497
  • JGTC
    pedig a rohattak ma is úgy reklámozták, hogy az új részek hétköznap du.16:00 kor vannak
  • sIlenc3
    Én is nézem az öreg nagy arc
  • JGTC
    akkor ezt nagyon elnéztem
  • Met
    ismétlés:(
    szombaton volt új rész
  • JGTC
    A Discoveryn most jönnek az új részek!!
    (Bár az újság azt írja, hogy a Fekete Özvegy lesz úgyhogy most enyhe képzavarban vagyok)
  • gt350
    jaja én is arra gondoltam, hogy kisfőnök mert annyira ossza az észt...
    de én mondjuk nem hagyném Mikey helyében mégis csak az apja műhelye azt ordibál vele ott egy vadidegen... mert ugye Vinynek muszáj csinálnia.
    ,de az öreg Paul ennyire lusta hogy már be se tud járni a műhelybe vagy mi? eléggé unszimpatikus egy emberke ez a "kisfőnök" remélem sokat nem fogom látni :D
  • spyderco
    A legújabb részeket mindig emuléról szedem le, bár dc-n is találni néhányat.

Az a faszi akiről szó van director of operations, sztem az öreg Paul vette fel kisfőnöknek.
  • Met
    hát azt nemtudom kiaz, melyik motort rakták össze?
  • Met
    DC-n hamarabb találsz (külföldi HUB-on)
  • NecroJoe
    Aki tudja írja már le milyen torrent oldalon lehet linket találni a Magyarországon még nem adott részekre. Kb 1 óra keresés után csak 2 érdemben tölthető részt találtam.

Köszi!
  • gt350
    Ezt eddig is tudtuk de ki aza fószer aki a 215ösöbe jelent meg elösször ilyen ksi kerekfejű bajszos talán mexican is... és úgy ossza az észt hogy nemigaz rászólt mikeyra meg vinire hogy hagják abba melót és takarítás és nem az öreg Paul volt szal nem keverem hane megy fószer...
    valami nem tom mi van kiírva alá mikor nyilatkozik valami diector of o.....
  • Met
    A nagydarab bajuszos fószer a főnök, Paul Sr., van 2 fia az egyik Mikey, szemüveges göndörhajú. A másik rövidhajú, kerekfejű Paul Jr. általában sapkában van. És Vini egy kecske szakállas srác.
  • Random work
    Mike a fiatalabbik gyerek Vinnie meg a kis Paul haverja nem?
  • gt350
    SRÁCOK most néztem meg az első angol részt (215) Mikey and Vinnie Bike part1 Angol tudásom még kicsit hoiányos és nem teljesen értem ki az a fószer aki ossza mindig az észt... az a kis bajszos. úgy ossza az észt mintha ő lenne a főnök Mikeyra is meg Vinnyre is ráugatott hogy hagyjhák abba a melót és takarítsanak ki... ki ez a faszi? nekem nagyin unszimi
  • Met
    Torrentről is lehet leszedni, lassan átkerül dc-re is.
    Ezek ingyen vannak.
  • spyderco
    Elérhetővé tettem az általam bedigizett, Discoveryn leadott részeket + még 3-4 részt ami még nem ment le Mo-n. Azért fizetős mert csak itt volt ekkora tárhely. Szal akit érdekel American Chopper
  • Pheel
    Van azért. Nem mondják, hogy fuck meg shit. :)
  • Met
    na igen, ott nincs sípolás meg finomítás
    bele az arcodbe Teutul módra :D
  • Pheel
    Leszedtem pár részt angolul. Na az az űberbrutál. Magyarul már egészen másként hangzik :)
  • dikki*yysw
    "© I.C.ram 2001. 04. 02.
    szerintem igen gány motorokat gyártanak.

Mindegyik ugyanaz szinte. ugyanaz a váz, ugyanaz a szerkezet, csak a csicsa más rajta."

