DRÁMÁK - Szomorú filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Árnyékország
Az utóbbit egy kisebb moziban láttam annak idején, még a plázakorszak elõtt. Amikor vége lett a filmnek, és felkapcsolták a villanyt láttam, hogy minimum a fél nézõtérnek könnyes a szeme. Nemcsak a lányok, hanem sok fiú is zsebkendõre szorult. Azóta se láttam olyan filmet, ami így megérintette volna a nézõteret. Egyébként mindkét filmben Anthony Hopkins az egyik fõszereplõ.
A másik ami számomra megunhatatlan- a Siró játék (Cryng game), és a Jövõ kezdete.
ezeket látni kell mert az embert nagyon megváltoztatják.
melgibson
Szörnyek Keringõje
Az ember, aki ott sem volt.
Az Óceánjáró Zongorista Legendája
Zongoratanárnõ
Keserû Méz
Valamint ajánlom Pedro Almodovar valamennyi filmjét is:
Kika
Mindent Anyámról
Rossz Nevelés
Titkom Virága
Beszélj Hozzá
A Matador
A Világ Végéig
Eleven Hús
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Angyalok városa (az eredeti Der Himmel über Berlin-t mostanában fogom megnézni, kiderül melyik a jobb)
Mégis kinek az élete?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
:(
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Passió
szegény Kevin Costner :(
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
fucking amal
lilja 4-ever
ondskan (könyörtelenek)
ezek után tuti nem alszol nyugodtan
valamint:
existenz
gyönyörû mocsokságok
tizenhárom
tûzben edzett férfi
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sen to Chihiro no kamikakushi (Chihiro szellemországban)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Titanic
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A legutóbbi múví ami nagyon megfogott: 21 gramm!