2583
-
#943 én sima flt krekkel azt helo...inikkel :D -
#942 Clone-os verzió felrak, pecs 1.1, ini bemásol, flt crack, és megyen, szépen, nyugisan. Kisebb gondok voltak, mert a mds nem volt meg, se a daemon, így a 4,08-at, +a legujabb yasut használtam, de kérte a lemezt, ezér raktam fel a kreket.
A játék nem rosz egyenlőre, a demo részen vagyok csak, és így magyarul kissé jobb a dolog. A graf kissé rajzfilmszerű, egy kis blúr, v ilyesmi jól jönne rá, de elmegy.
Viszont az időmozgatás bill-kombóit leírná valaki, mert kiírta ugyan, de nem tudtam megjegyezni, a beálitásokhoz meg nem merek bemenni...
Dante. -
#941 hogy hogy mim van ? -
fgm #940 Hali !
Nem tudnátok adni valami linket hogy esetleg egy mini image-t le lehessen kapni,(ne torrent) mert már baszakszok vele 1 órája és sehogy nem akar indulni. Most Vistára rakom hátha de azé megpróbálnám egy image- vel is. -
#939 FLT verziónak indulnia kellene azért! Mondjuk jobb ha nem tudod, hogy mit művel utána! :D -
Paranoia #938 FLT nekem el se indul,vagy az is beletartozik a hibái közé?:D
(2x klikk olyan mintha aztán semmi továbbra is asztalon vok) -
#937 Clone DVD-set szed le azzal nem lesz semmi gond! -
Purga #936 Ne aggódjatok, vagy FLT, vagy egy másik csapat kijavítja majd, csak nem hagynak cserben minket...pláne ha már fáradoztak vele -
#935 Gondolom FAIRLIGHT -ék elkúrtak valamit. Gondolom előbb-utóbb kiadják a javított crack -et. Persze ez csak egy tipp tőlem. -
#934 KILL3R neked mi van? -
#933 akkor ki mit ajánl ?
Én azt hittem ezt a legjobb letölteni -
#932 Semmit... Nekem csak az van meg és vagy crack -elem és hibás mint az állat úgy meg inkább ne indulna el! Vagy sehogyan semmilyen DT vagy Y.A.S.U. nem segít annyi biztos.
PROCYON féléről nem tudok nyilatkozni. -
#931 nekem jön a lejjebb linkelt 1.1es patch...
Most akkor az FLT verzió-val mit kell csinálni? -
#930 Az 1.1 patch akinek megvan feldobná valahova és belinkelné, mert minden letöltési hely a hivatalos oldalra mutat, onnan pedig órák óta nem letölthető, tetves sierra... thx! -
#929 FLT crack hibás azzal iszonyat sűrűn hajít ki a játék hibaüzenettel. FLT varzió crack nélkül DT Pro -val IDE meghajtóból SEM működik, legalábbis nálam... -
#928 előbb még az volt h jó az FLT crack... vagy akkor milyen crack kell neki ? most szóljatok amig még itt vagyok :) -
#927 FLT-s crack szar azzal nem megy a game rednesen mert kifagy beállitásoknál.
Clone dvd-sel nincs gond,de nekem elején semmi billkiosztás nem volt ezért controls init kellett másolnom egyik helyről másikra. -
#926 flt-t nem kell patchelni, és elég a sima daemon neki, nem kell pro -
#925 nah ezt fentre fel kell rakni azt helo
-
#924 15 perc és lejön nekem is :) -
#923 szóljatok ha valamit javítsak benne :) és ha berakjátok bannerba icipiciben írjátok oda a nevem pls :) -
#922 első magyar "rajongói" oldal:D -
#921 parancsoljatok
http://timeshift.extra.hu -
#920 Patch 1.0 to 1.1 -
#919 máslinket nemtudok -
#918 nah kész a FAQ mindjárt adok linket. -
#917 nekem ez nem jö be -
#916 van csak kifagy töle :) -
#915 miért is kell az h ini-be turkálgattok? nincs normális beállitás a game-ba ? -
#914 Isten vagy köszi!!! Még nem próbáltam de remélem jó lesz . Még csak most töltöm az FLT-s verzsönt. -
#913 http://www.timeshiftgame.com/us/patch.htm -
#912 A PATCH LINKJÉT VALAKI ADJA MÁR MEG :D -
#911 valamit akartok még a fórumba rakni? -
#910 1280x1024 Full Graf + AA + Magyaritás és Controlls
Parancsolj...több nincs elfogyott :) -
#909 akkor már nem -
#908 -
#907 már csak a többi INIre és a patch linkre várok -
#906 FAQ nem ártana tényleg ,mert igy spam az egész,hogy mit hova kell másolni,stb... -
#905 Nah megcsináltam!
1. 1280x1024 Full GRAF NOAA+MAGYARITÁS+CONTROLLS BELÖVE!!
2. 1024x768 Full GRAF NOAA+MAGYARITÁS+CONTROLLS BELÖVE!!
3. 1024x768 LOW GRAF NOAA+MAGYARITÁS+CONTROLLS BELÖVE!! -
#904 Csákó!
Nekem csinálhatnál egy full maxos .ini-t AA + AF...minden maxon (1280x1024-bem) Köszi előre is.