"© Bucser 2005. jan. 10.
    jahh meg néha másmilyen a kormány meg a sárvédő meg minden.. egyébként A Harley katalógusában az összes alkatrész megvan amit felhasználnak.. "

öhh... és?
  • Met
    Most jó nagy baromságot mondtál, persze, hogy hasonló a váz, mégis milyennek kellene lennie, egy motoron nem lehet annyit variálni mint egy autókarosszérián. Mellesleg úgy kell megcsinálni őket, hogy lehessen velük közlekedni is.
    Amúgy ha megnézed a Commanche-ot és a Snap-On mocit, ott a váz is egyedileg lett legyártva.
  • Vegas
    jólnézki eddig az a moci...mondjuk már jobban nemfog
  • Vegas
    navégre..péntekvan..:P
  • I.C.ram
    Azért ezzel vitáznék, mert itt azért kell heggeszteni is keményen, meg nem minden átlagpolgárnak van festműhelye, meg ekkora szerszám arzenálja.
  • Vlala #30
    Még nem is csak az, amit scinálnak, de ahogy csinálják... eszméletlen, hogy a fém ilyen könnyen és eccerűen alakul a kezeik között. Én is fémipari technikus lennék alapjáraton, csak későbbb jött az infó, de én 1általán nem így emlékszem a fémmegmunkálásra.
  • Vegas
    szerintem nem egyformák..
  • Vegas
    hát....azért.:P
  • Shodan
    Ott a pont!Én se a motorok miatt nézem.
    Valaki tud már valamit erről a játékról?mit kell benne csinálni, motorokat szerelni?
  • Random work
    persze az eszterga és fúró gép nem is nagy kunszt, de van ott egy speckó vágó gép is meg egy hajlító a cégünknek van acél megmunkáló üzeme és ezek nem kicsi tételek, de mindenki azt hisz amit akar
  • Bucser
    persze mármint amit a filmben látsz.... csak ne mond nekem azt, hogy 1 hét alatt 2 motort csinálnak mert azt nem hiszem el... Fúró meg eszterga gépeket hasznának igaz. de ezek egy karosszéri alakatos alapfelszerelései... amik nélkül elég körülményes a melója... Meg mint mondtam odakint ennyi mlóbol is fennt tudják tartani azt a hodály nay műhelyt.. itthon az a műhely megenne 1-2 misit havonta...

Egyébként az egyesületeknek készült motorokért is fizetnek.. az csak a púder, hogy rendezvényre viszik őet.. persze csak utána a kiállításon el is adják.. egyábként miért feccölnének bele annyi pénzt???
  • Random work
    azért van ott pár nagy gépük pl vágó hajlító eszterga fúró
    megnézném mikor veszed te meg ezeket és csinálsz motorokat

a gatyád rámenne a felszerelésre és akkor még nem üzemelteted

másrészt ezek a motorok nem Tom -nak készülnek vagy Sam -nek hanem egyesületeknek eseményekre és viszik őket kiállításokra.

Szóval szerintem nagy dolgot csinálnak és max tisztelet.
  • Pheel
    Szerintem legtöbben nem is a motorok miatt nézik őket :D
  • Bucser
    jahh meg néha másmilyen a kormány meg a sárvédő meg minden.. egyébként A Harley katalógusában az összes alkatrész megvan amit felhasználnak.. cska meg kell rendelned és összetehetd otthon is.. ezek abból szakítanak, hogy az amcsik már az öntözőcsövet sem merik megfogni, hogy lemossák a motort, nemhogy átszerelni rajta valamit....
  • Bucser
    A poén az, hogy ők egyszerű karosszérialakatos szakmunkások és milyen baszott jó dolguk van odakint (mert nem hinném, hogy bármelyik Teutul-nak diplomája van)... Sok kötsög amerikai meg csak veszi a csoppereiket:) Meg gondolom nem gyengén kaszálnak a műsorral is...
  • I.C.ram
    szerintem igen gány motorokat gyártanak.

Mindegyik ugyanaz szinte. ugyanaz a váz, ugyanaz a szerkezet, csak a csicsa más rajta.
  • Pheel
    KELL! :)
  • Shodan
    Csak most nézem hogy kijött játékban lol!
  • Shodan
    Az a legjobb hogy soha nem csinál semmit mindig csak magyaráz, meg nézi ahogy a többiek dolgoznak.Nem rossz meló!
  • winnie
    majdnem mint egy valóság show

:) ez az. sokrétű a reality műfaj.
  • dikki*yysw
    Úgy reklámozzák a Discovery-n, hogy "1999-ben.." blabla és a Teotule család visszatér.
    Most akkor 99-ben (vagy 97, most nem emlékszem mit is mondanak) ment a S01, és ami most megy, az az egész a S02? Mert ugye az tölthető...