22
A film hang legkisebbre való convertálása
 • t0mmy #22
  helló

  Egy olyan programot keresek amiben be lehet állítani, hogy egymás után csinálja a winchesterről a dvd-ket.
  tudtok ilyesmit?
 • [Jakuza]
  #21
  Legtobben az autogordianknot nevu programot hasznaljak.
  Persze van haladoknak keszitett valtozata is (Gordianknot), de szerintem azt te felejtsd el mert tul komplikalt lesz szamodra.
  Maradj az Auto Gordian Knot-nal, azzal egy kezdo is elboldogul.
 • Palinko
  #20
  kellene egy prg. DvD divx-be való konvertáláshoz! a minőség lenne a lényeg,mert xar minőségű progit már találtam elég sokkat.... na szóval mi az ajánlat?
 • Wanted
  #19
  Up!
 • Wanted
  #18
  Ilyen proggy engem is érdekelne.Valaki?
 • PetruZ
  #17
  VirtualDub-ba betöltöd, külön kimented belőle a hangsávot tömörítetlen wav-ba (direct stream copy), aztán a wav-ot akármelyik kódoló átrakja neked mp3-ba.
 • riddick22
  #16
  Hello!

  Tudom hogy merész kérdés de megkérdezem: nem ismer valaki olyan convertert ami aviból csinál mp3-at? az avi nem tartalmaz képet csak hangot....

  előre is thx
 • cicai
  #15
  Sziasztok
  Van 2 filmem az egyiken magyar hangvan de rossz a film minősége, a másikon angol hangvan viszont jó a film minőség. A kettő (kép+hang) összeillesztésénél csúszik a hang (fokozatosan csúszik el). Amelyiken a magyar hangvan az 29.970fps-s a másik 25.000fps-s. Valószínű ez a hiba.
  Melyiket kell át konvertálni a másikra, hogy jó legyen és milyen progival?
  Próbáltam átconvertálni azt, amelyiken jó a hang és ráadásul hosszabb a film is.(A két film eleje és a vége egyezik). Át is ment 25.000fps-re viszont a hang most azon is elcsúszott
  amin jó volt a film és a hang. Vagyis a kép 25.000fps-es lett viszont a hang nem convertálodott át.
  Meg tudnádnátok mondani nekem mi a megoldás arra, hogy a két film+hangot hogyan lehet szinkronba hozni?
  Remélem érthetően írtam le a problémámat
  Előre is köszönöm a választ.
 • nemcsakfeel
  #14
  "Mpeg II.5" szabványról mit tudtok? mennyire támogatott?
  Érdemes azt használni?
 • Tetsuo
  #13
  A convertálás az helyesen: konvertálás..
 • keeper2
  #12
  Tényleg. Azt nem értem, miért van az ac3 annyira visszahalkítva? Ha jól tudom, olyan -27 táján van alapból. Szerintem kicsit idegesítő, hogy betöltök egy ac3-as filmet, felhangositom, hogy értsem, majd egy másik nem ac3-ast, és a anyámék átjönnek, hogy mi a fenét üvöltetem a gépet. Bár, az is igaz, hogy én csak 2.1-es szettel hallgatom. Talán 5.1-ben már normális lehet.
 • metlogen
  #11
  Hello

  Nem tud valaki olyan lejátzsó programot,ami van utóhangosítás,alig lehet hallani a filmeket.Nekem meg van az Mplayer ami állítolag minden filmet visz és van rajta plussz hangosítás,csak akadoznak a filmek,fogalmam sincs miért.

  nagy köszönettel

 • keeper2
  #10
  Hmm. Pedig annak is frame-esnek kell lennie, saját tapasztalatból. Volt egy 25 fps-es filmről leszedett hangom, és egy 23.97-es filmem. Amikor összeraktam a kettőt, akkor az elején egész pontos volt, majd egyre jobban csúszott szét. Ám, kipróbáltam a film fps-ét vagy hang fps-ét (gordian knot) átkonvertálva, és mindkét esetben stimmelt már. A progit köszi, mindjárt kipróbálom.
 • PetruZ
  #9
  Sztem nem tudod megállapítani. A hang eleve időosztásos, nem frame-es, tehát elvileg ha összerakod a kettőt, jónak kell lennie. Annyi lehet a csúszás, hogy a hangfálj pontosan ugyanott kezdődik-e, mint a film, azaz jó-e a szájszinkron.
  A csekkelésre a guglin pl. ezt találtam elsőre: katt. A lap közepe felé, a TestMP3.
 • keeper2
  #8
  Arra van ötlete valakinek, hogy ha van egy mp3 szinkronfájlom, hogyan tudom megnézni, hogy hány fps-es a film, amiről leszedték? Próbáltam az mp3 adatai közt a frame-ek számát osztva a másodpercekkel, de 41 körüli érték jött ki. Illetőleg akkor már egy másik kérdés is. Van valami program, amivel meg lehet állapítani, hogy egy mp3 teljes egészében megvan, avagy hiányzik a vége? (teszem azt, a netről letöltés közben megszakadt. Ja, és PROGRAM nevet várok, nem azt, hogy hallgassam meg az mp3-at, hogy végig megvan-e!
 • galocza
  #7
  én headac3he-t használok:
  http://mitglied.lycos.de/darkav/
  a progin kívül szükséged lesz az ugyanitt megtalálható dllekre, azt töltsd, amit bír a procid (utasításkészletileg).
  ez mp2-t tud, elég régi (vadászhatsz újabb dlleket is 8), de legalább nem kell pilótavizsga mint besweethez..
 • BaliBoy
  #6
  Sziasztok! Nekem egy Mpeg2 layer 1 vagy layer 2 AUDIO coderre lenne szükségem! pls ha valaki tudna segíteni, hogy honnan tudom letölteni, az legyen szíves segítsen! Előre is köszi!
 • blackgamer
  #5
  ezek a progik tudják használni
  innen letölthető
  ez a weblapja
  telepítést olvasd el valami .inf file-t kell installálni asszem

  de millió másik codec is van probáld őket ki!
  audio codec
  másik link
  ha nem elég, keress rá
 • nemcsakfeel
  #4
  vennak win be beépített hangcodecek is ami viszonylag jól használhatók ( GSM 6 .. ) telefonhoz jó, zenéhez kevésbé. de te döntsd el próbálgatással, hogy neked melyik megfelelő, 4-5 mintából el tudod dönteni.
 • cicai
  #3
  Neharagudj de megnéztem az oldalt, amit adtál, és annyi minden van ott, hogy nem tudom kiválasztani, ami nekem kéne.
 • blackgamer
  #2
  nem tudom legkisebb-e de pl. LAME mp3 codec-et felraksz és ott állítod, hogy ne legyen stereo,stb,stb és akkor kapsz egy telefon hang minőségű dolgot és kicsi is lesz a méret
 • cicai
  #1
  Az lenne a kérdésem, hogy az AVI filmeknek a hangját mivel és milyen formába kell ahhoz convertálni, hogy a legkisebb méretett kapjam. Persze azért érteni is lehessen a hangot