American Chopper (TV)

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NecroJoe
Aki tudja írja már le milyen torrent oldalon lehet linket találni a Magyarországon még nem adott részekre. Kb 1 óra keresés után csak 2 érdemben tölthetõ részt találtam.

Köszi!

Necro

gt350
Ezt eddig is tudtuk de ki aza fószer aki a 215ösöbe jelent meg elösször ilyen ksi kerekfejû bajszos talán mexican is... és úgy ossza az észt hogy nemigaz rászólt mikeyra meg vinire hogy hagják abba melót és takarítás és nem az öreg Paul volt szal nem keverem hane megy fószer...
valami nem tom mi van kiírva alá mikor nyilatkozik valami diector of o.....

Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp

Met
A nagydarab bajuszos fószer a fõnök, Paul Sr., van 2 fia az egyik Mikey, szemüveges göndörhajú. A másik rövidhajú, kerekfejû Paul Jr. általában sapkában van. És Vini egy kecske szakállas srác.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Random work
Mike a fiatalabbik gyerek Vinnie meg a kis Paul haverja nem?

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gt350
SRÁCOK most néztem meg az elsõ angol részt (215) Mikey and Vinnie Bike part1 Angol tudásom még kicsit hoiányos és nem teljesen értem ki az a fószer aki ossza mindig az észt... az a kis bajszos. úgy ossza az észt mintha õ lenne a fõnök Mikeyra is meg Vinnyre is ráugatott hogy hagyjhák abba a melót és takarítsanak ki... ki ez a faszi? nekem nagyin unszimi

Abit NF7-S v2.0| 2800+ Barton| Zalman AlCu hűtő| 2x512MB PC3200| Sapphire 9800SE| Maxtor 40GB|Seagate 160GB| NEC DVD író; Compucase 6920 Silver ház+ 450Wos Sweex táp

Met
Torrentrõl is lehet leszedni, lassan átkerül dc-re is.
Ezek ingyen vannak.

spyderco
Elérhetõvé tettem az általam bedigizett, Discoveryn leadott részeket + még 3-4 részt ami még nem ment le Mo-n. Azért fizetõs mert csak itt volt ekkora tárhely. Szal akit érdekel American Chopper

http://www.o-store.hu

Pheel
Van azért. Nem mondják, hogy fuck meg shit. 😊
Met
na igen, ott nincs sípolás meg finomítás
bele az arcodbe Teutul módra 😄

Pheel
Leszedtem pár részt angolul. Na az az ûberbrutál. Magyarul már egészen másként hangzik 😊
dikki*yysw
"© I.C.ram 2001. 04. 02.
szerintem igen gány motorokat gyártanak.

Mindegyik ugyanaz szinte. ugyanaz a váz, ugyanaz a szerkezet, csak a csicsa más rajta."

"© Bucser 2005. jan. 10.
jahh meg néha másmilyen a kormány meg a sárvédõ meg minden.. egyébként A Harley katalógusában az összes alkatrész megvan amit felhasználnak.. "

öhh... és?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Met
Most jó nagy baromságot mondtál, persze, hogy hasonló a váz, mégis milyennek kellene lennie, egy motoron nem lehet annyit variálni mint egy autókarosszérián. Mellesleg úgy kell megcsinálni õket, hogy lehessen velük közlekedni is.
Amúgy ha megnézed a Commanche-ot és a Snap-On mocit, ott a váz is egyedileg lett legyártva.

jólnézki eddig az a moci...mondjuk már jobban nemfog <#idiota>

navégre..péntekvan..😛

I.C.ram
Azért ezzel vitáznék, mert itt azért kell heggeszteni is keményen, meg nem minden átlagpolgárnak van festmûhelye, meg ekkora szerszám arzenálja.
Még nem is csak az, amit scinálnak, de ahogy csinálják... eszméletlen, hogy a fém ilyen könnyen és eccerûen alakul a kezeik között. Én is fémipari technikus lennék alapjáraton, csak késõbbb jött az infó, de én 1általán nem így emlékszem a fémmegmunkálásra.

Shodan
Ott a pont!<#vigyor3>Én se a motorok miatt nézem.
Valaki tud már valamit errõl a játékról?mit kell benne csinálni, motorokat szerelni?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Random work
persze az eszterga és fúró gép nem is nagy kunszt, de van ott egy speckó vágó gép is meg egy hajlító a cégünknek van acél megmunkáló üzeme és ezek nem kicsi tételek, de mindenki azt hisz amit akar

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bucser
persze mármint amit a filmben látsz.... csak ne mond nekem azt, hogy 1 hét alatt 2 motort csinálnak mert azt nem hiszem el... Fúró meg eszterga gépeket hasznának igaz. de ezek egy karosszéri alakatos alapfelszerelései... amik nélkül elég körülményes a melója... Meg mint mondtam odakint ennyi mlóbol is fennt tudják tartani azt a hodály nay mûhelyt.. itthon az a mûhely megenne 1-2 misit havonta...

