41
-
#41 Felőlem lehet akármi....Partifílingre is csinálhatják.....Gondolkodás nélkül pofánröhögöm akinél egy ilyen szart meglátok....Egy vagyonba fog kerülni ezért a gyakorlatilag 0-nak számító opcióért....Elöbb beütöm a számot vagy bemondom hanghívásba headseten mintsemhogy kirajzoljak 1-2 számot....faxság... -
pemga #40 Azért az nem ugyanez a mozgásérzékelés, az egy kamera, ez meg valszeg vmi giroszkóp (?). Miért gondoljátok, hogy utcai használatra van? Inkább party-feelinget akarnak teremteni. Nem véletlen, hogy nem a nyugati világban akarják teríteni, hanem az erre fogékonyabb helyeken... -
#39 Hát....Már 3650-en volt mozgásérzékelős progi (igaz ott nem számbepötyögi hanem lerakod a telót és riaszt ha bemozdul valami a kamerája elött)..Mindenesetre nem nevezném új fejezetnek a telekommunikációban azt ha a sok faszkalap sétál az utcán és a levegőbe hadonászva telefonálgat....Hatalmas fejlesztés....Idióták....:)
-
#38 Nem értem, miért a japán írásjelekkel vagytok elfoglalva Gondoljatok, kedves arabbarátainkra is -
mechorg #37 Pf.
Na ez tuti "új fejezetet nyit".
BA3. -
SZU #36 Szerintem tök fíling lenne így nyomni a kígyó játékot, úgy kevernének az emberek, mint a jobb djk =). -
pemga #35 Jahh, végülis Budapest v. Bukarest...
Egyébként nem írásjeleket, csak számokat ismernek fel így, az pedig ugyanaz náluk is. Ha mégis betűkre/írásjelekre kerülne a sor, akkor meg gondolom ugyanaz lenne mint most, latinból rakná össze (pl. japánul romaji-ban gépelsz és realtime szótárazza át. sms-ben verhetetlen: nálunk scrollozhatod, ott meg elfér egysorban ugyanaz). Koraiak nemtom hogy gépelnek, de felteszem hasonlóképp, a fotón is látszik, hogy a fontkészlettel nincs probléma :). -
#34 Akkor az összes ferdeszemű. >) -
#33 A Samsung nem japán, de igazad van. :) -
#32 Már a távolkeketen vannak olyan telefonok, amiben egy kis digit giroszkóp segítségével játékokat vezérelhetünk. (Erről az essgé is írt) Az se jött EU felé.. :(
-
#31 Kéne csinálni egy új filmet "A Japánok a fejükre estek" címmel. -
HUmanEmber41st #30 Mindehhez még hozzáadjuk azt a futurisztikus kerekesszéket és már kész is a XXI.századi "ember" -
#29 Kínai jeleket vagy hieroglifákat megnézném hogy írnak vele :) -
#28 Akkor van gáz ha leesik a telcsi.. Format C:/ Arról nem is beszélve ,hogy kicsit érdekesen nézhet ki az ha egy mobillal össszevisszahadonászol és közben kiabálsz vele.. -
#27 Ja még vmi: Ha tényleg vki úgy gondolja h. ez jó, majd idegbajt fog kapni mikor egy számot csak 3.-ra ismer fel a telója...
Utána tényleg parkinsonos lesz. :D -
#26 Ja és megkérdem tőle:
-Mi van öreg, kiújult a parkinson-kórod? -
#25 Hát ez nagyon szar...
Ha csak ilyen teló lenne a világon, akkor sem kellene.
Sőt én előre már most megfogadom h. akit meglátok ilyennel hadonászni, azt úgy kiröhögöm mint a huzat. -
p00h #24 ennek semmi értelme nincs... vagyis lehetne neki mert idővel eltüntethetné a telefonokról a ,,billentyűzetet, és így kisebb lenne maga a teló, de nem lehet 1 telefon minden funkcióját kézmozdulatokkal vezérelni, elég fárasztó is lenne... Ezt kiegészítheti a hangfelismerő rendszer ám azse lesz sose tökéletes mert pl buliban zene mellett magyarázhatsz a telefonnak... zsúfolt helyeken meg hadonászni sem tudsz... szal ezek fullfelesleges fícsörök. szeintem -
Shadow_THH #23 eddig csak ismán skizofrénnek nézték azokat, akik az utcán hangosan magukban beszéltek. Aztán kiderült, hogy headsetjük van és telefonálnak. Most hogy már karmozdulatokkal is kibővül... :D
de teccik, jó ötlet, de igy szerintem lassabban lehet bepötyögni az sms-t. viszont tuti jó játékok lesznek majd rá, valami fps szerü -
Alfa Of NS #22 Deaktivalja a SIM-kartyadat -
UnnameD #21 És akkor mit csinál ha a középsö ujjamat mutatom felé? -
pemga #20 Japánok? Ez Dél-Korea :). De a japóknál is tuti befutó. -
pemga #19 Izé, sztakartam mondani, hogy nagyon sirály csapatban ilyesmivel ökörköni :). -
pemga #18 Ez tök jó :). Végre valami érdekes. Ez legalább vicces. Eye-Toy-al játszottatok-e már, annak is ilyesmi vicces hadonászós játékai vannak, nagyon csapatban. -
#17 HerrKiss, arra nem gondoltál, hogy a beszédfelismerés is kikapcsolható?
Amikor diszno üzeneteket küldesz a barátnődnek, pötyöghetsz kedvedre :) Szerintem nagyon hasznos dolog, ellentétben ezzel a mozgásérzékelővel :P -
dduma #16 mondja már meg valaki h ez mire jó plz -
HerrKiss #15 Ekkora farokságot! Ilyen a világon nincs. Beszédfelismerés még csak-csak, bár nem biztos, hogy mindenki örül, ha a fél ország hallja mikor lediktálja az SMS-t, de ez a legyezgetés már végképp hülyeség. Nagy az isten állatkertje. -
#14 Parasztvakítássss témája. -
#13 Hajrá Japánok, csak így tovább -
#12 Képzeljétek el amint, a Keleti pályaudvaron az emberek tucatjai karmesteresdit játszanak a telefonjukkal, miközben tárcsáznak Éljen Mozart, és Beethoween szimfóniája! -
#11 LoL! :) -
AS #10 Pont ez a baj! A (felfogás) -
#9 Az új nokiák lövöldözős játékát játszottátok már buszmegállóban? Próbáljátok ki, akkor is elég hülyén néznek az emberre mikor szunyogokra lövöldözik az ember a másik feje előtt... -
#8 a japcsiknak még nagyon sok ilyne baromságra van szükségük.....:) -
WiLDoR #7 szerintem egyszerűbb lenyomni a 3-as gombot, mint fel-alá-jobbra-balra huzigálni a levegőbe a telefont.
s ráadásúl még hülyének sem fognak nézni egy hosszabb sms-nél -
FTeR #6 van ám összefüggés -
#5 A megvalósítás tetszik, de fölöslegesnek tűnik. -
L3oN #4 Mekkora baromság!legközelebb azt is beleépitik h ki mekkor sulyú meg meleg-e vagy nem!:DDD -
AS #3 Szerintme mindig lesz egyszerü telefon.
De mindig lesz átörés! -
nenad #2 sajnalni fogom azokat az idoket amikor mar nem lehet kapni egyszeru telefonokat. :)