497
-
#214 ez nekem új volt:) -
#213 ez új rész volt nem?? a multkor (fél éve) nem adták le a másodikat a lincolnból... -
#212 és nem!
szinkronos volt, király -
#211 épp időben -
#210 na, most végre kiírták, hogy most állnak át digitális sugárzásra és közben előfordulhatnak hibák
jó, hogy egy hete szarakodnak -
#209 Lincoln 1
gondolom ma a második része lesz, azt nem láttam amúgy se, és ebből következik, hogy tuti angolul lesz:) -
Vegas #208 nyád..én meg mondom nem nézem mert nem értek belőle semmit :DD
meik rész volt? -
#207 na végre magyarul volt az esti rész:) ezt pont csak 1x láttam:) -
#206 ha angolul mennének új részek akkor még azt mondanám nem érdekel megeröltetem magam
de ezt a f@szkodást amit ezen a csatornán művelnek...
a műsorok angolul beszélnek, a reklámok alatt meg folyamatosan támad az a beszédhibás muksó ááá kész :O -
Vegas #205 -
Vegas #204 idegesítő h a faszláma műsorok meg szinkronba mennek :/ -
#203 a f@sz kivan velük, miért csinálják?! -
#202 igen szinte minden -
#201 nálatok is angolul van egy csomó műsor a discovery-n? -
#200 :D -
#199 jó munkás motor -
#198 de olyan motor se nagyon van aminek a kipufogóján van olyan "szelep" meg a tankon se nagyon van szellőző rács
szóval, a maga kategóriájában szép:) -
#197 Hasonlítani hasonlít, de motorban elég randa. De ilyenje sincs senkineksenem :) -
#196 nem csúnya
olyan mint a CAT dózerek, kicsi és tömör:D -
#195 Jájdecsúnya. -.- -
#194 a festés dobja meg nagyon -
Vegas #193 ezt a rendőrmocit nem láttam még, de eszméletlen jó. -
qper #192 összevissza nézegettem eddig a sorozatot, de mostmár elég kevés az olyan epizód számomra is, amit eddig nem láttam...
télleg jöhetne új :))
-
#191 lehet lesz, de nem hiszem hogy új rész -
qper #190 lesz ma? -
#189 jöhetne valami újabb rész, vagy nem kelett volna mindem este újat adni...
-
#188 -
#187 megbeszélik, hogy mennyit veszekednek s ez így nem jó, de mégiscsak egy család és jajajaj:) -
Vegas #186 mé sírnak a köv részben? Elfelejtettem és én is sírni akarok. -
#185 én is errről beszélek/írok -
Vegas #184 enegem az idegesít mikor azt mondja be h Ádám és Dzsémi bla bla bla.... -
#183 Én is pont erre gondoltam. Még a kiejtési gondjai nem is olyan nagyok, inkább a hangsúlyokat nem tudja hova tegye.
Hát a beszólásokat meg lehetne sorolni szép számmal.
Mythbusters: "Ádám és Dzseni...." loál :DD
-
#182 az a faszi szerintem nem is magyar:) ilyen beszólásai vannak hogy "emszí motorok" meg "diszkávericsenel.HÓ" :P -
#181 a discovery-t meg akkor már azt a bemondó fickót is légyszi aki nem tud beszélni :D -
Vegas #180 csak lesz még valami új..ha nem beperelem a diszkoverit mert csak 180 hsz lett a topikban ^^
Ték -
#179 persze:)
nem győztem tölteni -
Vegas #178 de így jobb volt. -
#177 úgy látszik ennyi volt a 3. seasson, mondjuk így, hogy minden nap adtak elég hamar a végére értek, régen péntek esténként volt -
Vegas #176 ma este is régebbit adnak le. sohasenem lesz már új? bár ezt nem láttam még :oP -
#175 nem, egyedül tegnap este volt a Davis-es motor ami újjabb, bár az is volt már