Egyébként az egyesületeknek készült motorokért is fizetnek.. az csak a púder, hogy rendezvényre viszik õet.. persze csak utána a kiállításon el is adják.. egyábként miért feccölnének bele annyi pénzt???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Random work
azért van ott pár nagy gépük pl vágó hajlító eszterga fúró
megnézném mikor veszed te meg ezeket és csinálsz motorokat

a gatyád rámenne a felszerelésre és akkor még nem üzemelteted

másrészt ezek a motorok nem Tom -nak készülnek vagy Sam -nek hanem egyesületeknek eseményekre és viszik õket kiállításokra.

Szóval szerintem nagy dolgot csinálnak és max tisztelet.

Pheel
Szerintem legtöbben nem is a motorok miatt nézik õket 😄
Bucser
jahh meg néha másmilyen a kormány meg a sárvédõ meg minden.. egyébként A Harley katalógusában az összes alkatrész megvan amit felhasználnak.. cska meg kell rendelned és összetehetd otthon is.. ezek abból szakítanak, hogy az amcsik már az öntözõcsövet sem merik megfogni, hogy lemossák a motort, nemhogy átszerelni rajta valamit....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A poén az, hogy õk egyszerû karosszérialakatos szakmunkások és milyen baszott jó dolguk van odakint (mert nem hinném, hogy bármelyik Teutul-nak diplomája van)... Sok kötsög amerikai meg csak veszi a csoppereiket😊 Meg gondolom nem gyengén kaszálnak a mûsorral is...

I.C.ram
szerintem igen gány motorokat gyártanak.

Mindegyik ugyanaz szinte. ugyanaz a váz, ugyanaz a szerkezet, csak a csicsa más rajta.
Pheel
KELL! 😊
Shodan
Csak most nézem hogy kijött játékban lol!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
Az a legjobb hogy soha nem csinál semmit mindig csak magyaráz, meg nézi ahogy a többiek dolgoznak.Nem rossz meló!<#papakacsint>

majdnem mint egy valóság show

😊 ez az. sokrétû a reality mûfaj.
dikki*yysw
Úgy reklámozzák a Discovery-n, hogy "1999-ben.." blabla és a Teotule család visszatér.
Most akkor 99-ben (vagy 97, most nem emlékszem mit is mondanak) ment a S01, és ami most megy, az az egész a S02? Mert ugye az tölthetõ...

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Random_
Éjszaka néztem fájt a foga az öregnek. Persze mindenki fúrt köszörült vágott a mühelyben ami még jobban ingerelte a fogát. Ideg is volt rendesen. A fogosvoshoz viszont már félve ment be a nagydarab ember. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Dichter
Jah, az idõsebbik Teotule. "Wazze a k. anyád Paulie, mi a büdös f@szért nincs még kész ez a szar?"

<#vigyor5>

sztem elég primkók azért ... de elég jó gépeket raknak össze.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Rózsalány
énis nézem mindig😊) a legjobb a Póli kocsija😄D

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

katze
Szoktamám... nem eccerûek....

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

azért az nemsemmi amit festegetnek a tanknak a tetejére...Ja, meg a szabacságszobros moci volt a faxa!!<#eljen>

Pheel
Én az új indiai csákótól vagyok készen. Adsz neki egy kiló vasat meg 2 napot és kifarag bármit <#eljen>
Shodan
Én is szoktam nézni.Idõsebb Paul legnagyobb arc<#circling>
Tegnap jól összementek a két kocsival a barmok.De hogy a lökhárítót minek kellett letépni azt máig nem értem

Random work
Én is amikor csak tehetem megnézem. Nagyon mókás majdnem mint egy valóság show csak a szereplõk értelmesebbek. Nagyon durva járgányokat pakolnak össze.

Met
Én folyamatosan nézem😊

Pheel
BTW én szoktam.
Pheel
http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=chopper&hol=topic

Csak, hogy tudd. Nem zárok, mert ilyen még nincs.
Met
reméled?
keresõt használtad?

hi..remélem nincs még ilyen téma..Ki szokta nézni??😮

← ElőzőOldal 10 / 10