414
-
romee23 #14 Hát sztem ott van a gubanc, hogy egy olyan kiadó kezében van a game, amely már nem egy játékát ellátta Starforce védelemmel (Kill Switch pl). Így valószínű hogy ez is az lesz. Ezért jön ki sokára. Bár gyáriban valószínű már meg lehet venni. -
Coast #13 eddig én is azt hittem hogy még nem jelent meg, de a ZOO Digital Publishing honlapja szerint kinn van és ott írják is hogy PC Gamer-től 80%-ot kapott, továbbá megrendelhető 24.99$-ért.
Ki érti ezt?? -
#12 Elvileg már megjelent mert újságban láttam.
De ki tudja. -
Gabe18 #11 Rosszat sejtek...
A gamespot.com -on edig február 4.-e volt a game mellett,most már csak február.Meg a gamspot oldalán lévő fotókhoz-videókhoz tartozó linkek is eltüntek onnan... -
Devla #10 Játszottam, nem jött be, sarokban porosodik. -
#9 Kiváncsi vagyok.December közepe óta semmi értelmes game. -
Gabe18 #8 Annál jobb! -
#7 Tevedel mivel a grafika eszmeletlen. En vegig toltam konzolon es nagyon jo gama lett. Eszmeletlen hogy mik vannak benne. Szerintem ez nagyon sok embernek tecceni fog! -
#6 Szerintem is kiemelkedö a müfajában az ötletességnek és a fizikának köszönhetöen, nálam pl. a Riddickel egyforma kedvencek lettek.. -
#5 Nekem is tetszett,tényleg jó..... -
Gabe18 #4 Mint látható azért nem a grafika lesz az erősség,de a jó fizikai motor,és az (elvileg) jó játékmenet,történet,akár jó játékot is kerekithet belőle.
Xbox-os ismerősöm kifejezetten jónak mondta,pedig Ő elég kritikussan szemléli a dolgokat... -
Gabe18 #3 Képek,asszem mind az Xbox-os változatból van.
-
#2 képeket!:) -
Gabe18 #1 Ahogy néztem ennek még nem volt topicja,pedig a gamefaqs.com szerint február 4.-én jön pc-re.
Ezt irta róla hardwired régebben:
"A ZOO Digital Publishing világgá kürtölte, hogy a korábban konzolon aranylemezt kapott Psi-Ops átsétál szeretett PC platformunkra is, mely csodálatos döntés! A Psi Opsban afféle dzsedi erőktől duzzadó kommandóssal kavarunk, ki telekinetikus, pirokinetikus erejével ládákat és ellenfeleket emel a magasba, süt ropogósra vagy szívja le az agyukat. Főszereplőnk szuperképességei közvetlenül hatnak a berendezésre vagy ellenfeleire. Szuper AI tölti meg élettel a PSI BOSS-okat, valamint a HAVOK fizikai modul egyensúlyozza a tárgyakat. Lendületes történet, és drámai átvezető animációk izzítják fel az alkotást."