thanatos #423 hát szvsz az egy nagyon gyenge bf2 kopkop..., de az a baj hogy nem csak szerintem, már az első részt is csak a neve adta el..., az ötlet jó lenne meg minden csak a megvalósitás szar sajna :( -
#422 nem értem. nem tetszik a játék maga? vagy mi? -
Thanatos #421 hát az spec nem :) -
katarzis #420 hát ja nem maiakat és benne vana dijban amiért elöfizetsz külön már nem kell értük fizetned. -
#419 gondolom régebbi játékokat lehet tőteni olcsón. -
katarzis #418 nem tünt el jobb felsö sarok
blazing donwload:subscribernek kell hozzá lenned azaz fizetsz x összeget ezért egy olyan sezrverröl tötlhetsz ami kibaszott gyors,meg töltheted az oldalon lévö tejes játékokat(ugy emlékszem ittvannak teljes játékok ,de azis lehet ign-en láttam) -
#417 mér nem használható? -
Thanatos #416 hát ha sw-battlefront 2 hazsnálható lenne akkor jó lenne de igy... -
#415 nálam is eltűnt a számláló. tudja valaki mi ez a "blazing download" vagy mi a gamespoton? -
#414 srácok, tudjátok mi lenne még a frankó? bár nem tudom ki hogy van az FPS-ekkel, de egy olyat el tudnék képzelni, hogy mikor megtámadunk egy ellenséges bolygót, akkor ki lehetne választani, hogy azt személyesen akarod lejátszani vagy sem? ha személyesen, akkor pedig átváltana az SW-Battlefront 2-re :)))
hasonlót a Total Club Manager-rel lehetett csinálni, ott a FIFA200x-re lehetett átváltani a menedzsmentből. tök állat lenne. :))
igazából egyébként ez az űrcsatákra lenne csak alkalmas, de azért nem rossz ötlet szerintem:)) -
#413 Overall Rank: 21 of 18,009
On PC: 8 of 5,310
nem rossz helyezés, már most. -
Thanatos #412 thx mert nekem se írja ki :) bár fejből tudom hogy este 6 de akkoris :P -
#411 0 days : 2 hrs : 45 min : 0 secs -
Thanatos #410 ott a pont :) ált az igazán nagy neveket soha nem védik le túlzottan :) -
#409 hány star warson láttán valami húde nagy védelmet? ennek a névnek nemkell mer alapból siker és megveszik... -
Thanatos #408 ha rátesznek védelmet igen ha nem nem..., nem törvényszerű hogy a demora is védelmet raknak... -
engine #407 Nézd a worldpremier bannert az oldal tetején jobb oldalt. -
#406 a demo alapján meg lehet tudni a védelmet?
korábban olvastam ilyet. -
#405 no para előbb kaptam gamespot hír levelet:
Visit GameSpot on January 18 and be the first to download the Star Wars: Empire at War single-player demo! This hot new real-time strategy demo will be revealed to the world on GameSpot at the date and time listed below:
WEDNESDAY, JANUARY 18
at 9:00 A.M. PST -
bgabor #404 Hé! A demo megjelenését jelző óra (a többször belinkelt oldalon)nálam nem látszik! Tegnap még látszott! Pedig próbáltam Opera és Firefox alól is!
Csak nem meggondolták magukat?
-
Lyan Kyj #403 Ú, bárcsak kilopná vki, és már a neten lenne!!!! - Hú, de gonosz vok:P - -
engine #402 Úgy néz ki a demo gyenge 750 mega lesz. -
#401 Gyönyörűségeségéseses kééépek -
Thanatos #400 pontosan....
mongyuk lucasarcék szerverén emg gamespoton már tuti fent lessz egyből de ez nem sok..., bár mivel nem lesz exclusive a demo szvsz midnen nagyobb szájton hamar fentlessz -
engine #399 És csak csütörtökön kerülsz sorra :P -
#398 ha most 1 nap és 8 óra és 44 perc van hátra a demo kiadásáig, akkor holnap este 18-kor már lehet tőteni? és mennyivel?? :))) szerintem ha nem teszik fel több mirror-ra, akkor max 5 kilobájttal. -
Thanatos #397 min követelmények emlékeim szerint már be voltak copyzva..., és igen, kis mákkal épp elfog futni..., hogy hogy az más kérdés... -
#396 már készvan feltehetőleg:D:D:D -
#395 miko lesz kész?
-
Prof William #394 Akkor erre csak a mindenható erő tudja a válszt.... -
#393 nem vagyunk mi jósok, majd kipróbálod 2 nap mulva... -
Prof William #392 ???
Jólvan na csak örülök hogy 5 év után végre tudok fejleszteni...
Szóval a válasz? -
#391 jajj ne, csak eztne pls -
Prof William #390 Gépigény?
Nekem...
Proci 1,2
256 Ram
Gef 440 Mx
Nem valami sok de majd nyáron nézzétek meg. :) Akkor valszeg minden futni fog rajta, még Quake7-is. :)
De MOST menne a game? -
Thanatos #389 reméljük..., mert tegyük hozzá tudtommal pontos órát nem modntak hogy mikor jön ki és gondolom gamespot déli 12rő tette a megjelenést, vagyis nap közepére...(mármint usa keleti aprt szerint ahova elvileg 6 óra az eltolódásunk...), ami ettől szvsz még ugyanúgy lehet már aznap hajnal 1 vagy 23.55 is... -
#388 szóval 2 nap múlva, este 6kor ...