59
Tud vki erre vmi progit?
-
#19 Jajj kedves terranova én már akkor kinőttem a sulis korbol mikor te még csak gondolat voltál :-)) -
#18 kuldtem egy linket privatba. ha az embered nem webes feluleten levelezik akkor folosleges megnezni, de ha igen akkor igy ven eselyed megszerezni a jelszavat :D -
Roll #17 De csak nekünk nem hozzáértőknek. :-D -
#16 Az a gond, hogy mindig az amatőrök próbálnak hackerkedni, aki tud is, az nem ilyenekben utazik, inkább bankokban :) -
#15 Szerintem reménytelen :) -
#14 Szerintem osztálytárs van a dologban :)
Nem adta vissza a tartozását, és most meg akarja tudni, hogy kivel levelezik :) -
#13 Bár jobban belegondolva a gépe feltörése is megoldás lenne,elhelyezni neki egy kis üzit hogy: "figyelj oda ember hogy mit csinálsz" -
#12 ok,ha igy megnyugszik a lelkivilágotok akkor legyen nő,ti tudjátok jobban -
#11 hát nem :-) -
#10 A kolléga jól mondja. Mindig nő van a dologban. Ha még nincs, akkor lesz! :) -
Roll #9 de az biztos nem vagy egy ilyen topikkal -
Roll #8 Ha nem tudod a gépre juttatni akkor ez elég reménytelen,
ha csak nem vagy valami géniusz hacker aki feltöri az adott levelezőrendszer szerverét. :-D -
#7 Ez bukta nem nő van a dologban,jah és mond már meg hol láttál ilyen topicot?Mert a fórumkeresőben nincs az ziher -
ZsirosKenyer #6 nő lesz a dologban ;)
amúgy ilyen topikot már láttam nem is olyan rég, na majd úgyis jön vki nemsokára aki leolt :)
-
Roll #5 És még ezt a progit nézd meg Cain & Abel 2.5. -
#4 Thx, pill megnézem, a gépre juttatás lenne a bonyolultabb :-)Olyan nincs ami az e-mai cim alapján föltöri a kódot? -
Roll #3 Persze ezt valamilyen úton-módon a gépére kell juttatni az illetnőnek. -
Roll #2 Vannak olyan progik amik megnézik hogy miket ütögetnek be a billentyűn ezeket keylogger-nek hívják. Így keresd.
-
#1 Hello.Nos megnéztem nincs ilyen téma.Tehát egy olyan progi kellene amivel vkinek az e-mail passwordját meg lehet tudni.Kerestem gugliba de nem igazán talált.