22
Ezt a hibát írja ki nekem a Windows már régóta indításkor, és már nagyon unom...
-
#22 Köszi, letöltöttem, a legközelebbi támadásnál tesztelem :) -
#21 Újabban mindenki imád
Egyébként szivesen -
#20 ISTEN VAGY RÍLEKSZ!!!!
KIVETTEM AZ ÜRES SORT MEG A DUMPREP 0-K -T ES NEM IRJA KI AZ ERRORT STARTUPNAL! IMÁDLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#19 SpyRemover
DÖ BESZT!
update, csökkentett mód, futtat. -
#18 Csak belenéztem az msconfig-ba, és találtam egy KnobOkay bejegyzést :D -
Garfield #17 Az egy másik topik. -
#16 Ehh, jó, hogy feljött a téma, találtam egy köcsög spyware-t! -
#15 Namost nekem is eléggé tömve van a dolog, és mindet használom is: vírusirtó, tűzfal, távirányító, vidkares, hangkaresz, stb -
#14 Meg olyan dumpreq-t sem tudom, miaz... -
Garfield #13 Márpedig igazuk van, hogy nevetségesen sok szar indul el.
Én megpróbálnám a második képen, legfelül látható nagy büdös semmi elől kivenni a pipát és csinálni egy reboot-ot.
u.i.: Nálam egy Trillian, egy Daemon Tools, egy cFosSpeed és a United Devices rákkutatós kliense indul el bootoláskor. -
#12 Van egy sor, ahol a pipa után üresség van. Ha azt kiveszed, mi történik? -
#11 inkább segitsetek plz mint ilyen baromsagokat irkaltok
Pyx: mar megmondtam nem szeretnék reinstallni, szerintem valahogy meg lehet anelkul is oldani -
#10 reinstall -
#9 jesszusom, nekem 5 dolog indul, és azt is sokallom :) -
#8 LOÁL -
#7 csökkentett módban még nem próbáltam indítan, az Msconfigomban pedig ezek vannak:
-
#6 kiírja akkor is ha csökkentett módban indítod?
msconfignál mik vannak bejegyezve? -
#5 nem találom benne -
Takezó #4 Start Menü -> Futtatás -> MSCONFIG... -
#3 Inditopultban nincs, vagy mire gondoltál? -
Garfield #2 Próbáltad kivenni az induló programok közül? -
Egyszer régebben mikor winreinstalltam, felraktam egy ATi Refreshfix nevű, nyilvánvalóan (mostmár rájöttem) nem az ATi által készített programot, és mikor az kérte hogy indítsam újra a gépet, restartoltam. Aztán már ezt írta ki minden indításnál, de nem egyszer, hanem erre kb 10szer legalább rá kell kattintanom, aztan hagyja csak abba.
Eddig amiket próbáltam a megszűntetésére (egy emberke segített, de végül sikertelenül):
-Uninstalltam az összes ATi-is programot
-Eltávolítottam már egyszer az összes ATi-s bejegyzést a registryből
-Windows backweb-et engedélyeztem, hátha az kell neki
Ezek után még mindig kiírja, és kezd egyre jobban idegesíteni. Akinek van tippje, hogy miért csinálja, vagy esetleg tudja a megoldást, azt kérem segítsen, mert nem szeretnék windows-t reinstallni, bár már sokszor megfordult a fejemben.
Segítségeteket előre is köszönöm