47
Szal...
-
#7 Nagyon orulok hogy ujracsak az en helyesirasi ismereteim a tema es az amirol a topiknak szolni kene. Talan ha majd egyszer elvegzek egy magyar iskolat majd jobban tudok irni. -
#6 1. mondatnál a közbezárt mondatot szvsz - jelekkel kell közbezárni nem vesszőkkel (ezért ment el a kedve) :)))) -
#5 Nem igazan ertem miert vette el a kedvedet tole? Hulyeseget mondtam netalantan? -
#4 az első hozzászólás első mondata vette el a kedvem az egész topictól. inkább hallgatom az mp3aimat... -
#3 Hagyal mar aszongya neki :
-Apuka ha nem fejezi abba akkor en ugy hokon vagom , hogy megtanul nemetul es lealamvizsgazik!
:DDDDDDDDDD -
#2 Nemtudom, de ezen a két állaton én is borulok.
-Mi van a kezében?!
-Görcs! -
#1 Ki nem ismerne ezt a ket embert akik a tilos evekben , tan csak Hofi merte meg , olyan kabarekat irtak hogy az egesz orszag a hasat fogta a nevetestol?
Hat en most kaptam anyamtol ajandekba ket eredeti kabares CD-et es vegig halgattam. Meg most is rohogok egy ket dolgon.
De van egy kerdesem. Hugyos Jozsi-rol han kabare keszult? Mert nekem a Kobezert Lelek es a Dombon Van a Haza-s kabare van meg de halottam hogy van egy amikor kutba dobja a Bela. Az letezik?
Es van valakinek az amikor ok ketten teremort jaccanak abba a muzeumba? Azt valaki el tudna nekem kuldeni vagy linket?