Letölthető a Microsoft kémprogramok elleni szoftvere

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h4x0r
Bazz, az MS ugy vasarolgatja a cegeket, mint mas a cukorkat. Duurva :-D

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

A GIANT maga tényleg nagyon jó program volt... (így ez is). A program képességeit egyébként jó, mutatja, hogy - még azután is, hogy MS tualjdonba került - spywarenek ismert fel egy két MS software-t, pl. MSN messanger.<#mf1>

Egyébként, korrekt progi.

[HUN]PAStheLoD
IE6-ban vannak ilyen HTML értelmezõ dll-ek , azok kellenek neki , nem maga az IE6...

Amúgy mindenki tegye fel és kuss ... sztem nagyon jól használható , naponta leszedi a frissítéseket ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Letöltöttem, installtam... volna. IE6 kéne hozzá minimum. Ha azt akarják, hogy használjam, akkor menjen fel és tegye a dolgát minden extra óhaj nélkül. Ja, hogy az nem ennek a cégnek a filozófiája?
"New York-i székhelyû kémprogram-fejlesztõ cég": most kémprogramot vagy kémprogram elleni szoftvert fognak fejleszteni? <#vigyor>
"több lehetséges ellenlépést is javasol": feltöltsem a windows image-et Redmont-ba?
nem nagy durranás.....

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

← ElőzőOldal 2 / 2