TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Depridol
a régebbi -közel 1 éves- Timeshift demó közel sem volt gyönyörû graffal megáldva, de az új demo: hinnye! inkább a FEAR-hez hasonlítgatnám 😊) az nagyon bünteti ikszdééé<#worship><#felkialtas><#zavart2><#wave>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

crazyclone
valoszinu hogy a sok textura miatt van az hogy a crysist nem lehet olyan szép grafon nyomni de timeshift akkor is szebb a gépemen

DarkSector
Jah de nem akkora a terület, és nem olyan szép...
Látszik, hogy hol kezdõdik az érzéki csalódás..
Ezt nem szemtelenségbõl mondom, mert naon szeretem és várom már a játékot, de a crysishoz csak ne hasongassuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

crazyclone
a w*r*zosoknak ma legalábbis remélhetõleg ma ...
de hogy lehet hogy ilyen kicsi az érdeklõdés sokkal jobben tisztelem a játék készitõit mint akármeik crysisét maxon nyomom nem akad a crysist épp mediumon tudom nyomni és messze nincs olyan szép mind ez itt ... látszik meg szerintem hol kezdõdnek az üzleti fogások és hol kezdõdik a játék...

DarkSector
"Amerikában október 30-án jelenik meg. DE MI EURÓPÁBAN VAGYUNK KÉREMSZÉPEN! Tessék már kivárni azt a néhány napot... 😊"
remélem vágod, hogy butaságot írtál.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ez is ma lesz kint

Gamefaqs.com
Elég sûrûn frissül, habár vannak lemaradások.
Ha valaki tud pontosabb release oldalt az szóljon!
skyman14
miylen lapõról nézted a megjelenéseket?

mucsácsó
Csak itt kb. mindenkinek a warez rilízekre fáj a foga, szóval tök mindegy, hogy USA vagy EU 😄 (legalábbis a PC-s verziónál..)
X360-asnál már nem biztos, hogy mindegy lesz..
Depridol

srácok lehet készülni

Twetr0x
Amerikában október 30-án jelenik meg. DE MI EURÓPÁBAN VAGYUNK KÉREMSZÉPEN! Tessék már kivárni azt a néhány napot... 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

DarkSector
Jó már megvan.....<#buck>
Tehát ma jáccunk..már 5 perce ma van....<#idiota>

DarkSector
HOLNAP?
MIÉRT HOLNAP JELENIK MEG????

crazyclone
szoval holnap nyomhatjuk??

Én is nagyon várom már a gémet,az már a demóból kiderült,h technikailag,és ötletességet tekintve toppon lesz a játék. Ha ehhez hozzácsapnak egy normális sztorit(az alapötlet megvan hozzá,de eddig nem került ki sok infó róla),normális játékidõt,meg fasza zenéket,hangokat,animációkat,jókis filmes hangulatot teremtve,akkor szerintem az idei évvégi fps nagyúgyúk csatájához bátran csatlakozhat plusz egy fõ. Nagyon kíváncsi vagyok mi sikeredik belõle,milyen lesz a fogadtatás kritikailag,az h pénzügyileg már egy más tészta,fõleg most..
Twetr0x

pár nap és tolhatjuk

Twetr0x
Lehet majd jármûveket vezetni
a nagy robot is elpusztítható
egy feladat többféleképpen is megoldható
multiplayerben az idõgránát 1-2 embert tud "befogni"
aki elõrendeli, az megkapja Dr. Aidan Krone(fõgonosz) skinjét multiplayerben
Amúgy multiplayerben 30 skin és egy csomó színárnyalat lesz
stbstb

grebber
Fejlesztõi kérdezz -felelek (angolul)

Ha van benne valami érdekes irjátok már le magyarul!

Next PC upgrade: 2022

Így van, pont ezért írtam. 😄
Depridol

warezosoknak az usa számít mert akkor tudják letölteni 😄

Twetr0x
Az lehet, de kicsit lejjebb olvasol, akkor írja, hogy 11/02/07 EU

DarkSector
Az usa!

Twetr0x
Azóta is november 2.
Amúgy

mikor jelenik má meg??

watto
én próbáltam de nem indult mer megjelent az ablak azt vissza az asztalra...

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

KranaZoli
Kérdés:

1ébként a játékról tudtok valamit?
Mi lesz az alaptörténet, meg ilyenek....

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Én kíváncsi lennék rá...
😊

Bár tegnap is végigtoltam 2x 😄
Tegnap a hangszórókat kezdtem levadászni 😊 Nem is tom, 2, vagy 3 db-ot sikerült találnom és megszûnt az idegesítõ duma a háttérben 😉

Gondolom Én, akinek bejön ez a game, a Mátrix-ot is többször megnézték 😊)) Már csak a sok esõ miatt is 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

senki nem tolta még mobil vga-val?
crazyclone
bazz lehidalok cod4 ide vagy oda ez nagyon ottvan miutan kileptem aszittem hogy mosodik minden szemeim kapraaztak szep munka ...

valaki aki esetleg mobil gput használ tudna nekem mondani egy drivert amivel 7600go-n elindul....a 163.67-es nem jó...újraindul..
Twetr0x
Ja és mielõtt elkezdõdne az oltogatás, csak PM-ben. Nem linkelem be a fórumra. Nem mintha olyan nehéz lenne megtalálni, de akkor sem.

