Ferike Pólótervezés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak nektek, csak most ajánlom figyelmetekbe: http://t-shirts.hu/ webshopot :)
tommygear
LOL
redmonk
Nem találtam megfelelõ topikot szal megkérdem itt. Nem tudja valaki honnan tudnék olyan Supermanes pólót rendelni ami kék alapon az original jellel, de nyomtatva hanem ilyen domború hímzett vagy hogyan mondják ezt???

Elõre is köszönöm

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

UP!
Klemice
up!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

w77d
Sziasztok! Nem tudtok budapesten lehetõleg a 14.ker környékén egy pólóboltot, ahol csinálnak egyedi mintás pólókat is??

akyyy
melyik nyert?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Johnyy
És ti felveszitek ezt a kis hülyét akinek volt elég fantáziáyaahoz hogyyo okot szerezen egy bico megszerzésére.....

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Frank99
nehogy már jogdíjat fizessünk E N N E K !!!!

legyen eszetek ....

:-())))))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ranGer2
Nah mik lettek a végeredmények?? nyertem? ugye nyertem? :DDDDD

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Vaxi
ok:)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

szacsi
holnap délután?

:-O http://www.ashes.hu O-:

Vaxi
el igen :D mikor akarol velem értekezni?

szacsi
messengeren elérhetõ leszel még ebben az évszázadban?

:-O http://www.ashes.hu O-:

Vaxi
hétvégétõl lehet szavazni...

na akkor mi van a pólóval? halott a terv?

fitutufi
ferike fej +szarvasember+montenbályk+vulkán+ekszösájszbúúk

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

ranGer2
ha lesz kedvem hétvégén csinálok megint

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

na mi a helyzet a pólóval?

datango
hehe, csinájjátok meg ...! veszek pólót ..! ez nagyon kiraly ! csak így tovább !

fitutufi
azt a fejet amikor felfelé néz és hörög :DDDDDD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

és ha beletennénk egy Ferike fejet meg egy montit?

legenda születik...
Nem beteg egy kicsit ez a mozgalom? :-)
nem rosszindulatból mondom.

ranGer2
kell? oks csinálok majd!

Vaxi
csinálj még:D

ranGer2
szerintem lehet majd... most még nem, de ne engem kérdezz én csak a polókat terveztem

Ez már a vég... :-)

"
tegnap 13:05 | Privát | Galéria | Válasz | #43

Nahlátod! :D RENDELJ! :) tuti én tervem fog gyõzni mivel eddig csak én csináltam :DDD

"

lehet rendelni? hol mennyiért hogyan?

az elsõnek a hátulja a legkirályab!!

ranGer2
ja próbáltam eltuntetni de akkor már nagyon CSÕLÁTÁS os lett volna :)

fitutufi
jó , csak látszik a tv2 felirat :)

ranGer2
ftp.atw.hu
username:xyz
pass:logitech

ferike.wmv tõccsétek!

ranGer2
hova töltsem fel? :(

vaxi gondolom ferike fizimiskáját nem lehet ráoperálni a szerkóra mert ahoz ugye jogdíj kéne nem? :P lehet ugy köll megoldani mint szalacsinál, hogy külön cartoont csináltak belõle és azt használták fel :D loál ferike cartoon ->ihlet, alkot

bögre kell

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ranGer2
Úúú csináltam egy videót majd nemsoká feltöltöm nagyon brute lett :DD

Vaxi
Tévedsz! Eddig 3 pólóterv van!

Nah ez az, ha van kereslet rá, és összejön annyi póló, akkor miért ne?

Voltan
Nagyon faszán néz ki, de a pentagrammát fordítva kéne rajzolni!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

bögrét vazze -> <#kocsog> BÖGRÉÉÉT!!444

http://www.lohere.net - a MagyarChan

hen-tes
:DD

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sadist
A nagy tolerancia, ugye? :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ranGer2
Nahlátod! :D RENDELJ! :) tuti én tervem fog gyõzni mivel eddig csak én csináltam :DDD

engem érdekel. de nem tudom hogy az ellenzõk miért itt fikázzák az ötletet? nincs elég topic, ahova lehetne irogatni? van pár örült, aki örülne ilyennek, többek között én is. mekkorra lenne végigmenni egy ilyen exöszájzbúk-os pólóban végigsétálni a sulin :)
nekem kellene 2 is, meg haveromnak is biztos..

hát ez tökjó...ezt berakom aláírásba :D

grat st <#taps>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

az sg.hu vezérét hallották...köszönjük....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ranGer2
Azért mert én csináltam :DDD

Ah basszatok meg ekkora felhajtast csinalni egy hulyebol. Szalacsi is csak eccer volt humoros, utanna mar szanalmas.
Amugy h ne legyek lekaromkodva a polok viszont tetszenek. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Alien
no comment<#levele>

fitutufi
Szalacsi & Ferike Shirt :D

nemcsakfeel
"kápráztatni a tévénézõket." <#taps><#taps><#taps>

*hihi ** *

fitutufi
én vennék ferikés pólot de több utoló kép lenne rajta hogy az ferikés
milyen kemény lenne egy ilyenbe végigmenni a fõutcán :DDDDDDD

Oldal 1 / 2Következő →