59
Tud vki erre vmi progit?
  • hitman 1911
    Jajj kedves terranova én már akkor kinőttem a sulis korbol mikor te még csak gondolat voltál :-))
  • Bercy #18
    kuldtem egy linket privatba. ha az embered nem webes feluleten levelezik akkor folosleges megnezni, de ha igen akkor igy ven eselyed megszerezni a jelszavat :D
  • Roll
    De csak nekünk nem hozzáértőknek. :-D
  • Taranov
    Az a gond, hogy mindig az amatőrök próbálnak hackerkedni, aki tud is, az nem ilyenekben utazik, inkább bankokban :)
  • Taranov
    Szerintem reménytelen :)
  • Taranov
    Szerintem osztálytárs van a dologban :)
    Nem adta vissza a tartozását, és most meg akarja tudni, hogy kivel levelezik :)
  • hitman 1911
    Bár jobban belegondolva a gépe feltörése is megoldás lenne,elhelyezni neki egy kis üzit hogy: "figyelj oda ember hogy mit csinálsz"
  • hitman 1911
    ok,ha igy megnyugszik a lelkivilágotok akkor legyen nő,ti tudjátok jobban
  • hitman 1911
    hát nem :-)
  • DanielT
    A kolléga jól mondja. Mindig nő van a dologban. Ha még nincs, akkor lesz! :)
  • Roll
    de az biztos nem vagy egy ilyen topikkal
  • Roll
    Ha nem tudod a gépre juttatni akkor ez elég reménytelen,
    ha csak nem vagy valami géniusz hacker aki feltöri az adott levelezőrendszer szerverét. :-D
  • hitman 1911
    Ez bukta nem nő van a dologban,jah és mond már meg hol láttál ilyen topicot?Mert a fórumkeresőben nincs az ziher
  • ZsirosKenyer
    nő lesz a dologban ;)
    amúgy ilyen topikot már láttam nem is olyan rég, na majd úgyis jön vki nemsokára aki leolt :)
  • Roll
    És még ezt a progit nézd meg Cain & Abel 2.5.
  • hitman 1911
    Thx, pill megnézem, a gépre juttatás lenne a bonyolultabb :-)Olyan nincs ami az e-mai cim alapján föltöri a kódot?
  • Roll
    Persze ezt valamilyen úton-módon a gépére kell juttatni az illetnőnek.
  • Roll
    Vannak olyan progik amik megnézik hogy miket ütögetnek be a billentyűn ezeket keylogger-nek hívják. Így keresd.
  • hitman 1911
    Hello.Nos megnéztem nincs ilyen téma.Tehát egy olyan progi kellene amivel vkinek az e-mail passwordját meg lehet tudni.Kerestem gugliba de nem igazán talált.