Twetr0x
Tudom nem szép dolog, de annak aki már 20.000.000x kijátszotta a demo-t és kicsit már unja, tudok linkelni programot amivel poénosabbá teheti a játékot. 😊

(ték)

DarkSector
Az elsõ 3 embertõl nem lehet elvenni..
Utána a G-vel megállítod az idõt...
Közelmész, és megnyomod az X-et.

DarkSector
A videót Fraps-al...

koschwarz
a CoD4-et eladja önmagában a neve. ennyi. ezért rossz az idõzítés.<#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

KranaZoli
DarkSector!

Megnéztem a demo-d.
Hogyan lehet ilyet csinálni, milen progival?!
(Atom 😊

KranaZoli
FUCK!
Ki kell lõni a kezébõl, nem elvenni 😊

KranaZoli
Hi!

Röviden és tömören a demo-t, kb. 50-60-szor 😊 végigtolva, többször leesett az állam és azt hittem összepisilem Magam ettõl a játéktól.

Csak szuperlativuszokban tudok beszélni a DEMO-ról, minden téren.
Szerintem aki a FEAR-t zabálta, az ettõl a játéktól összecsinálja Magát örömében 😊

Hihhetetlen!

Rombolható környezet, nem is akárhogyan. A vékony falakat az ellenfél is bontja, ha meglát. Az idõ lassítás, megállítás és visszafordítás már a demo-ban is több lehetõséget ad, ha az ember azt hinném csak 1 féle képpen lehet végignyomni...

Elõször ott van a pacák, aki könyörög, hogy DON'T SHOOT ME.
Had szedjék le, de legyünk gyorsak, majd idõ visszaforgatás, szépen látjuk, ahogy az emberke újra összeáll és lehet likvidálni az ellenfelet. Vagyis a HELP ME mondat Tõle többet jelent, mint az gondolnánk 😊 Máris visszahoztunk valakit az életbõl, egy olyan apró fícsör 😊 amit eddig nem tapasztalhattunk meg.

De ott a másik fricska, hogy lõdd ki a csúzlit az ellen kezébõl. FUCK! Beszarás! Nekiáll könyörögni, hogy ne lõjük le, vagy fegyvert keres, hogy újra végezhessen Velünk.

Ha könyörög, le lehet lõni a sisakot a fejérõl, mind2 lábába vagy kezébe belelõni 😊 Perverzitás 😄
De profi 😊

Az idõ manipulálással többet lehet kezdeni, mint gondolnánk, végignézhetjük, amirõl lemaradtunk, ha lassúak voltunk, de mint fentebb írtam életet hozhatunk vele vissza, vagy próbáld úgy végigvinni a demo-t, hogy közel harcnál legalább egy ellenfélnek csak a kezébõl lõdd ki a fegyvert.

Vagy lõdd le ugrás közben és idõ visszapötgetés és újra pakold össze, hogy ismét szétszedhesd vmi másik fegyverrel.

Az, hogy a betonfalak, a tégla falak és minden bontható és porzik, szerintem brutál jó. Eddig Nekem a FEAR vitte a pálmát, de a gamma, ez aratni fog.

Ja, és mint kezdtem kúrva sokszor végigvittem a demo-t, épp a fentiek miatt és egyetlen grafikai hibával sem találkoztam, sehol egy falba benyúló kéz, semmi...

(egy apró hiba, hogy aki az oldalunkon áll, nem nagyon tudunk kárt tenni benne, vagyis Nekem nem sikerült 😊

Szerintem ez a gamma ez üt, nagyon. Azt olvastam rossz az idõzítés, pl. a COD4 miatt. Hol van ehhez a COD4?!

Nem csak arról van szó, hogy mind grafikában, mind hangban, mind a FEAR-t kedvelõ SlowMotion pártiaknak mennyország, hanem errõl is, hogy rengeteg új ötletet és megoldást fog hozni ez a játék, amit eddig egyik sem tett meg, és nem is akárhogyan.

De ez még csak a demo!!!

DarkSector
Most néztem csak, hogy a VIDEO opcióban ha fellül nyomogatom a nyilat, akkor van külön Shadows meg mittuomén mi..
Én meg azthittem, hogy csak 5-6 videóbeállítás van...
Bár sok változást így sem vettem észre...

serito
Egy x2300-ra fel ne rakd az Nvidia drivert mert az ATI VGA nagyon nem komálja!!! Próbáld meg letöltani a kegfrisebb drivereket dx9aug, Ati driver, dotnetfX2.0,...stb talánakkor elindul majd. Ahogy nézem elég komoly a gépigénye úgyhogy sok jóra (mármint grafikában) ne számíts!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

mama2
Szopacs. Akkor passz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

watto
jajja csak másik gép és nincs rajta netXD

mama2
Az. Amikor felraktad a demót, akkor egy linket ad és onnan kell leszedni, majd felrakni.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

watto
az lehet a hiba?

watto
nem

Twetr0x
Valaki?

DarkSector
Már megvolt régen, csak most a GS oldalán hibás az oldal ahonnan le lehetne szedni...

DarkSector
Sok játék nem megy hordozható PC-ken....