41
  • Skynet
    Felőlem lehet akármi....Partifílingre is csinálhatják.....Gondolkodás nélkül pofánröhögöm akinél egy ilyen szart meglátok....Egy vagyonba fog kerülni ezért a gyakorlatilag 0-nak számító opcióért....Elöbb beütöm a számot vagy bemondom hanghívásba headseten mintsemhogy kirajzoljak 1-2 számot....faxság...
  • pemga
    Azért az nem ugyanez a mozgásérzékelés, az egy kamera, ez meg valszeg vmi giroszkóp (?). Miért gondoljátok, hogy utcai használatra van? Inkább party-feelinget akarnak teremteni. Nem véletlen, hogy nem a nyugati világban akarják teríteni, hanem az erre fogékonyabb helyeken...
  • Skynet
    Hát....Már 3650-en volt mozgásérzékelős progi (igaz ott nem számbepötyögi hanem lerakod a telót és riaszt ha bemozdul valami a kamerája elött)..Mindenesetre nem nevezném új fejezetnek a telekommunikációban azt ha a sok faszkalap sétál az utcán és a levegőbe hadonászva telefonálgat....Hatalmas fejlesztés....Idióták....:)
  • Sauron
    Nem értem, miért a japán írásjelekkel vagytok elfoglalva Gondoljatok, kedves arabbarátainkra is
  • mechorg
    Pf.

Na ez tuti "új fejezetet nyit".

BA3.
  • SZU
    Szerintem tök fíling lenne így nyomni a kígyó játékot, úgy kevernének az emberek, mint a jobb djk =).
  • pemga
    Jahh, végülis Budapest v. Bukarest...

Egyébként nem írásjeleket, csak számokat ismernek fel így, az pedig ugyanaz náluk is. Ha mégis betűkre/írásjelekre kerülne a sor, akkor meg gondolom ugyanaz lenne mint most, latinból rakná össze (pl. japánul romaji-ban gépelsz és realtime szótárazza át. sms-ben verhetetlen: nálunk scrollozhatod, ott meg elfér egysorban ugyanaz). Koraiak nemtom hogy gépelnek, de felteszem hasonlóképp, a fotón is látszik, hogy a fontkészlettel nincs probléma :).
  • Esrohnoil
    Akkor az összes ferdeszemű. >)
  • Tetsuo
    A Samsung nem japán, de igazad van. :)
  • Tetsuo
    Már a távolkeketen vannak olyan telefonok, amiben egy kis digit giroszkóp segítségével játékokat vezérelhetünk. (Erről az essgé is írt) Az se jött EU felé.. :(
  • Esrohnoil
    Kéne csinálni egy új filmet "A Japánok a fejükre estek" címmel.
  • HUmanEmber41st
    Mindehhez még hozzáadjuk azt a futurisztikus kerekesszéket és már kész is a XXI.századi "ember"
  • Sub
    Kínai jeleket vagy hieroglifákat megnézném hogy írnak vele :)
  • BubaMester
    Akkor van gáz ha leesik a telcsi.. Format C:/ Arról nem is beszélve ,hogy kicsit érdekesen nézhet ki az ha egy mobillal össszevisszahadonászol és közben kiabálsz vele..
  • Esrohnoil
    Ja még vmi: Ha tényleg vki úgy gondolja h. ez jó, majd idegbajt fog kapni mikor egy számot csak 3.-ra ismer fel a telója...
    Utána tényleg parkinsonos lesz. :D
  • Esrohnoil
    Ja és megkérdem tőle:
    -Mi van öreg, kiújult a parkinson-kórod?
  • Esrohnoil
    Hát ez nagyon szar...
    Ha csak ilyen teló lenne a világon, akkor sem kellene.
    Sőt én előre már most megfogadom h. akit meglátok ilyennel hadonászni, azt úgy kiröhögöm mint a huzat.
  • p00h
    ennek semmi értelme nincs... vagyis lehetne neki mert idővel eltüntethetné a telefonokról a ,,billentyűzetet, és így kisebb lenne maga a teló, de nem lehet 1 telefon minden funkcióját kézmozdulatokkal vezérelni, elég fárasztó is lenne... Ezt kiegészítheti a hangfelismerő rendszer ám azse lesz sose tökéletes mert pl buliban zene mellett magyarázhatsz a telefonnak... zsúfolt helyeken meg hadonászni sem tudsz... szal ezek fullfelesleges fícsörök. szeintem
  • Shadow_THH
    eddig csak ismán skizofrénnek nézték azokat, akik az utcán hangosan magukban beszéltek. Aztán kiderült, hogy headsetjük van és telefonálnak. Most hogy már karmozdulatokkal is kibővül... :D
    de teccik, jó ötlet, de igy szerintem lassabban lehet bepötyögni az sms-t. viszont tuti jó játékok lesznek majd rá, valami fps szerü
  • Alfa Of NS
    Deaktivalja a SIM-kartyadat
  • UnnameD
    És akkor mit csinál ha a középsö ujjamat mutatom felé?
  • pemga
    Japánok? Ez Dél-Korea :). De a japóknál is tuti befutó.
  • pemga
    Izé, sztakartam mondani, hogy nagyon sirály csapatban ilyesmivel ökörköni :).
  • pemga
    Ez tök jó :). Végre valami érdekes. Ez legalább vicces. Eye-Toy-al játszottatok-e már, annak is ilyesmi vicces hadonászós játékai vannak, nagyon csapatban.
  • ZsoltiMC
    HerrKiss, arra nem gondoltál, hogy a beszédfelismerés is kikapcsolható?
    Amikor diszno üzeneteket küldesz a barátnődnek, pötyöghetsz kedvedre :) Szerintem nagyon hasznos dolog, ellentétben ezzel a mozgásérzékelővel :P
  • dduma
    mondja már meg valaki h ez mire jó plz
  • HerrKiss
    Ekkora farokságot! Ilyen a világon nincs. Beszédfelismerés még csak-csak, bár nem biztos, hogy mindenki örül, ha a fél ország hallja mikor lediktálja az SMS-t, de ez a legyezgetés már végképp hülyeség. Nagy az isten állatkertje.
  • GregSB
    Parasztvakítássss témája.
  • Sauron
    Hajrá Japánok, csak így tovább
  • Sauron
    Képzeljétek el amint, a Keleti pályaudvaron az emberek tucatjai karmesteresdit játszanak a telefonjukkal, miközben tárcsáznak Éljen Mozart, és Beethoween szimfóniája!
  • PyRex
    LoL! :)
  • AS
    Pont ez a baj! A (felfogás)
  • _Neo
    Az új nokiák lövöldözős játékát játszottátok már buszmegállóban? Próbáljátok ki, akkor is elég hülyén néznek az emberre mikor szunyogokra lövöldözik az ember a másik feje előtt...
  • bld
    a japcsiknak még nagyon sok ilyne baromságra van szükségük.....:)
  • WiLDoR
    szerintem egyszerűbb lenyomni a 3-as gombot, mint fel-alá-jobbra-balra huzigálni a levegőbe a telefont.
    s ráadásúl még hülyének sem fognak nézni egy hosszabb sms-nél
  • FTeR
    van ám összefüggés
  • Cactus
    A megvalósítás tetszik, de fölöslegesnek tűnik.
  • L3oN
    Mekkora baromság!legközelebb azt is beleépitik h ki mekkor sulyú meg meleg-e vagy nem!:DDD
  • AS
    Szerintme mindig lesz egyszerü telefon.
    De mindig lesz átörés!
  • nenad
    sajnalni fogom azokat az idoket amikor mar nem lehet kapni egyszeru telefonokat. :)