414
  • romee23
    Hát sztem ott van a gubanc, hogy egy olyan kiadó kezében van a game, amely már nem egy játékát ellátta Starforce védelemmel (Kill Switch pl). Így valószínű hogy ez is az lesz. Ezért jön ki sokára. Bár gyáriban valószínű már meg lehet venni.
  • Coast
    eddig én is azt hittem hogy még nem jelent meg, de a ZOO Digital Publishing honlapja szerint kinn van és ott írják is hogy PC Gamer-től 80%-ot kapott, továbbá megrendelhető 24.99$-ért.
    Ki érti ezt??
  • grebber
    Elvileg már megjelent mert újságban láttam.
    De ki tudja.
  • Gabe18
    Rosszat sejtek...
    A gamespot.com -on edig február 4.-e volt a game mellett,most már csak február.Meg a gamspot oldalán lévő fotókhoz-videókhoz tartozó linkek is eltüntek onnan...
  • Devla
    Játszottam, nem jött be, sarokban porosodik.
  • grebber
    Kiváncsi vagyok.December közepe óta semmi értelmes game.
  • Gabe18
    Annál jobb!
  • Sephi
    Tevedel mivel a grafika eszmeletlen. En vegig toltam konzolon es nagyon jo gama lett. Eszmeletlen hogy mik vannak benne. Szerintem ez nagyon sok embernek tecceni fog!
  • Ma2ska
    Szerintem is kiemelkedö a müfajában az ötletességnek és a fizikának köszönhetöen, nálam pl. a Riddickel egyforma kedvencek lettek..
  • Seth
    Nekem is tetszett,tényleg jó.....
  • Gabe18
    Mint látható azért nem a grafika lesz az erősség,de a jó fizikai motor,és az (elvileg) jó játékmenet,történet,akár jó játékot is kerekithet belőle.
    Xbox-os ismerősöm kifejezetten jónak mondta,pedig Ő elég kritikussan szemléli a dolgokat...
  • Gabe18
    Képek,asszem mind az Xbox-os változatból van.

• malter
    képeket!:)
  • Gabe18
    Ahogy néztem ennek még nem volt topicja,pedig a gamefaqs.com szerint február 4.-én jön pc-re.
    Ezt irta róla hardwired régebben:

"A ZOO Digital Publishing világgá kürtölte, hogy a korábban konzolon aranylemezt kapott Psi-Ops átsétál szeretett PC platformunkra is, mely csodálatos döntés! A Psi Opsban afféle dzsedi erőktől duzzadó kommandóssal kavarunk, ki telekinetikus, pirokinetikus erejével ládákat és ellenfeleket emel a magasba, süt ropogósra vagy szívja le az agyukat. Főszereplőnk szuperképességei közvetlenül hatnak a berendezésre vagy ellenfeleire. Szuper AI tölti meg élettel a PSI BOSS-okat, valamint a HAVOK fizikai modul egyensúlyozza a tárgyakat. Lendületes történet, és drámai átvezető animációk izzítják fel az alkotást."