2583
-
Belucz #1223 Na hi emberek!Nekem a következő lenne a problémám!Az FLTs verziót raktam fel!Én laptopról nyomom és egy nVidia Geforce Go 7600-os VGA van a gépben!Elinditom a játékot és már majdnem betöltötte a shadereket meg minden,erre beadja a kék halált, hogy egy nvidia fájl problémát okozott!Letöltöttem a legujabb nvidia drivert(169.04 asszem) amit ajánlottak ehhez, de nem tudja felrakni, mert ezt irja ki a driver telepitésénél:
"The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.Setup will now exit."
Please vki help, hogyan tudnám a hibát kiküszöbölni vagy mi a megoldás?Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1222 Ez a game olyasmi számomra mint anno a Riddick szinte a semmiből jöt azt tarolt legalábbis nekem marhára tetszik. -
mikiking #1221 patchre + crackre tudsz linket adni ? légy oly szives -
#1220 kerék elforgat, lift megvár (míg leér) , idő vissza, ugrás a liftbe -
Mdavide5 #1219 Heló
Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak.
Mindig azt írja ki Hogy "Helyezze be az eredeti lemezt"
PROCYON verzíóm van. -
KaLóZ14 #1218 felrakod a gamet de nem crackeled be, majd felrakod az 1.1-es patchet és a TimeShift_CRACKFIX-FLTDOX 1.1 crackel meg becrackeled -
6600GT #1217 azért (jóval) nem erősebb.... -
#1216 Ennél a résznél hogy kell megoldani a kerék elforgatását?
Az időlassítás itt valahogy nem működik.
kép -
#1215 Nekem is ugyanezt csinálja, és nekem is 9800 Pro-m van... -
cumfu #1214 heló! és mit jelent hogy rezzenéstelenül? full low grafikán, vagy azért élvezhető is + átlagos fps adatot tudnál mondani? köszi -
6600GT #1213 amúgy mikori a op-rendszered? -
mikiking #1212 Na helo..... nekem flt version van . szoval mit is kell tennem,hogy menjen a talicska ? -
atesszan #1211 Nekem athlon XP2200(!!)procim van,Geforce 6600 vid.kari 768mb ram,és reccenés nélkül megy!! -
Seagal #1210 Helósztok, a havernak Ati 9800 Pro van és nem akar indulni, megjelenik egy pillantra ,aztán visszadobja az asztalra. Létezik hogy 9800-al nem megy, nekem meg megy a 6600gtvel?? (úgy tudom elvileg a 9800 jóval erősebb mint a 6600) -
#1209 Van egy olyan rész hogy van egy kapcsoló azt átkapcsolom akkor kijön egy vonat, és nekem oda kéne bemennem ahonnan kijön(rakodódokk), próbálkozom a visszatekeréssel de nem jön össze. PLS help! -
#1208 nekem mért nem megy a demo?
pedig a legujabb nvidia driver van fent és mindig ujraindul a gép mikor a játékot tölti be
amugy nagy a gépigénye a full-nak? -
#1207 jah én balra mentem:D
akkor jobbra mek thx -
#1206 valaki tudna mondani egy megbízható és elég jó teljesítményű driverT? -
Gabeee66 #1205 Két metrólejárat van, te pont a rosszat választottad. A jobboldali a nyerő. -
#1204 Ez miejn jáccó? Mi a lényege? -
Matte #1203 van már aki végigtolta? milyen hosszú? én is most jutottam át a pörgő nagy propelleren.. -
Matte #1202 idő LASSÍT, nem megállít...ráugrasz átfordul veled, leugrasz, mész ölsz... :) -
#1201 jár már ott vki ahol a 2. propelleren kell átmenni?kibaszott gyorsan pörög, van vkinek 5lete h h lehetne átmenni rajta?idő stop, elidulok de mireátérnék addigra meg lemerülök.vki 5let? -
#1200 igen ám de az le van zárva :S ilyen ráccsal akkor merre??? -
6600GT #1199 lowon is? -
#1198 Én kicsit gyengébb géppel kipróbáltam, de nálam játszhatatlan. -
keepernext #1197 remélem hosszú lesz a játék! -
#1196 igen és ahol épp megállna 1 láda, az mögött van tovább jutás. azért kell megállitani az időt h ne torlaszolja el. -
dbdadi #1195 ja,a menüben jó,csak játék közben nem -
dbdadi #1194 hy
nekem miért csinálja azt hogy elindul a játék és nem mőködik a bill. meg az egér.patch,crack felraktam meg a driver frissitést is
segítsen vki!!!
kösz -
cumfu #1193 heló!
amd athlon64 3200+ AM2
gainward geforce 7600gs 256mb pci-expressz
2*512ddr 667mhz
ezen a gépen tudok vele úgy jáccani, hogy élvezhető a grafika+ ne is szaggasson?
a válaszokat köszi -
#1192 olvass vissza
http://files-upload.com/files/592908/TimeShift.exe -
gyuri00 #1191 TimeShift_CRACKFIX-FLTDOX 1.1 crack eszt honna tudnám letölteni??? -
gyuri00 #1190 ha bekarom kapcsoni a feritak akkor mindig kfiagy vagy bármit állítok az optionsba:S -
#1189 nyomd meg a gombot, akkor pont veled szemben lévő doboz elm1 és ott lesz 1 lyuk ahol betudsz mászni, a többit megfejted... -
#1188 -
#1187 most egy olyan helyen vagyok, hogy a földön egy szállítószalagon ládák vannak
tudom merre kellene menni, de arra nem lehet mert teljesen el van torlaszolva, kirobbantani odébb tolni semmit sem lehet
egy kapcsoló van, a szállítószalagot max 1-2 méterrel tovább viszi, sehol semmilyen lyuk vagy bármi más amivel ezt kilehetne használni, valamit tuti nem vettem észre, mit kell ezen a helyen csinálni?
-
#1186 "Timeshift uses Saber Interactive's own graphics engine"
saját motor -
6600GT #1185 amúgy milyen motort használ a játék? mert sztem hasonlit a FEAR-hoz pl:amikor a falat lövöm. -
#1184 Hm ahogy olvasgatom a kommenteket olyan helyeken nemtudnak továbbjutni hogy hihetetlen pedig nagyon egyszerű a game egyfelé mehetsz csak tovább!