PC Tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép próbálkozás, csak felesleges.
A téma a régiben folytatódik, ami meg lesz szûrve rendesen.
A téma a régiben folytatódik, ami meg lesz szûrve rendesen.
de, biztos írja valahol a 15 oldal <#guluszem1>#guluszem1> valamelyikén de nem volt kedvem végolvasni az egészet (majd hétvégén ha lessz egy kis idõm)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Nem írja a srác?
(1/3-ánál kicsapta a biztosítékot az arcomban, sazl nem olvastam tovább <#idiota>#idiota>)
(1/3-ánál kicsapta a biztosítékot az arcomban, sazl nem olvastam tovább <#idiota>#idiota>)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ma vettem egy venti vezérlõt. Thermaltake. Azt írom le, mert sztem ez eléggé uj cucc. minden sebbeségen máshogy világítanak a potméterek. Pl leglassabnál kék, közepes sebeségnél zöld, leggyorsabban piros. nagyon kafa😊
Egy mobilal készült kép róla:
A képen kék-piros-kék-zöld szinek látszanak 😊
Egy mobilal készült kép róla:
A képen kék-piros-kék-zöld szinek látszanak 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Hüü
Ennél szebb újrakezdést nehezzen lehente elképzeni.
Kapcsiból egy remekbeszabott mod. <#worship>#worship> Soha ennél rosszabbat!
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Amugy milyen a klíma a dobozban?
Ennél szebb újrakezdést nehezzen lehente elképzeni.
Kapcsiból egy remekbeszabott mod. <#worship>#worship> Soha ennél rosszabbat!
<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen>
Amugy milyen a klíma a dobozban?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
<#eljen>#eljen>
Végre egy okos ötlet. Remélem nem lesz törölve, azt meg mégjobban remélem, hogy az ottani szpem társaság nem dugja be ide a képét.
Végre egy okos ötlet. Remélem nem lesz törölve, azt meg mégjobban remélem, hogy az ottani szpem társaság nem dugja be ide a képét.
http://epica.nl
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a szobát, hogy a témához kapcsolódó hozzászólások ide kerüljenek.
Aki flémelni, szpemelni, vitatkozni, vagy Coolstuff és barátai jópofaságát akarja olvasni az ide mennyen!
QL és barátai, ha van szorult belétek némi értelem akkor ebbe a szobába csak akkor írtok ha TÉNYLEG a témához kapcsolódó kommentetek van, és csak remélni tudom, hogy nem sz@rjátok ezt is tele.
Azért nyitottam ezt a szobát, hogy a témához kapcsolódó hozzászólások ide kerüljenek.
Aki flémelni, szpemelni, vitatkozni, vagy Coolstuff és barátai jópofaságát akarja olvasni az ide mennyen!
QL és barátai, ha van szorult belétek némi értelem akkor ebbe a szobába csak akkor írtok ha TÉNYLEG a témához kapcsolódó kommentetek van, és csak remélni tudom, hogy nem sz@rjátok ezt is tele.