CES: Márciusban érkezik a hordozható PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szivattyú.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Sliders
Cat sajnos nem nyert. Ugyanis lehet angolra is állítani a menüt. Szóval tökmindegy. De aki csak magyarul tud khmm hát az megvárja a maygar fénymásolt kezelési útmutatót :)

b
hihetetlen, hogy bill gecire meg a nintendóra rárohadnak ezek a cuccok, míg a sony már évek óta nem tud eleget gyártani ezekbõl a ketyerékbõl. vicc! :)

és te el tudod olvasni a japán krixkraxos menüt? :)

Sliders
Ez kész vicc! A német EBAY-en már rég lehet kapni :) igaz asszem japán import de ugyan az, akinek nem hiányzik a magyar dokumentáció annak mindegy. 389 euróért már leeht kapni de van 450-ért is egy játékkal asszem. Szal már rég lehet urban is kapni

Csudri
De csak azért, mert ott fejlesztik, oda kerül elõszõr!

alkohol.freeblog.hu Mi csak õszinték vagyunk, de nem állatok!

Ja. Azért a legjobb "warez" site-ok fejlettebb országokban vannak. A legfrissebb "forró" anyagok is onnan jönnek. :)

Más, fejlettebb országokban megveszik a szoftvereket, nincsennek rászorulva a másolásra. Ugyhogy az eladások miatt szerintem nem kell aggódni.

Anubys
Pedig van értelme: Tök jól fejbe lehet vele lõni az unszimpatikus egyéneket, bár kicsit drágák a játékok, amiket kilövöldöz... :(

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Lacc
Én annál több értelmét látom.
Felbujtó? Ejnye...:)

A cikkhez: lehet egyedül leszek a véleményemmel, de sok értelmét nem látom egy ilyen ketyerének. Ez biztos azért van, mert elég keveset játszom... de az 500ezres darabszám valóban nem semmi!

Mennyibe fog ez kerulni? Ha a nintendonak akar fejfajast okozni akkor csak normalis aron kene arusitani! iPodnal meg sztem nem lessz olcsobb szvsz / es 1 memory stickre amugy se fer ra 4gb nal tobb zene (ez a legnagyobb), Ha meg nem memory stickre rakom a zenet akkor a merevlemez sem lehet tul nagy... , De a nintendonal jobb grafikai teljesitmenye lessz ahogy elnezem ugyhogy ha valaki sp parti annak jo..

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Lacc
Ki tudja, a Memory Stickel lehet hogy majd meg lehet oldani a tört játékkal játszást.
loál 500 ezret már elnyomtak japánban 1 hónap alatt, az nem is rossz. Csak ugye a játékok másolásvédelme eléggé le fogja nyomni az eladásokat

azért kiváncsi vagyok meddig birja egy töltéssel loál

http://www.lohere.net - a MagyarChan