24
Action...
-
#24 -
#23 ez 1 fos.. :D -
#22 nekemis tetszett a chrome.. neten jót lehet belőle csinálni szerintem! Énis most húzom le.. Bár nemtom kivel tok majd játszani.. -
#21 ..aham... :) -én itt láttam először normális tájat.. azé teccett... -bocs, azért is, +jó volt az AI, a helyszínek, épületekre gondolok, kicsit sablonosak voltak, de ezen kívűl nem találtam benne különösebb hibát... jót jáccottam vele..
-
#20 Az első részben is volt multi...
"Annak idején"?! Húúú, megvan annak már majdnem egy éve is, mikor a Chromeot kiadták... :P -
#19 sziasztok, sztem ez azért van, mert multyt csináltak belőlle... azé kipróbálnám, ha benne ven vki...
Tényleg, az eredetiben volt multi? Mellesleg, ez nekem annak idején, jó kis gamma volt... -
Gabe18 #18 Az első inditásnál nekem is sokat kellett várni amig a fekete képernyőről továbbment (jó egy perc),de aztán elindult. -
#17 Hali most akkor kell hozzá neki az eredeti cd vagy megy a nélkül is mert nekem baszik elindulni csak nagy sötétség van??? -
Garfield #16 Aki ezerrel szitkozódik azért, mert nem tudta, hogy a játék a Chrome deluxe edition-je, annak ajánlom az #1es hozzászólásban látható kép utolsó három sorát...
Aki ennyire figyelmetlen, az meg is érdemli... -
#15 basszus én is leszedtem és CHROME!!!
hogy a jó K**** A****** B***** MEG!!!! -
#14 Semmi gond már leszedtem rég a NORMÁIS VERZSÖNT. -
#13 kecsegek én meg lehúztam a 2cd-t -
gesa #12 Bocs, hogy nem segítettem a Shade-del kapcsolatban, de csak most néztem meg a privát üzeneteimet. Nagyrészt csak olvasgatom a fórumot és ritkán jelentkezek be. -
gesa #11 Idézet az origóról:
"Ismét bebizonyosodott, hogy nem valami jó ötlet össze-vissza cserélgetni a számítógépes játékok címeit. Más, korábbi esetekhez hasonlóan most az amerikai játékosokat zavarta össze, hogy DreamCatcher Interactive Advanced Battlegrounds: The Future of Combatra nevezte át a más régiókban Goldként megjelent Chrome egyedi kiadását." -
#10 Épp akartam irni hogy elsőre a Chrome jut eszembe akkor igazam volt mert az is :)
De ilyet ezt mér csinálták? -
#9 Igy van.Én is néztem ez Chrome (Kapják be) -
#8 ez valami állnév , mert ez a régi Chrome , úgyan az , még1× kiadták , minden úgyanaz
nem is értem.... -
#7 azé kiprószálom.... -
Jimmyke #6 Jé megváltozott :) Én szívem szerint nem szeretem az ilyen fajta futurisztikus fpseket. Maradok a Battlefieldnél :) -
#5 én most húzom majd délutánra lennt lesz (2cd-s) -
#4 jah :) -
Jimmyke #3 De jól olvasható :) -
#2 képek... -