Invalid Backweb Application
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Egyébként szivesen
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
KIVETTEM AZ ÜRES SORT MEG A DUMPREP 0-K -T ES NEM IRJA KI AZ ERRORT STARTUPNAL! IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
respect to the man in the ice cream van
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Én megpróbálnám a második képen, legfelül látható nagy büdös semmi elõl kivenni a pipát és csinálni egy reboot-ot.
u.i.: Nálam egy Trillian, egy Daemon Tools, egy cFosSpeed és a United Devices rákkutatós kliense indul el bootoláskor.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Pyx: mar megmondtam nem szeretnék reinstallni, szerintem valahogy meg lehet anelkul is oldani

Egyszer régebben mikor winreinstalltam, felraktam egy ATi Refreshfix nevû, nyilvánvalóan (mostmár rájöttem) nem az ATi által készített programot, és mikor az kérte hogy indítsam újra a gépet, restartoltam. Aztán már ezt írta ki minden indításnál, de nem egyszer, hanem erre kb 10szer legalább rá kell kattintanom, aztan hagyja csak abba.
Eddig amiket próbáltam a megszûntetésére (egy emberke segített, de végül sikertelenül):
-Uninstalltam az összes ATi-is programot
-Eltávolítottam már egyszer az összes ATi-s bejegyzést a registrybõl
-Windows backweb-et engedélyeztem, hátha az kell neki
Ezek után még mindig kiírja, és kezd egyre jobban idegesíteni. Akinek van tippje, hogy miért csinálja, vagy esetleg tudja a megoldást, azt kérem segítsen, mert nem szeretnék windows-t reinstallni, bár már sokszor megfordult a fejemben.
Segítségeteket elõre is köszönöm